Nationala FBG 1 Decembrie
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
dtivadar
- Chief Meeple

Re: Nationala FBG 1 Decembrie
Hello ... Eu as opta pentru a doua jumatate a lui februarie ... dar sunt pregatit sa organizez intalnirea in orice perioada agreata de majoritatea ...
- Chuckila
- King Meeple

Incepand cu saptamana 15 Februarie sunt sanse mari sa nu fiu in tara pentru 2-3 saptamani. Daca ne-am putea aduna inainte, ar fi perfect.
- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
Eu nu pot in 24-25 ianuarie; in rest as putea; pai ar fi o idee weekendul 31 - 1 feb?
- Chuckila
- King Meeple

Sign me up, daca se merge pe acest weekend!danielM wrote:ar fi o idee weekendul 31 - 1 feb?
-
vladV
- King Meeple

- bogdanm
- King Meeple

- Chuckila
- King Meeple

Si asta e la fel de bine, cu toate ca incepana cu saptamana 9 Feb cresc sansele sa trebuiasca sa plec din tara. As dori sa evit daca se poatevladV wrote:sau 7-8 februarie ?
- suf
- King Meeple

Inainte de 13 feb e interzis. Am zis!
Hai, sa fiu si eu in zona. Sau daca va e teama ca iar pierdeti, atunci puneti mai devreme...
-
dtivadar
- Chief Meeple

- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
E in regula si weekendul ala.. cred ca ar trebui sa-i dam drumul la un nou thread si la o lista si sa vedem ce si cum; suf, nu poti sa ajungi nicicum pana dupa jumatatea lui feb?
- omucu
- King Meeple

- Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro