Intalnire TARABA DE JOCURI nr.162 @ LENTE & SOTRON
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Intalnire TARABA DE JOCURI nr.162 @ LENTE & SOTRON
A sosit vremea sa facem mici schimbari de decor...si ne-am mutat intr-o locatie noua, mai "game friendly" din foarte multe puncte de vedere.
Va asteptam la a cea de a 162-a intalnire organizata de TARABA DE JOCURI ce va avea loc marti, 28 octombrie 2014, incepand cu ora 17.30 in noua locatie - LENTE & SOTRON ( Bd. Pache Protopopescu nr. 20, Bucuresti).
De acum in noua locatie va fi spatiu de joaca in fiecare zi, cu multe boardgames dar si alte tipuri de jocuri - shuffleboard, fussball, darts, arcade machines, twister, console.
Va asteptam la a cea de a 162-a intalnire organizata de TARABA DE JOCURI ce va avea loc marti, 28 octombrie 2014, incepand cu ora 17.30 in noua locatie - LENTE & SOTRON ( Bd. Pache Protopopescu nr. 20, Bucuresti).
De acum in noua locatie va fi spatiu de joaca in fiecare zi, cu multe boardgames dar si alte tipuri de jocuri - shuffleboard, fussball, darts, arcade machines, twister, console.
-
Rautz
Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.162 @ LENTE & SOTRON
Se fumeaza?mihai wrote:mai "game friendly" din foarte multe puncte de vedere.
- mihai
- Special Meeple

@Rautz - se fumeaza dar sunt camere foarte bine aerisite si numeroase zone de joaca (nu in toate vor fi fumatori).
- Scarface
- King Meeple

Ajung si eu maine cu Orleans, Mythotopia si La Isla!
Lista mea de jocuri: http://boardgamegeek.com/collection/user/andrewbuc
-
Rautz
Cred ca aducem Innovation si Lords of Waterdeep
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Si eu, si eu
Andrei, daca mai ai locuri ma bag si eu.
- Scarface
- King Meeple

Am loc, sigur!:)26octombrie wrote:Si eu, si eu![]()
Noi ii dam drumul de la 17:30!
Last edited by Scarface on 28 Oct 2014, 14:55, edited 1 time in total.
Lista mea de jocuri: http://boardgamegeek.com/collection/user/andrewbuc
- 26octombrie
- King Meeple

-
biionut
- Wizard Meeple

Nu am auzit nic despre "masa aceea"
.
Si mai am o intrebare pentru @vall: La anul cand te voi intreba daca joci MTG (the boardgame), care va fi raspunsul?
PS: Stiu ca s-a modificat locatia.
Si a 3-a intrebare pt Mihai - sunt locuri de parcare pe acolo? Sau este exact pe bulevard(dupa numar as apare)?
Si mai am o intrebare pentru @vall: La anul cand te voi intreba daca joci MTG (the boardgame), care va fi raspunsul?
PS: Stiu ca s-a modificat locatia.
Si a 3-a intrebare pt Mihai - sunt locuri de parcare pe acolo? Sau este exact pe bulevard(dupa numar as apare)?
- 26octombrie
- King Meeple

"masa aceea" needs to be (re)defined
chiar, cu locurile de parcare, asteptam cu interes raspuns.
cu papa cum stam, same menu sau surprize surprize?!
chiar, cu locurile de parcare, asteptam cu interes raspuns.
cu papa cum stam, same menu sau surprize surprize?!
-
Rautz
Aveti si un punct de reper pentru locatia asta? Google Maps ceva? Mijloace de transport?
Locatia de pe Facebook pare total gresita.
Locatia de pe Facebook pare total gresita.
- 26octombrie
- King Meeple

Cristianf, nu vii si tu cu Dragonspire, sa-mi fac si eu o parere? 
-
Geb
Salut,
Sunt mai nou pe forum, nu am participat pana acum la nici o intalnire. Daca mai sunt disponibile doua locuri, mi-ar face placere sa vin si eu, plus prietena.
Ajung pe la 18:30, e ok?
Sunt mai nou pe forum, nu am participat pana acum la nici o intalnire. Daca mai sunt disponibile doua locuri, mi-ar face placere sa vin si eu, plus prietena.
Ajung pe la 18:30, e ok?
- mihai
- Special Meeple

@Biionut - sunt locuri de parcare in zona, este un mic spatiu de bifurcatie, sunt locuri si pe strada din spate paralela cu Pache Protopopescu.
@26octombrie - veniti la fata locului si redefinim masa aceea
; meniu si nou si vechi, la fata locului detalii 
@Rautz - de la Mosilor, pe Pache, treci de Izvorul Rece si pana in intersectia cu Traian, ultima casa (gri) pe dreapta.
@26octombrie - veniti la fata locului si redefinim masa aceea
@Rautz - de la Mosilor, pe Pache, treci de Izvorul Rece si pana in intersectia cu Traian, ultima casa (gri) pe dreapta.
-
Rautz
@Geb
Cu siguranta.
Probabil cel mai bine e sa intrebati de Mihai(organizatorul) si el probabil va va indruma mai departe.
@Mihai
Cred ca iau metroul pana la Iancului si apoi vin pe jos pe Pache. Sper sa nu fie chiar asa lung drumul, dar o plimbare imi va face bine.
Cu siguranta.
Probabil cel mai bine e sa intrebati de Mihai(organizatorul) si el probabil va va indruma mai departe.
@Mihai
Cred ca iau metroul pana la Iancului si apoi vin pe jos pe Pache. Sper sa nu fie chiar asa lung drumul, dar o plimbare imi va face bine.
- mihai
- Special Meeple

@Geb - te asteptam cu mare drag, noi suntem aici.
-
Geb
@ Rautz: De la Iancului sunt trei statii de autobuz (135 sau 311).
- vall
- King Meeple

Ma tu esti mana in mana cu astia de la Wizard, special iese the boardgame sa ma pui in incurcaturabiionut wrote: Si mai am o intrebare pentru @vall: La anul cand te voi intreba daca joci MTG (the boardgame), care va fi raspunsul?
E prematur acum sa raspund, stai sa iasa mai multe detalii, poate alearga Rahdo sau altcineva prin el un pic... Oricum, prima impresie e ca nu am niciun motiv sa-mi schimb raspunsul
-
Rautz
Mi se pare ca e Heroclix.
Daca voiai sa-l joci, il jucai si pana acum.
Daca voiai sa-l joci, il jucai si pana acum.
- cristianf
- King Meeple

@26octombrie Nu cred ca o sa ajung azi in Lente. Va las pe voi sa testati noua locatie si mancarea si locurile de parcare