Scythe
- omucu
- King Meeple

- Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro
Re: Scythe
A trecut de 300.000$ intr-o ora si un pic. Ne-am bagat la varianta full cu 119$, imi place foarte mult grafica si vreau si cartea.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
-
tudorb678
- Chief Meeple

L-am testat la Essen. Nici nu mi-am dat seama cand a trecut o ora de joc. Merge foarte foarte usor desi eram 5 jucatori la masa. Asta nu stiu daca e pentru ca eram absorbit de joc incercand sa imi dau seama cum functioneaza toate mecanicile sau pentru ca s-a pus accent pe simplificare la dezvoltarea jocului.
Am avut impresia unui euro de adunare de resurse/engine building combinat cu un 4x (unde doua din X-uri erau mai slab reprezentate: explore si exterminate).
Mi-a placut ca bataliile sunt simple si ca nu se termina cu distrugerea unitatilor adversarului ci mai degraba cu gonirea lui din zona de conflict. Unde mai pui ca daca ataci muncitori nevinovati pierzi din popularitate (si respectiv din puncte). Apropo de puncte, jocul imprumuta sistemul de stele (achievements) de la Euphoria. Mi-a placut si asta.
Sper ca harta fixa sa ofere destula rejucabilitate chiar in cadrul aceluiasi grup de jucatori prin prisma profunzimii avand in vedere ca pozitiile de start sunt destul de bine determinate. As vrea sa vad jucatorii experimentati folosindu-se de "trucurile hartii" si alte euristici care reies din setup-ul fix si asimetria factiunilor.
In general mi-a placut si cred ca e un joc care promite multe. Sper insa sa nu ramana doar promisiuni. Stegmayer e un maestru in hype, de aceea am vrut sa-l probez inainte de KS. Mai multe nu pot sa spun avand in vedere ca am jucat doar 1/3 din partida.
Am avut impresia unui euro de adunare de resurse/engine building combinat cu un 4x (unde doua din X-uri erau mai slab reprezentate: explore si exterminate).
Mi-a placut ca bataliile sunt simple si ca nu se termina cu distrugerea unitatilor adversarului ci mai degraba cu gonirea lui din zona de conflict. Unde mai pui ca daca ataci muncitori nevinovati pierzi din popularitate (si respectiv din puncte). Apropo de puncte, jocul imprumuta sistemul de stele (achievements) de la Euphoria. Mi-a placut si asta.
Sper ca harta fixa sa ofere destula rejucabilitate chiar in cadrul aceluiasi grup de jucatori prin prisma profunzimii avand in vedere ca pozitiile de start sunt destul de bine determinate. As vrea sa vad jucatorii experimentati folosindu-se de "trucurile hartii" si alte euristici care reies din setup-ul fix si asimetria factiunilor.
In general mi-a placut si cred ca e un joc care promite multe. Sper insa sa nu ramana doar promisiuni. Stegmayer e un maestru in hype, de aceea am vrut sa-l probez inainte de KS. Mai multe nu pot sa spun avand in vedere ca am jucat doar 1/3 din partida.
-
Imago
- Administrator

- AngelEye
- King Meeple

-
singerete
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Si Exploding Kittens a strans aproape 9 milioane... Dar asta nu spune nimic despre calitatea jocului, doar ca foarte multi oameni au venit si au aruncat cu bani.BeatU wrote:Day 1 of 24 - $600 000. Mda. Cam cat vand multi grei din Top 20 BGG in ani.
- Shaikan
- King Meeple

Pana la urma e vreu avantaj daca ne grupam mai multi? Sau costul livrarii ramane acelasi?
- DanielIndru
- King Meeple

Ramane acelasi indiferent cate copii ale jocului pui la pledge (maxim 3).
Deci 21 se imparte la 1-2-3.
- Shaikan
- King Meeple

Si din cate vad la voi, nu trebuie sa fie acelasi pledge level.....bun. Sa mai incercam un triumviratDanielIndru wrote:Ramane acelasi indiferent cate copii ale jocului pui la pledge (maxim 3).
1.Shaikan
2.Singerete
3.?
- Shaikan
- King Meeple

Si ar mai fi o intrebare. Fiind Euro-friendly, asta inseamna ca nu mai platim TVA/Taxe Vamale cand ajunge? Ca in 3 oameni cam depasim 150$
-
Blackbane
Iar sistemul de combat este un rip off dupa sistemul din Rex.tudorb678 wrote: Mi-a placut ca bataliile sunt simple si ca nu se termina cu distrugerea unitatilor adversarului ci mai degraba cu gonirea lui din zona de conflict.
- DanielIndru
- King Meeple

Nu se mai plateste nimic.Shaikan wrote:Si ar mai fi o intrebare. Fiind Euro-friendly, asta inseamna ca nu mai platim TVA/Taxe Vamale cand ajunge? Ca in 3 oameni cam depasim 150$
- Shaikan
- King Meeple

Super, nu de alta, dar la Reaper Minis 2 m-au rupt TVA-ul si Taxele vamale.DanielIndru wrote:Nu se mai plateste nimic.Shaikan wrote:Si ar mai fi o intrebare. Fiind Euro-friendly, asta inseamna ca nu mai platim TVA/Taxe Vamale cand ajunge? Ca in 3 oameni cam depasim 150$
Mersi mult Daniel
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
@ Shaikan - ma inscriu eu cu o copie la 59 USD. Restul bling-ului nu ma intereseaza. Suntem 3 asadar - tu, Singerete si moi.
- Shaikan
- King Meeple

- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
@ Shaikan - daca poti, fa te rog tu pledge-ul. Eu ultima data cand am vrut sa fac pledge la un proiect pe Kickstarter am avut probleme cu cardul (banca refuza sa autorizeze operatiunea).
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
- Shaikan
- King Meeple

Am facut pledge-ul. Nu am vazut o optiune de a alege cate copii de joc vrei, asa ca am adaugat 3x59 = 177. Presupun ca la sfarsitul campaniei ne vor lasa sa selectam ce vrem pentru suma aia. Are cineva idee? Nu am mai facut multiple pledges pana acum.
- DanielIndru
- King Meeple