Hai sa ne jucam 10 - 7 August 2010 - Ceainaria Tabiet

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
adixor

Hai sa ne jucam 10 - 7 August 2010 - Ceainaria Tabiet

02 Aug 2010, 19:09

Luuume, Luume .. board-ul ForumBoardGames.ro (sic) anunta organizarea (ceva mai dezorganizata de data asta :D ) a urmatoarei intalniri sambata asta, de la ora 14:00 in ceainaria Tabiet (beta version): http://ceainariatabiet.blogspot.com/

Dupa cum stiti, ceainaria este in pregatiri dupa schimbarea proprietarilor, cu o estimare de lansare in septembrie, dar cum pana atunci spatiul sta degeaba, de ce sa nu-l folosim... Tot dupa cum stiti, ceainaria doreste sa se apropie de boardgameri (si noi de ea) astfel incat sa avem un win-win situation si un spatiu in care sa ne simtim ca acasa.

Momentan, spatiul este functional si apt de boardgames (poate nu chiar mari datorita unor mese putin insuficiente pentru hardcore games) doar ca nu dispune de marfa de nici un fel, ceea ce inseamna ca vom aduce fiecare dupa cum simte: bere, sucuri, snacks-uri si ce va mai trece prin cap. Daca se doreste comandam o pizza or whatever la un moment dat, totul e flexibil si trebuie sa ne simtim bine. Accesul este bineinteles liber iar de data asta nici macar nu trebuie sa facem consumatie! (ca nici nu avem cu ce :D). Spun toate astea ca sa fiti pregatiti si sa stiti ce gasiti acolo. In rest, distractia e garantata de jocurile aduse.

Pana acum avem inscrisi:

- adixor + chrislove
- dan + ioana

Va rog sa plusati cu numele voastre daca doriti sa veniti si jocurile pe care doriti sa le jucati. apoi vedem cine aduce ce.
ready...set.. GO!

Jinks

Re: Hai sa ne jucam 10 - 7 August 2010 - Ceainaria Tabiet

02 Aug 2010, 23:16

As vrea sa vin si eu, dar nu o sa fiu sigur daca pot decat de-abia vineri (am un deadline sinistru la munca si s-ar putea sa lucrez sambata).
Pana atunci ar trebui sa imi ajunga niste jocuri noi pe care as vrea sa le incerc (Medici, Koehandel Master (o reimplementare a You're Bluffing), Tichu) si mai am un Colosseum de-abia desfacut.
Dixit s-a dovedit a fi cel mai de succes joc la ultimele intalniri cu prietenii, asa ca ar trebui sa intre pe lista.

Cheers,
Adrian

adixor

03 Aug 2010, 00:15

Salut Adrian si welcome!

Nu e o problema daca afli mai tarziu, oricum de data asta avem o intalnire putin mai nestandard, intr-o locatie putin mai nestandard dupa cum am si precizat mai sus (si sper sa nu fie asa nestandard si prezenta, pentru ca nu se anunta o prezenta prea mare se pare datorita verii si concediilor :) )

Cand updatez lista de jocuri pot trece si preferintele tale. Inteleg ca nu cunosti jocurile mentionate asa ca rog pe cei care le stiu si vin la intalnire sa anunte asta. Noi nu (mai) jucam la intalniri jocuri pe care nu le stie nimeni din cei prezenti pentru ca de-a lungul timpului am observat ca asta nu duce decat la pierdere de ore pretioase pe care le-am putea petrece jucandu-ne si la frustrari pentru cei implicati, asa ca le vom juca doar daca cineva le stie, sau bineinteles, daca cineva sau mai multe persoane isi manifesta dorinta sa stea sa le invete impreuna cu alti interesati (pe raspunderea proprie :) ). Bineinteles, daca e vorba de jocuri foarte usoare nu e o problema, la fel cum nu e o problema daca cel putin 1-2 persoane citesc regulamentul din timp si simt ca ar putea invata repede jocul. Zic toate astea cu gandul la exemple negative de "invatat pe loc" din alte intalniri: axis & allies, batavia, etc.

Colosseum s-ar putea sa fie mai greu de jucat pe mesele actuale din aceasta ceainarie, dar daca rezolvam aspectul asta as putea incerca sa-l explic eu doritorilor desi nu l-am jucat de ceva timp.

