... e frumos rau, nene! De cand intri, de fapt ce zic eu, de cand dai sa parchezi si ai unde; apoi vezi cladirea, alba, nice, te imbie. In hol deja te-ai nimerit intr-un curcubeu, ti se-ntinde la picioare; pe perete - ca-n manualele alea "for dummies" - ai o harta cu fiecare etaj din cladire si ce contine el, frumos, color coded, cu boardgame rooms, cu party games rooms, cu magaoaie de-alea de jocuri, de tragi de-o maneta si-ti pica cirese, cu kid friendly rooms, cu o minunatie de mini curling (m-am strofocat sa tin minte cum il striga pe el, da' am uitat ca deh, multe noutaturi, creier vechi...), ... stai, ca n-am terminat: mai ai camere de wii, camera de jucat jocuri tolanit in poing si cu ochii in tv, camera... de de care n-ai?...
Mese mici; mese mijlocii; mese maari. De toate. Si fiecare camera are usa colorata, in cele mai faine culori (v-amintiti curcubeul de la intrare? ete d-aia!)
Papa e la fel ca-n lente, preturile la papa sunt la fel ca-n lente. Dar e, cu siguranta, mai gustoasa in explozia cromatica din jur.
Si e maaare... v-am zis ca-i mare? da, e mare, te ratacesti de fiecare data cand vrei sa te-ntorci de la buda (poate ne dau niste gheme, sa le legam de piciorul mesei, sa gasim drumul inapoi pana se termina tura la joc).
Nu stiu daca v-ati dat seama, dar mie-mi place
Si poti sa mergi oricand
Eu abia astept sa ma mai duc sa ma joc. Mihai, jos palaria si multumesc frumos!