Intalnire nationala la munte 2 - 23-25 Iulie - Moieciu
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
Dan
Re: Intalnire nationala la munte 2 - 23-25 Iulie - Moieciu
O veste buna: azi dimineata ne-au sosit sleevurile pentru Dixit. Deci la munte vom avea si Dixit & Dixit2 
-
Dang
Daca am inteles bine, avem asa:
Dang: Twilight Struggle, Through the Ages, Mr. Jack
adixor: Memoir44 + Campaign Book vol 1, Mr. Jack, Tales of the Arabian Nights, Puerto Rico, Roma, Civitas, animale Agricola, Dunwich Horror, Innsmouth Horror, 3 Dominioane
paka: Arkham Horror, Dixit 1, Small World, Tomb: Cryptmaster, Call of Cthulhu -LCG, A Game of Thrones BG
VickdaReaper: Le Havre, Tikal
sebik80: Agricola + Farmers of the Moor, Conflict of Heroes, Auf Achse, 1960 - Making of the President, Power Grid, Imperial
alexddumitru: Fluxx, Race for the Galaxy, Carcassonne, Gloom
SarToTo: Stone Age, Dungeon Lords
muck: Railroad Tycoon, Axis and Allies
taticu: Steam, Magic TGC
CostyBGB: Settlers of Catan, Samurai, BattleLine
Ioana: Runewars, Buzzit, Werewolves, Endeavor, Antike, Mystery Express, Shipyard, Cyclades, Tigris and Euphrates, Mow, Ricochet Robots, Blokus, Dixit 2
Jocuri cerute si ramase de adus:
Citadels, War of the Ring, Shadows over Camelot.
Sumar: 51 de jocuri cerute in total, 3 jocuri ramase de adus, daca are cine.
Extensiile nu le-am numarat ca jocuri.
Dang: Twilight Struggle, Through the Ages, Mr. Jack
adixor: Memoir44 + Campaign Book vol 1, Mr. Jack, Tales of the Arabian Nights, Puerto Rico, Roma, Civitas, animale Agricola, Dunwich Horror, Innsmouth Horror, 3 Dominioane
paka: Arkham Horror, Dixit 1, Small World, Tomb: Cryptmaster, Call of Cthulhu -LCG, A Game of Thrones BG
VickdaReaper: Le Havre, Tikal
sebik80: Agricola + Farmers of the Moor, Conflict of Heroes, Auf Achse, 1960 - Making of the President, Power Grid, Imperial
alexddumitru: Fluxx, Race for the Galaxy, Carcassonne, Gloom
SarToTo: Stone Age, Dungeon Lords
muck: Railroad Tycoon, Axis and Allies
taticu: Steam, Magic TGC
CostyBGB: Settlers of Catan, Samurai, BattleLine
Ioana: Runewars, Buzzit, Werewolves, Endeavor, Antike, Mystery Express, Shipyard, Cyclades, Tigris and Euphrates, Mow, Ricochet Robots, Blokus, Dixit 2
Jocuri cerute si ramase de adus:
Citadels, War of the Ring, Shadows over Camelot.
Sumar: 51 de jocuri cerute in total, 3 jocuri ramase de adus, daca are cine.
Extensiile nu le-am numarat ca jocuri.
-
Dang
Btw, acum mi-am dat seama ca eu nu stiu unde trebuie sa merg maine, doar ca-i Moieciu (sus/jos?).
Ceva indicatii pentru cei care n-au fost la prima intalnire?
Ceva indicatii pentru cei care n-au fost la prima intalnire?
-
adixor
eu merg asa:
bucuresti -> predeal
exact inainte de predeal stanga spre rasnov
la rasnov stanga spre bran (nu e foarte grozav drumul prin rasnov dar scurteaza multicel)
in continuare spre moieciu de jos
undeva din strada principala din moieciu de jos se face stanga (si strada coboara o mica vale) spre moieciu. E un indicator destul de mare din ce stiu.
Se merge drept inainte cativa kilometri (5? 10?) pe un drum groaznic, se trece pe langa cheile gradistei etc si se ajunge la moieciu de sus.
pensiunea e pe stanga chiar la intrare, printre primele, Perla Carpatilor scrie mare
pe harta asta: http://www.wikimapia.org/#lat=45.468799 ... 13&l=0&m=b
avem moieciu de jos (tu vii din Nord aici) si mai jos e moiciu de sus in forma de "Y" (cam invers nu?
). e si un punct mic "cheile gradistei".
bucuresti -> predeal
exact inainte de predeal stanga spre rasnov
la rasnov stanga spre bran (nu e foarte grozav drumul prin rasnov dar scurteaza multicel)
in continuare spre moieciu de jos
undeva din strada principala din moieciu de jos se face stanga (si strada coboara o mica vale) spre moieciu. E un indicator destul de mare din ce stiu.
Se merge drept inainte cativa kilometri (5? 10?) pe un drum groaznic, se trece pe langa cheile gradistei etc si se ajunge la moieciu de sus.
pensiunea e pe stanga chiar la intrare, printre primele, Perla Carpatilor scrie mare
pe harta asta: http://www.wikimapia.org/#lat=45.468799 ... 13&l=0&m=b
avem moieciu de jos (tu vii din Nord aici) si mai jos e moiciu de sus in forma de "Y" (cam invers nu?
- VickdaReaper
- Super Moderator