Dixit este intr-adevar un must-have la orice intalnire, sa vedem daca are cine sa-l aduca.

p.s. medici ma intereseaza si pe mine de curiozitate

Jinks

03 Aug 2010, 00:25

Tichu si You're Bluffing sunt jocuri de carti simple dar fun pe care le-am achizitionat tocmai pentru ca regulile se invata in mai putin de 10 minute. Urasc sa explic un joc complex, si cum de obicei eu sunt cel care face asta la intalnirile cu prietenii, caut jocuri simple si fun.
Medici e in aceeasi categorie, chiar daca e ceva mai mult decat un joc de carti. In nici un caz nu cred ca se compara cu axis and allies sau batavia.
Dixit pot sa il aduc eu, cu tot cu add-on, in caz ca ajung.

haretel

03 Aug 2010, 00:27

Adi, cel mai probabil venim si eu cu Lavinia (si poate cu Ioana noastra); putem juca Dungeon Lords si Cyclades ? Sunt tare curios sa stiu cat de mult le vreau :)

adixor

03 Aug 2010, 00:32

@jinks: i feel for you man.. si eu sunt "ala de ne citeste regulamentele" mereu :) daca e cum zici e perfect, I'm in!

@haretel: perfect! (cu Ioana voastra nu stiu cat e de ok dar sigur stiti voi mai bine :) ). Dungeon Lords il voi aduce eu atunci. Cyclades nu am (si regret :) dar nu as avea cu cine sa-l joc)

Ioana

03 Aug 2010, 08:45

Cred ca putem aduce Cyclades sambata, haretel.

haretel

03 Aug 2010, 10:04

oh joy, oh joy, oh joy ! :P

Jinks

03 Aug 2010, 13:09

Daca Colloseum n-are loc pe mesele din ceainarie, nu prea vad cum are loc Cyclades. >_<
Cyclades il am si eu, si l-am jucat de vreo duzina de ori. Daca mai aveti nevoie de un jucator, sunt dispus sa ma inscriu. Desi m-am cam plictisit de el un pic.

adixor

03 Aug 2010, 13:16

intr-adevar cyclades ar avea aceeasi problema. vedem acolo, jocuri sa avem.

haretel

03 Aug 2010, 13:56

Pai atunci pbbil ca n-ar incapea nici Dungeon Lords, nu ?

adixor

03 Aug 2010, 14:08

macar dungeon lords e modular. oricum, ne descurcam noi cumva, don't worry.

Ioana

03 Aug 2010, 15:37

La Dungeon Lords cred ca tre' sa ne tinem tablele individuale in poala :lol:

Daca nu vine multa lume sambata poate unim 2 mese si se face loc pentru un joc mai mare ;)

adixor

03 Aug 2010, 16:28

Ioana wrote:Daca nu vine multa lume sambata poate unim 2 mese si se face loc pentru un joc mai mare ;)
that's what I'm thinking about

Chuckila
King Meeple
King Meeple

03 Aug 2010, 16:48

Paturi/izopren si ati rezolvat treaba :D Board gaming to the bone.

haretel

03 Aug 2010, 17:04

yeaaaaaah! gimme some stuff !

adixor

03 Aug 2010, 17:04

pana acum mai vine Mezak +1 si un prieten (Alecu) +1. Mezak aduce Small World, Alecu nu a mai jucat nimic dar e foarte curios

Mihnea

03 Aug 2010, 23:45

sa vina lumea si rezolvam noi cu mesele. Mesele actuale au 100x60 si avem 8 bucati. Le unim 2 cite 2 si obtinem 4 mese mari la care incap 4-8 persoane la fiecare. pe scaune, canapele si tabureti avem 45 de locuri
Ar fi frumos sa fim obligati sa rezolvam problema meselor din cauza faptului ca vor fi 40-50 de persoane la fiecare intilnire :D
Mai avem si niste masute mici mici mici la care se poate juca buzzit si werewolves (ultimul a fost testat in duminica 12 si a mers foarte bine cu masuta mica in centru)

in fine...chef de joaca sa fie, ca se rezovla si cu mesele si cu alte probleme.

adixor

04 Aug 2010, 00:12

Mihnea wrote:in fine...chef de joaca sa fie, ca se rezovla si cu mesele si cu alte probleme.
sunt convins! nu ziceam decat sa nu avem asteptari foarte mari dar sunt convins ca ne descurcam fara probleme.

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”