N-au fost decat vreo 5 ani, asa ca inca nu-i sfarsitul lumii. In my defense, toti de la masa cu mine au jucat gresitDanielIndru wrote:Tot e bine ca ti-ai dat seama repede de greseli si nu ai jucat ceva ani intregi cu reguli gresite... oh, wait... Power Gridomucu wrote:Am facut o gramada de greseli la reguli la aproape toate jocurile care le-am jucat, mi-am dat seama ca jucam Cacao gresit, Taluva aproape gresit, la Steampunk Rally am facut harta cu 2 segmente prea lungi (din greseala) si a durat jocul cu aproape o ora mai mult decat ar fi trebuit sa dureze, am fost varza, ce sa mai zic.
Intalnire nationala 24-27 septembrie Lacul de Argint
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- omucu
- King Meeple

- Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro
Re: Intalnire nationala 24-27 septembrie Lacul de Argint
- AngelEye
- King Meeple

Cu siguranta trebuie repetata, ca de obicei a fost super cu oameni de calitate si jucatori inraiti (cu greseli in explicatii caci fara nu am fi boardgameriChuckila wrote:Multumim frumos de organizare, nenea AngelEye! Foarte frumos, trebuie sa repetam de 1 Decembrie
Am ajuns tarzium, vineri noapte aproape de 11. Am jucat in total 15 partide, 12 jocuri diferite. Am reusit sa joc si cu familia - Cacao, Risk Express, Big Points - sa ma reintorc la cateva dintre favorite - Five Tribes, Castles of Mad King Ludwig, Troyes, Castles of Burgundy, Pastiche, Viceroy - si sa probez unele jocuri noi - Abyss, Elysium, Ophir.
O intalnire extrem de reusita! Ne-am intors cu bunatati din Camara cu delicatese, am incercat si o visinata divina.![]()
Sa ne vedem sanatosi la urmatoarea!
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Parti pozitive:
- am invatat 6 jocuri noi.
- am apucat sa joc toate jocurile grele de care mi-era dor: Kanban, Vinhos, Madeira, Keyflower, Florenza.
- am stat la masa cu oameni cu care nu am mai jucat pana acum.
Parti negative:
- cam frig si ploaie.
- cam multi cartofi.
- cam nasol ca a trecut weekendul.
Propun sa ne vedem din nou de 1 decembrie, sa jucam minunile de la Essen.
Cheers!
- am invatat 6 jocuri noi.
- am apucat sa joc toate jocurile grele de care mi-era dor: Kanban, Vinhos, Madeira, Keyflower, Florenza.
- am stat la masa cu oameni cu care nu am mai jucat pana acum.
Parti negative:
- cam frig si ploaie.
- cam multi cartofi.
- cam nasol ca a trecut weekendul.
Propun sa ne vedem din nou de 1 decembrie, sa jucam minunile de la Essen.
Cheers!
- iuli212
- King Meeple

- Custom Rank: Dr. Meeple
Multumesc si eu AngelEye pentru origanizare si sfaturi legate de cazare.
Ne-am simtit excelent, o prima experienta minunata care sigur va fi urmata si de altele.
Am reusit sa joc in mare parte titluri noi, dar si din colectia proprie:
- noi: Rokoko, Cyclades, Abyss, Viceroy, Hyperborea, Flick'em up, Steampunk Rally, Spyfall, Alchemists, Cacao
- proprii/stiute: Istanbul, Five Tribes, CV, Perudo, Seasons, Blood Bowl + cateva care nu apar in lista.
In concluzie un weekend frumos cu oameni de treaba si multe jocuri!
Ne-am simtit excelent, o prima experienta minunata care sigur va fi urmata si de altele.
Am reusit sa joc in mare parte titluri noi, dar si din colectia proprie:
- noi: Rokoko, Cyclades, Abyss, Viceroy, Hyperborea, Flick'em up, Steampunk Rally, Spyfall, Alchemists, Cacao
- proprii/stiute: Istanbul, Five Tribes, CV, Perudo, Seasons, Blood Bowl + cateva care nu apar in lista.
In concluzie un weekend frumos cu oameni de treaba si multe jocuri!
- omucu
- King Meeple

Tin sa va anunt pe aceasta cale ca am reusit sa jucam gresit pana si Codenames, un party game cu game weight 1.4. De data asta nu sunt eu vinovat, n-am citit eu regulamentul 
- Chuckila
- King Meeple

omucu wrote:Tin sa va anunt pe aceasta cale ca am reusit sa jucam gresit pana si Codenames
- omucu
- King Meeple

