Intalnire TARABA DE JOCURI nr.160 @ Lente - 14.10.2014
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Intalnire TARABA DE JOCURI nr.160 @ Lente - 14.10.2014
Va asteptam la a cea de a 160-a intalnire organizata de TARABA DE JOCURI ce va avea loc marti, 14 octombrie 2014, incepand cu ora 18.00, in LENTE&CAFEA (locatia de la adresa Str. Arcului Nr.8, zona Armeneasca).
Daca doriti sa aveti masa rezervata, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
Daca doriti sa aveti masa rezervata, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
-
NoahArkwright
Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.160 @ Lente - 14.10.2014
Eu vin, presupun, de pe la 18.30 asa. Daca e cineva interesat de Dominion/Terra Mystica/Navegador spuneti si aduc 
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
As veni si eu. E cineva interesat de urmatoarele: Tigru si Eufrat, Pixel Tactics, Tempus, Last Night on Earth, Rattus Cartus, Wildlife?
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Tigris, Navegador... vin
Eu aduc Abyss (of course, professor), Bazaar si o aberatie de joc demential cu oi, Shear Panic (n-am vazut un joc la care sa te buseasca rasul numai cand te uiti la el, it's one of a kind
)
Eu aduc Abyss (of course, professor), Bazaar si o aberatie de joc demential cu oi, Shear Panic (n-am vazut un joc la care sa te buseasca rasul numai cand te uiti la el, it's one of a kind
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
Bine, atunci aduc eu Tigrul și tu ai grijă să nu uiți Abisul 
- 26octombrie
- King Meeple

aduc un abis plin de pietre pretioase si oi.
cine mai vrea tigris si abyss, ar fi fain sa fim macar trei. Noah? nu cred ca mai incape navegador intr-o singura seara, insa ramane ca proiect
(eu as prefera sa jucam un hamburgum, e navegador++, il aduc eu next time, daca vrei )
cine mai vrea tigris si abyss, ar fi fain sa fim macar trei. Noah? nu cred ca mai incape navegador intr-o singura seara, insa ramane ca proiect
- Keyser
- King Meeple

Ajung si eu pe 19:00 - 19:30, aduc Cyclades Titans. As fi eu si Plu (neconfirmat oficial) deocamdata.
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
-
NoahArkwright
Cyclades Titans!!! M-as baga si eu, am o mica schimbare de program, dar cred ca 19.00 e o ora ok.
-
Anca
Ajungem si noi (Anca si Rautz) pe la ora 19.00. Mi-ar placea si mie Terra Mystica si/sau Tigru si Eufrat si/sau Abyss.
- Plu
- King Meeple

- Custom Rank: Mind Reader
Am cu mine Goa. Pot sa ajung si la 5 daca sunt doritori..min 3 sa fim la masa
- Keyser
- King Meeple

In principiu suntem 3? Eu, Noah si Plu? Vedem la fata locului ce si cum.
#nambos
- Keyser
- King Meeple

Se poate și pt cyclades o masa mare de la 19:00 pls
#nambos
- 26octombrie
- King Meeple

- dmx85
- King Meeple