Preferințele și comportamentul jucătorului de boardgames
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Preferințele și comportamentul jucătorului de boardgames
O initiativa a lui Tudor Tescoveanu - probabil il stiti de la Red Goblin sau Happy Color.
Poftiti de completati ca sa avem o viziune de ansamblu a consumatorului.
Si dati mai departe.
https://docs.google.com/forms/d/160B1C1 ... 8/viewform
Poftiti de completati ca sa avem o viziune de ansamblu a consumatorului.
Si dati mai departe.
https://docs.google.com/forms/d/160B1C1 ... 8/viewform
- Chuckila
- King Meeple

Re: Preferințele și comportamentul jucătorului de boardgames
Completat. Am citit ce se doreste cu acest chestionar, intrebarea este "cum?" se vor analiza raspunsurile pentru a oferi imaginea pe care o doreste Tesco.
- rockerrullz
- Wizard Meeple

- LookyRo
- King Meeple

- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
- bogdanm
- King Meeple

- purishnel
- Chief Meeple

- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
-
Blackbane
done
desi, ca om care a studiat statistica in facultate, ma intreb daca o sa aiba un esantion reprezentativ pentru studiu ( adica daca o sa ajunga in vreun fel acest chestionar sa fie completat si de catre cei care au doar cate-un Catan sau un Dixit prin casa )
desi, ca om care a studiat statistica in facultate, ma intreb daca o sa aiba un esantion reprezentativ pentru studiu ( adica daca o sa ajunga in vreun fel acest chestionar sa fie completat si de catre cei care au doar cate-un Catan sau un Dixit prin casa )
- DanielIndru
- King Meeple

Pai dati cate un share pe Facebook si va ajunge si la oameni care au mai putine jocuri.Blackbane wrote:done
- suf
- King Meeple

- Daemian1981
- Wizard Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

-
Imago
- Administrator

Pacat ca nu sunt aratate si procentele (cu cifre) pe Pie Chart-uri. Asa, vad ca verde este cam egal cu albastru, insa nu sunt sigur cate procente sunt in total.
Voiam sa comentez fraza:
Eu am o satisfactie mare sa joc pentru a nshpea oara un boardgame care-l stiu pe dinafara, si sa fac mici modificari in strategie care sa decida de fapt jocul. Si chiar daca adversarul isi executa strategia (aproape) perfect, datorita abordarii mele "creative", din nou sa-i suflu victoria. Sau, daca pierd in jocuri foarte stranse - sa dau vina pe zaruri:)
Voiam sa comentez fraza:
- 27 % joaca 5-10 jocuri pe, X % - 10-20 jocuri pe an, Y procente - 20-50, Z procente - peste 50 de jocuri. Cea ce e foarte divers dupa parerea mea.deși se joacă lumea diversitatea de jocuri este mică 27% jucând doar 5-10 jocuri în ultimul an
Eu am o satisfactie mare sa joc pentru a nshpea oara un boardgame care-l stiu pe dinafara, si sa fac mici modificari in strategie care sa decida de fapt jocul. Si chiar daca adversarul isi executa strategia (aproape) perfect, datorita abordarii mele "creative", din nou sa-i suflu victoria. Sau, daca pierd in jocuri foarte stranse - sa dau vina pe zaruri:)
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Jos palaria pentru initiativa si pentru munca depusa. Impresia generala cu care am ramas, dupa ce-am citit, este, totusi, extrem de neplacuta, din cauza mult prea multor greseli! "joc de strategi", really?! Extrem de multe virgule lipsa, care ingreuneaza lectura, altele aparute unde nu le cauta nimeni... E prima oara cand fac observatii gramaticale pe un forum, in mod normal e nepoliticos, insa cred ca textul ar merita sa fie revizuit, pentru a putea culege laurii binemeritati. Zic si eu...
-
Blackbane
Complet de acord. Si in ultimul articol:26octombrie wrote:Impresia generala cu care am ramas, dupa ce-am citit, este, totusi, extrem de neplacuta, din cauza mult prea multor greseli! "joc de strategi", really?!
Ori sunt amandoua articulate, ori nu.cu cine joci jocuri?
- cu copii
- cu familia