O rugaminte importanta: cineva sa aduca un set de carti de joc !!! Yo! nu-l gasesc pe al meu si nu vreau sa risc sa ramanem fara...
-
adixor
intrarea spre moieciu de sus de la strada principala din moieciu de jos:
http://www.norc.ro/pano/8nUO0eAl/
intrarea in perla carpatilor este aici:
http://www.norc.ro/pano/K9pQvNLf/
(aleea din stanga care duce spre cele 2 pensiuni albe gemene din stanga imaginii)
http://www.norc.ro/pano/8nUO0eAl/
intrarea in perla carpatilor este aici:
http://www.norc.ro/pano/K9pQvNLf/
(aleea din stanga care duce spre cele 2 pensiuni albe gemene din stanga imaginii)
- CostyBGB
- Special Meeple

@Vick: deja am pus 2 perechi de carti in bagaje
.
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
Hei - intrebare rapida
Din thread-ul de la intalnirea nationala anterioara am inteles ca avem acces la bucatarie si frigider, corect? Nu vrem sa golim frigideru de acasa
doar niste chestii pentru mic dejun. De asemenea, se poate cumpara bere/vin de acolo sau tre sa caram de acasa?
-
haretel
veniti linistiti cu mancare pt micul dejun, iar bautura gasiti acolo - la 2 min de mers pe jos
-
adixor
avem un frigider (sper suficient ca spatiu, e maricel). se pot cumpara chestii de acolo.sebik80 wrote:Hei - intrebare rapidaDin thread-ul de la intalnirea nationala anterioara am inteles ca avem acces la bucatarie si frigider, corect? Nu vrem sa golim frigideru de acasa
doar niste chestii pentru mic dejun. De asemenea, se poate cumpara bere/vin de acolo sau tre sa caram de acasa?
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
ok - am inteles - pastram totul la minim minimorum
multam de info
-
Dang
And.... drum rols ... we're back.
Inca sunt destul de ametit dupa 2 zile si 2 nopti, asa ca nu pot sa zic decat ...ga ... bang!! pe cand urmatoarea?
(cine cunoaste stie
)
Inca sunt destul de ametit dupa 2 zile si 2 nopti, asa ca nu pot sa zic decat ...ga ... bang!! pe cand urmatoarea?
(cine cunoaste stie
- CostyBGB
- Special Meeple

@Dang: La Ga..bang-ul tau, nu pot decat sa decartez o frumoasa carte de Missed! 
-
Dang
Mai bine iei ga..bang-ul si bei o bere sa te vindeci
))))
-
Ioana
Acum jumatate de ora am ajuns si noi
si unul din primele ganduri a fost sa uploadez poza de grup, ca un mic preview pentru ce va urma 
Sper sa va placa.
Sper sa va placa.
- CostyBGB
- Special Meeple