Carti X-Wing the miniature game

Post Reply
Venerablewolf

Carti X-Wing the miniature game

12 Nov 2014, 14:52

Salut.
Am colectionat de multa vreme modelele aparute in seria X-Wing. Desi imi plac mult, jocul in sine nu ma atrage deloc. Asa ca m-am hotarat sa vand partea de carti si accesorii a jocului. Am toate waveurile si navele mari cu urmatoarele exceptii - Rebel Transport si Rebel Aces. Toate celelalte carti si piloti le am.
AM de asemenea toate cadranele de la nave si patratele de pus pe baza cu datele pilotilor. 2 deckuri de damage si 2 unelte de masurat si 2 seturi de sabloane.
Nu o sa le pun pe toate la vanzare ca si pachet deoarece nu cred ca o sa le ia cineva asa cu kilogramul (desi daca este sunt deschis la negocieri)
Ma gandesc sa le dau pe pachete cu valoare minima de 50 de lei. Valoarea medie la carti e de 5 lei. La restul componentelor astept oferte. (cartile cu o raritate mai scazuta gen Proton Torpedoes le dau la un pret mai bun evident)
Multumesc

p.s.
totul e in stare perfecta si unele nu fost asezate pe masa niciodata.

Venerablewolf

Re: Carti X-Wing the miniature game

12 Nov 2014, 18:38

sau ar fi mai interesant 20 de lei cartile dintr-o extensie mica si 35 cele dintr-o extensie mare ?

Venerablewolf

Re: Carti X-Wing the miniature game

19 Nov 2014, 11:06

am dat o parte din carti bazat pe extensiile din care faceau parte. Ce seturi mai am

Wave 1
X-Wing Expansion Pack
Y-Wing Expansion Pack
TIE Advanced Expansion Pack

Wave 2
Millennium Falcon Expansion Pack
Firespray 31 Expansion Pack

Wave 3
TIE Bomber Expansion Pack
HWK-290 Expansion Pack
Lambda-class Shuttle Expansion Pack

Wave 4