Da, Chuckila, a trebuit sa-l scoatem din tipla ca sa-l jucam!
- tretiak
- Wizard Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

Eu nu mai joc nimic niciodata cu omucu pana nu citesc regulamentul... de 2 ori.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Multumesc si eu pentru organizare!
Ca intotdeauna a fost un weekend prelungit, frumos, alaturi de lume buna si jocuri de toate felurile. Vremea nu a prea tinut cu noi, dar ne-am descurcat si asa
. Am avut ocazia sa incerc multe jocuri noi, dar sa si rejoc din titlurile deja stiute, atat cu oameni noi cat si cu oameni deja cunoscuti de pe la alte intalniri.
Am apucat sa joc 20 de jocuri, pentru mine e un record
A fost o placere domnilor si doamnelor si sper sa ne revedem cu bine la urmatoarea intalnire
Ca intotdeauna a fost un weekend prelungit, frumos, alaturi de lume buna si jocuri de toate felurile. Vremea nu a prea tinut cu noi, dar ne-am descurcat si asa
Am apucat sa joc 20 de jocuri, pentru mine e un record
A fost o placere domnilor si doamnelor si sper sa ne revedem cu bine la urmatoarea intalnire
- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
Si eu sunt pentru un weekend prelungit de 1 decembrie!
- VickdaReaper
- Super Moderator

Asta a fost prima greseala...omucu wrote:Da, Chuckila, a trebuit sa-l scoatem din tipla ca sa-l jucam!
- omucu
- King Meeple

La Codenames nu eu am citit, Kati e vinovataDanielIndru wrote:Eu nu mai joc nimic niciodata cu omucu pana nu citesc regulamentul... de 2 ori.
- DanielIndru
- King Meeple

Sunt curios daca Codenames poate fi jucat mai tematic, adica indiciile sa fie date numai dintr-o anumita categorie aleasa la inceputul jocului, gen gastronomie sau religie sau filme.
Am jucat Dixit asa si a fost o experienta tare reusita.
Am jucat Dixit asa si a fost o experienta tare reusita.
- omucu
- King Meeple

In ultima tura de Codenames jucata am nimerit 3 perechi de cate 2 cuvinte care aveau mare legatura intre ele si faceau munca celor care dadeau indicii mult mai grea. Nu vad de ce nu s-ar putea cum zici tu, dar poate ar trebui un pic sortate cartile cu indicii inainte, sa potriveasca pe tema.
- DanielIndru
- King Meeple

Pai nu sortezi nimic... faci indiciile in asa fel incat sa se potriveasca cu tema aleasa.
- Teddy
- King Meeple

