Nationala FBG 1 Decembrie
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- bogdanm
- King Meeple

Re: Nationala FBG 1 Decembrie
m-am uitat un pic azi si am gasit cabana Oasa :
http://www.cabana-oasa.ro/index.html
D-na Ioana a fost foarte deschisa, am discutat in principiu pentru un grup de 25-30 de persoane, cazare + mic dejun + pranz + cina ~ 100 lei/persoana/noapte
avem loc de joaca (restaurant), in acest moment nu sunt alte rezervari, deci daca lumea e ok cu locatia si rezervam, s-ar putea sa fim singuri in toata cabana.
astept raspunsul ei pe mail cu oferta concreta, pana atunci va rog sa imi spuneti daca sunteti ok cu locatia, sa stiu daca insist sau nu.
Multumesc!
D-na Ioana a fost foarte deschisa, am discutat in principiu pentru un grup de 25-30 de persoane, cazare + mic dejun + pranz + cina ~ 100 lei/persoana/noapte
avem loc de joaca (restaurant), in acest moment nu sunt alte rezervari, deci daca lumea e ok cu locatia si rezervam, s-ar putea sa fim singuri in toata cabana.
astept raspunsul ei pe mail cu oferta concreta, pana atunci va rog sa imi spuneti daca sunteti ok cu locatia, sa stiu daca insist sau nu.
Multumesc!
-
vladV
- King Meeple

E foarte faina locatia, e parte din Transalpina - drumul o sa fie probabil deschis, dar, daca vin zapezi, neaparat incaltati-va cu roti de iarna.
Eventual intreaba daca e deschis drumul dinspre Voineasa, e mai bine pentru Bucuresti. Dinspre Sebes sigur e OK.
Eventual intreaba daca e deschis drumul dinspre Voineasa, e mai bine pentru Bucuresti. Dinspre Sebes sigur e OK.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Sper ca exista si varianta de cazare fara mancare.bogdanm wrote: D-na Ioana a fost foarte deschisa, am discutat in principiu pentru un grup de 25-30 de persoane, cazare + mic dejun + pranz + cina ~ 100 lei/persoana/noapte
- bogdanm
- King Meeple

Nu am intrebat asta, doar daca se poate meniu pentru vegetarieni iar raspunsul a fost afirmativ.DanielIndru wrote: Sper ca exista si varianta de cazare fara mancare.
Astept oferta pe mail si voi mai pune intrebari.
Nu vreti deloc mancare?
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Dana mea prefera sa-si prepare singura unele lucruri.
Daca e buna mancarea o sa manance si acolo.
Daca e buna mancarea o sa manance si acolo.
- paka
- King Meeple

- Chuckila
- King Meeple

Pare foarte faina locatia, aici cu siguranta ar vrea sa vina si Lavi cu Evelin!bogdanm wrote:m-am uitat un pic azi si am gasit cabana Oasa :
Count me in cu familia, daca alegeti sa faceti aici!
- Krystal
- Wizard Meeple

- Krystal
- Wizard Meeple

pentru cine vrea numai cazare: pe site-ul lor scrie ca e 100 lei/camera dubla/noapte cu mic dejun inclus.
Last edited by Krystal on 11 Nov 2014, 16:37, edited 1 time in total.
- Krystal
- Wizard Meeple

si daca tot suntem la subiectul asta, transalpina nu se inchide in cateva zile?
- bogdanm
- King Meeple

am sunat acum sa intreb, nu se inchide, iar pana la cabana dinspre Sebes se circula si iarna.Krystal wrote:si daca tot suntem la subiectul asta, transalpina nu se inchide in cateva zile?
@VladV -se circula bine si dispre Ramnicu Valcea, d-na a spus ca doar daca o sa fie iarna grea cu zapezi mari se inchide portiunea aceea, dar dinspre Sebes nu.
problema s-ar putea sa fie cu semnalul pentru telefonia mobila, a spus ca nu prea este (pe mine unul nu ma deranjeaza) - insa exista telefon fix, care se poate folosi gratuit in orice retea in caz ca avem nevoie.
@Paka, nu e vorba de ce se poate face, ci de locatie in sine, esti in mijlocul padurii, pe malul lacului, mie unul nu mi-a placut cea de langa Deva din cauza asta, nici macar dealuri nu erau in zona.
-
vladV
- King Meeple

- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Ne putin cam mare diferenta?
Pentru pranz si cina sa platim 50 de ron de om este cam exagerat zic eu.
Si o sustin pe Cristina fiindca ocupam toata cabana ar trebui sa fie un pret corect.
Suntem 25x3noptix100=7500 pentru un weekend.
Plus ca nu factureaza samd.
Pentru pranz si cina sa platim 50 de ron de om este cam exagerat zic eu.
Si o sustin pe Cristina fiindca ocupam toata cabana ar trebui sa fie un pret corect.
Suntem 25x3noptix100=7500 pentru un weekend.
Plus ca nu factureaza samd.
- tretiak
- Wizard Meeple

