Dupa ce mult timp m-am gandit la acest feature, impulsionat de fixpix am purces la lucru saptamana trecuta. Rezultatul, acum in faza "beta" este deja disponibil tuturor. La fel ca pe alte site-uri (gen BGG) puteti acorda un Punct de Victorie (VP, ca sa fie in tema cu boardgame-urile) oricarui post considerati ca-l merita, si prin aceasta, autorului sau. Luati-l ca pe un Vot pozitiv, un "like" de pe facebook, o bila alba, un thumbs up, cum vreti voi.
Aceste VP-uri nu sunt gandite ca un sistem economic (de genul daca am 3 puncte, pot da 3 puncte) ci oricand puteti oferi un "VP" virtual post-ului care v-a placut. Fiecare post are in acest moment trecut numarul de VP-uri primite (dupa autor, data si ora postului) dar voi cauta o metoda sa fac mai vizibila informatia respectiva.
Cateva lucruri:
- dupa ce acordati cuiva un punct, il puteti lua inapoi (iconul verde este inlocuit cu unul rosu in cazul posturilor deja "premiate")
- nu va puteti acorda puncte singuri
- pe cat posibil nu acordati foarte multe puncte nejustificat pentru ca isi pierd semnificatia astfel
- in profilul fiecarui utilizator se poate vedea cate VP-uri au primit posturile sale si cate a oferit la randul lui. Nu exista nici o legatura intre aceste informatii, puteti oferi 1000 si primi 2 (ceea ce nu e chiar bine pentru ca inseamna ca posturile voastre nu au fost placute de utilizatori) sau puteti sa nu oferiti nimanui nimic dar sa fi primit o multime (ceea ce inseamna ca sunteti foaaarte zgarciti cu punctele date dar scrieti lucruri apreciate).
exemplu de buton de acordare VP:
Have fun!