WH40K conquest LCG
-
pilif
- Wizard Meeple

WH40K conquest LCG
Salut, unt curios daca e cineva interesat sa joace jocul asta in zona Bucuresti (dupa ce o sa fie disponibil, normal..). 
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
Re: WH40K conquest LCG
check this out......
http://www.facebook.com/conquestlcg.ro
http://www.facebook.com/groups/conquestlcg.romania
HACK OR GET WHACKED!
-
Minel
Eu mi-am precomandat 3 coresets. Apropo, referitor la distributia cartilor intr-un coreset, fiecare factiune vine cu urmatoarele carti:
Referitor la gameplay, am jucat 5 jocuri pe octogon. Jocul e mult prea complex intr-un mod inutil.
Overall, jocul nu pare unul de carti, ci de miniaturi. Le muti, le retragi, le dai route etc. Si iti ard creierii la cate calcule implica. Nu am jucat un meci fara sa fim nevoiti sa facem retroactiv chestii, pentru ca mereu e vreo reactie sau combinatie intre carti care cu greu pot fi observate daca esti la inceput.
Exemplu gameplay:
- Warlord + signature cards (din care una in 4 exemplare si una in 2 exemplare) = 9 carti
O carte x2 exemplare = 2 carti
Restul pana la 30, adica 19 carti, sunt intr-un singur exemplar
Referitor la gameplay, am jucat 5 jocuri pe octogon. Jocul e mult prea complex intr-un mod inutil.
- Comparativ cu alte jocuri gen Magic, Hearthstone sau Star Wars LCG, aici ai 5 field-uri mereu unde poti deploya carti. Si din cauza ca eu deployez o carte, tu deployezi o carte, exista AP dupa fiecare deployment.
Apoi la combat la fel, trebuie regandita fiecare mutare dupa fiecare atac.
In plus, din cele 50 carti cat are un deck, in afara de starting hand, in medie vei trage cam 10-15 carti per meci, adica ft putin. Ceea ce incurajeaza si mai mult sa iti faci deck unde fiecare carte o ai de 3 ori. Adica implicit sa cumperi 3x coresets.
Overall, jocul nu pare unul de carti, ci de miniaturi. Le muti, le retragi, le dai route etc. Si iti ard creierii la cate calcule implica. Nu am jucat un meci fara sa fim nevoiti sa facem retroactiv chestii, pentru ca mereu e vreo reactie sau combinatie intre carti care cu greu pot fi observate daca esti la inceput.
Exemplu gameplay:
- Eu: ma gandesc un minut si deployez o unitate
Adversarul: imi tasteaza "thinking". Un minut 30s mai tarziu face deploy la o carte
Eu: ii tastez thinking. Doua minute mai tarziu fac deploy la o carte
Adversarul: imi tasteaza thinking. Dupa 3 minute il intreb daca mai e online. Imi raspunde ca da, pune o carte, apoi o ia inapoi pt ca nu citise cu atentie textul la o alta carte deployata
Eu: ii tastez thinking. Apoi imi dau seama ca o carte deployata mai devreme avea reaction la o alta carte si acum trebuie sa dam undo la 2-3 mutari
- fl0po
- King Meeple

daca tastezi tu thinking.... e clar, revin in 15min.
haha
si acum imi aduc aminte cand ai stat 14 minute, dupa ceas, sa faci un run. aparuse un datapack nou...si noi nu terminasem meciul....
haha
si acum imi aduc aminte cand ai stat 14 minute, dupa ceas, sa faci un run. aparuse un datapack nou...si noi nu terminasem meciul....
HACK OR GET WHACKED!
-
pilif
- Wizard Meeple

fl0po wrote:check this out......
Mersi pt info!
Eu imi iau un core si vreau sa vad daca imi place jocul, sincer nu cred ca o sa ajung sa detin 3 core sets, vreau sa ma joc imi place tema foarte mult... Primul lcg care chiar VREAU sa-l joc
-
Deschapelles
Deci Android: Netrunner nu ai VRUT sa-l joci dar totusi ai vrut sa il ai in colectie? 
Eu sper sa fie un joc BUN 40k Conquest asta, dar pana nu il joc nu stiu ce sa zic... asa ca probabil mai ai de asteptat pana cand comunitatea o sa decida daca vrea sa investeasca ~60 RON pe luna in el.
Apropo, asta e alta problema: daca nu iti vei lua 3x core set probabil ca nu vei avea un deck competitiv. Daca nu vrei sa-ti cumperi faction packs sau cum s-or numi, cate unu pe luna, iar nu stiu daca o sa fie fun sa joci cu "comunitatea".

