Pe principiul...nu te pune cu nebunu

, am plecat in "pelerinaj" in interes de serviciu prin tara (la incep sapt). Si am luat dita cutai de BattleLore cu mine (nu cred k am avut ceva in cap cand am facut asta). In fine, singura chestie misto din toata prostia asta cu serviciul este ca ieri seara am aterizat in ultima locatie, la Constanta unde am seminar azi (si evident am prelungit perioada pana dum k sa fie fain

). Mai am cateva ore de boring seminar, si sunt liber ca pasarea

. Ok, stiin d ca ieri aterizez la Cta, am vb de cateva zile si m-am intalnit cu prietena si inca un cuplu la mare pt un week-end de pomina. Si de oboseala (toti eram varza ieri de pe drumuri + ziua de munca) am zis sa incingem un BattleLore (cu oameni care nu jucasera app deloc - doar prietena mea a mai jucat odata cu mine). Am jucat 2 scenarii. Al doilea din cartea de scenarii (just medieval tactics) si dupa ce s-au obisnuit uc sistemul am trecut pe un scenariu cu Lore. L-am jucat pe echipe... which is verry verry fun...mereu imi place sa joc aceste jocuri de 2-players in echipe de oameni care sa se sfatuiasca... that's real player interaction. Dar acest joc se pare ca este deosebit din acest punct de vedere. Mi se pare extraordinar. Dureaza mai mult, insa susoteala intre coechipieri, discutiile legate de care ar fi urmatoarea miscare, care ar fi strategia pe termen lung, exclamatiile de genul "Da tu cu zarul ca nu am noroc azi...trage tu carte ca mie imi vin numai prostii" chiar duc acest joc de la nivelul de joc extraordinar la cel de "my fav game". Si ca sa dau argumentul suprem:
Au fost 2 fete la masa de joc. Prietena mea, care zice ca nu e gamer, eu zic ca este.(invata repede orice joc, se descurca bine, joaca competitiv, si totusi se crede non-gamer) si fata din echipa adversa care chiar nu e gamer. At all.
Am jucat primul scenariu 1 data si pe al doilea de 3 ori. La final eu amoritzisem si eram si obosit. Fetele se rugau sa mai jucam