Sa dau si eu cu subsemnatul aici.
A fost excelenta intalnirea. Multumim Mihai de organizare.
Acum ati vazut ce ati pierdut acum 2 luni cand gasisem fix aceeasi varianta de cazare..
La intalnire cred ca mi-am depasit recordul de jocuri si avem cam asa:
17 jocuri jucate, din care 12 noi pentru mine
22 de partide
Dintre cele incercate cateva pareri:
Steampunk rally nu mi-a placut si ma bucur ca nu m-am bagat la kickstarter
Rum & bones un macel cu zaruri foarte frumos. Ma bucur ca l-am incercat dar nu mi l-as lua la cat de prost dau eu cu zarul.
Tribune - am reusit sa fac 1 punct la sfarsitul partidei
) s-a terminat mult prea repede. Cred ca a durat 40min maxim.
Rex - am vrut sa-l pun la vanzare din timpul partidei..dar nu am apucat pentru ca are deja un alt proprietar.
Rasele mi se par relativ echilibrate, mai putin mizeria cu care am nimerit eu.
Lifeboats - un joc la care am ras de ne-am tavalit. Si poate primul joc la care ne-am miscat mai repede decat scrie pe cutie (60 fata de 90)
Suburbuia - m-am convins ca o sa pastrez castles of mad king ludwig intrucat sunt f asemanatoare.
Cv- un joc simpatic care mi-a placut, dar dupa jumatatea jocului mi s-a parut ca si-a pierdut toata tematica si urmaream doar simboluri
Elysium - mi-a placut dar nu m-a convins
Lords of waterdeep - am jucat 6 ture un joc total diferit intrucat am uitat o regula de baza. In apararea mea pot spune ca nu il mai jucasem de mai bine de 2 ani.
Si mai erau cateva..
Per total ma declar foarte multumit cu ce am bifat.
Cat despre intalnirea aviatoare. Eu nu voi ajunge in decembrie, poate doar in ianuarie o sa pot, dar Ale a zis ca vine si singura.
A fost excelenta intalnirea. Multumim Mihai de organizare.
Acum ati vazut ce ati pierdut acum 2 luni cand gasisem fix aceeasi varianta de cazare..
La intalnire cred ca mi-am depasit recordul de jocuri si avem cam asa:
17 jocuri jucate, din care 12 noi pentru mine
22 de partide
Dintre cele incercate cateva pareri:
Steampunk rally nu mi-a placut si ma bucur ca nu m-am bagat la kickstarter
Rum & bones un macel cu zaruri foarte frumos. Ma bucur ca l-am incercat dar nu mi l-as lua la cat de prost dau eu cu zarul.
Tribune - am reusit sa fac 1 punct la sfarsitul partidei
Rex - am vrut sa-l pun la vanzare din timpul partidei..dar nu am apucat pentru ca are deja un alt proprietar.
Rasele mi se par relativ echilibrate, mai putin mizeria cu care am nimerit eu.
Lifeboats - un joc la care am ras de ne-am tavalit. Si poate primul joc la care ne-am miscat mai repede decat scrie pe cutie (60 fata de 90)
Suburbuia - m-am convins ca o sa pastrez castles of mad king ludwig intrucat sunt f asemanatoare.
Cv- un joc simpatic care mi-a placut, dar dupa jumatatea jocului mi s-a parut ca si-a pierdut toata tematica si urmaream doar simboluri
Elysium - mi-a placut dar nu m-a convins
Lords of waterdeep - am jucat 6 ture un joc total diferit intrucat am uitat o regula de baza. In apararea mea pot spune ca nu il mai jucasem de mai bine de 2 ani.
Si mai erau cateva..
Per total ma declar foarte multumit cu ce am bifat.
Cat despre intalnirea aviatoare. Eu nu voi ajunge in decembrie, poate doar in ianuarie o sa pot, dar Ale a zis ca vine si singura.
- CostyBGB
- Special Meeple

Multumim Mihai! 
Am reusit sa sortez si eu pozele de la intalnire si sa scriu cateva randuri despre cum ne-am distrat/jucat pe parcursul celor 4 zile: http://www.boardgames-blog.ro/board-gam ... brie-2015/
Am reusit sa sortez si eu pozele de la intalnire si sa scriu cateva randuri despre cum ne-am distrat/jucat pe parcursul celor 4 zile: http://www.boardgames-blog.ro/board-gam ... brie-2015/
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Ce tari is pozele. Cateva concluzii:
1. V-ati mega distrat
2. Ati jucat mult prea multe jocuri pe care nu le recunosc. (apropo...e unul cu niste monstruleti mov vs monstruleti verzi care pleaca la lupta banuiesc din corabia lui fiecare. Ce joc ii acela?)
3. Luci apare in prea putine poze
4. Am vazut un b-game care pare ca ar avea ca tema pariatu pe curse de porci (designeru o fi vrut cai da miniaturile alea-s porci toata ziua).
5. Ala cu saloanele cactusii si mexico-meeplii ce joc e?
6. (si cel mai important) Indru s-a dat pe "electronica".
Multam Costi pt poze. Nu am putut ajunge dar ma bucur ca ai pus poze si pot sa vad ce s-a petrecut p-acolo (in mare... ca restul mi-l imaginez) SO.... 1 Decembrie zi nationala de b-games? (p-asta n-o ratez nici daca sunt ghipsat...)
1. V-ati mega distrat
2. Ati jucat mult prea multe jocuri pe care nu le recunosc. (apropo...e unul cu niste monstruleti mov vs monstruleti verzi care pleaca la lupta banuiesc din corabia lui fiecare. Ce joc ii acela?)
4. Am vazut un b-game care pare ca ar avea ca tema pariatu pe curse de porci (designeru o fi vrut cai da miniaturile alea-s porci toata ziua).
Multam Costi pt poze. Nu am putut ajunge dar ma bucur ca ai pus poze si pot sa vad ce s-a petrecut p-acolo (in mare... ca restul mi-l imaginez) SO.... 1 Decembrie zi nationala de b-games? (p-asta n-o ratez nici daca sunt ghipsat...)
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
2. Rum&BonesMandrulDuce wrote:Ce tari is pozele. Cateva concluzii:
1. V-ati mega distrat
4. Hay Fever cred
5. Flick'em Up
Ai de recuperat si eu am avut cand m-am reapucat de jocuri