Eu sper sa fie un joc BUN 40k Conquest asta, dar pana nu il joc nu stiu ce sa zic... asa ca probabil mai ai de asteptat pana cand comunitatea o sa decida daca vrea sa investeasca ~60 RON pe luna in el.
Apropo, asta e alta problema: daca nu iti vei lua 3x core set probabil ca nu vei avea un deck competitiv. Daca nu vrei sa-ti cumperi faction packs sau cum s-or numi, cate unu pe luna, iar nu stiu daca o sa fie fun sa joci cu "comunitatea".
-
pilif
- Wizard Meeple

Am jucat x-wing la regionale si am adus un y-wing fara nimic pe el, printre alte nave... pt ca nu aveam altceva de punctele alea...
si dupa 6 meciuri am iesit pe 2 intr-un final glorios pentru imperiu
, eu fiind de partea rebelilor... Considerand ca erau liste mult mai bune, de miniaturi si ups pe ele, la concursul ala. Am jucat E X X Y, cu toate ca imi doream un B in loc de y
. In fine, eu nu tin sa am cel mai bun deck sau combinatia de carti cea mai buna matematic,atata vreme cat ma distrez si am de a face cu oameni misto. La asta vroiam sa ajung cu incursiunea in concursul de x-wing.
Nu contesc ca poate asa ai sansele cele mai mari de victorie
, in fine, la jocul asta tema ma atrage
.
Legat de Android l-am jucat, dar nu-i pt mine
. E dragut, se joaca interesant, dar nu m-a lasat cu ceva mai mult de atat.
Nu contesc ca poate asa ai sansele cele mai mari de victorie
Legat de Android l-am jucat, dar nu-i pt mine
-
Deschapelles
Nici nu exista cel mai bun deck, decat poate statistic pentru un pool fix de carti (apare alt data pack, se schimba meta, etc.)
Am zis deck competitiv , nu cel mai bun
Am zis deck competitiv , nu cel mai bun
-
pilif
- Wizard Meeple

Ce vroiam sa zic e chiar asta, nu prea planuiesc sa ma joc competitiv, in sensul sa particip la concursuri si asa mai departe. Deci pentru mine personal un core si cateva packuri sunt perfecte
, dar vorbesc inainte sa joc jocul... Poate nici n-o sa imi placa cum se joaca si atunci toata discutia e degeaba.
Eu doar eram curios daca sunt persoane interesate, iar daca sunt unde se intalnesc sa particip si eu cand o sa ajunga core setul in posesia mea. Iar ce se intampla dupa, soara stie doar...
Eu doar eram curios daca sunt persoane interesate, iar daca sunt unde se intalnesc sa particip si eu cand o sa ajunga core setul in posesia mea. Iar ce se intampla dupa, soara stie doar...
-
Deschapelles
Sunt cativa amatori sigur
Cum apare jocul o sa se intample chestii. Sper sa fie ok jocul!
-
pilif
- Wizard Meeple

Si eu imi doresc sa-mi placa... Ti-am zis sunt amator al acestei teme... Abia astept sa vad cartea cu Luna wolves aka sons of horus legion
. Daca nu e in starter speeer sa apara macar.... 
Vreau sa joc chaos!!!
Vreau sa joc chaos!!!
-
pilif
- Wizard Meeple

Am jucat azi 2 meciuri cu orks si space m. Ne-am jucat cu demo decks in red goblin. E super interesant jocul 
-
pilif
- Wizard Meeple

- fl0po
- King Meeple

ne intalnim maine la ora 15.00 la Epic Bar - str Coltei 50. cine mai vrea sa dea o tura de Conquest e ajteptat. Suntem la etaj....
HACK OR GET WHACKED!