- paka
- King Meeple

Adi, te-am trecut pe lista automat
1. Chuckila +/- familia, trebuie verificat
2. paka + csilla + vic
3. danielM + 1 90 %
4. omucu + 2
5. Daniel Indru + 1
6. Suf + 1 40%
7. CostyBGB + Oitza Neagra - inca nu suntem 100% siguri
8 vladV (de vineri pana luni)
9. dtivadar + 1
10. BogdanM +1 (10%)
11. Krystal
12. Miţã + 3
13. Marius + 1 (10%)
14. tretiak
2. paka + csilla + vic
3. danielM + 1 90 %
4. omucu + 2
5. Daniel Indru + 1
6. Suf + 1 40%
9. dtivadar + 1
10. BogdanM +1 (10%)
11. Krystal
12. Miţã + 3
13. Marius + 1 (10%)
14. tretiak
- tretiak
- Wizard Meeple

Merci, paka!
Last edited by tretiak on 11 Nov 2014, 15:44, edited 1 time in total.
Canci!
- Chuckila
- King Meeple

Lista in cazul in care mergem pe Transalpina:
Si pentru Orastie/Sibiu:1. Chuckila + Lavinia + Evelin, de vineri
2. paka + csilla + vic
3. danielM + 1 90 %
4. omucu + 2
5. Daniel Indru + 1
6. Suf + 1 40%
9. dtivadar + 1
10. BogdanM +1 (10%)
11. Krystal
12. Miţã + 3
13. Marius + 1 (10%)
14. tretiak
1. Chuckila, de vineri - 70%
2. paka + csilla + vic
3. danielM + 1 90 %
4. omucu + 2
5. Daniel Indru + 1
6. Suf + 1 40%
9. dtivadar + 1
10. BogdanM +1 (10%)
11. Krystal
12. Miţã + 3
13. Marius + 1 (10%)
14. tretiak
- bogdanm
- King Meeple

Si Paka si Bogdan, incearca, fac asta in putinul timp liber pe care il au...
despre negocieri, inca nu am apucat sa negociez mare lucru, am avut o discutie de principiu cu d-na respectiva dupa ce am cautat 10 ore pensiuni in zona care sa aiba >25 de locuri, sa fie libere, sa aiba sala pentru jocuri, restaurant si sa fie si intr-o zona frumoasa ( credeti-ma, nu e usor.. ba nu au atatea locuri, ba nu sunt libere, ba nu au sala...)
voi primi mailul cu oferta, voi vedea ce se poate negocia si apoi postez oferta
vom avea doua oferte si vom decide unde mergem.
pentru cei care considera ca e prea scump, nu stiu ce asteptari aveti, insa eu unul nu as risca sa mananc intr-un loc in care micul dejun+ pranz+cina costa 30 de lei
ps.
probabil ca nici nu sunt cea mai potrivita persoana care sa faca asta, pentru ca, facand asta din pasiune si din dorinta de a petrece timp cu niste oameni care imi impartasesc pasiunea, cu niste prieteni, intr-un loc care, parerea mea, e frumos, nu pun asa mare pret pe cost (mai ales ca nu am propus locatii care sa coste 200-300 de lei pe noapte)
despre negocieri, inca nu am apucat sa negociez mare lucru, am avut o discutie de principiu cu d-na respectiva dupa ce am cautat 10 ore pensiuni in zona care sa aiba >25 de locuri, sa fie libere, sa aiba sala pentru jocuri, restaurant si sa fie si intr-o zona frumoasa ( credeti-ma, nu e usor.. ba nu au atatea locuri, ba nu sunt libere, ba nu au sala...)
voi primi mailul cu oferta, voi vedea ce se poate negocia si apoi postez oferta
vom avea doua oferte si vom decide unde mergem.
pentru cei care considera ca e prea scump, nu stiu ce asteptari aveti, insa eu unul nu as risca sa mananc intr-un loc in care micul dejun+ pranz+cina costa 30 de lei
ps.
probabil ca nici nu sunt cea mai potrivita persoana care sa faca asta, pentru ca, facand asta din pasiune si din dorinta de a petrece timp cu niste oameni care imi impartasesc pasiunea, cu niste prieteni, intr-un loc care, parerea mea, e frumos, nu pun asa mare pret pe cost (mai ales ca nu am propus locatii care sa coste 200-300 de lei pe noapte)
-
vladV
- King Meeple

Se pare ca singura problema majora e cu mancarea. Asa ca ajunge sa ceri un pret pentru cazare + 3 mese si cel clasic, cazare + mic dejun.
Ce as mai sugera e sa se trimita mesaje private/remindere celor din listele temporare, sa avem doar confirmari 100%.
Ce as mai sugera e sa se trimita mesaje private/remindere celor din listele temporare, sa avem doar confirmari 100%.
- CostyBGB
- Special Meeple

Cu parere de rau, noi ne retragem. Spor la joaca pentru cei care merg!
2. paka + csilla + vic
3. danielM + 1 90 %
4. omucu + 2
5. Daniel Indru + 1
6. Suf + 1 40%
7 vladV (de vineri pana luni)
8. dtivadar + 1
9. BogdanM +1 (10%)
10. Krystal
11. Miţã + 3
12. Marius + 1 (10%)