Intalnire nationala 1 Decembrie 2015 - Gura Râului
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Re: Intalnire nationala 1 Decembrie 2015 - Gura Râului
Deci daca stam la Lacul de Argint, atunci 24 de oameni se vor trambali cu jocuri & stuff la pensiunea de langa?
Sau ne jucam care pe unde apucam intr-una din cele 2 locatii?
Sau ne jucam care pe unde apucam intr-una din cele 2 locatii?
- AngelEye
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Am o mare rugăminte: noi suntem la un campionat național se șah, întru greu pe forum. Unde decideți să facem cartierul general și unde se bagă lumea cu copii, acolo vrem și noi, pliiz. Saru'mana!
- AngelEye
- King Meeple

Am fost la Lacul de Argint 12 camere si langa la 50 ml este pensiunea Andreea 6 camere unde vom si juca de altfel iar de mancat vom manca la Lacul de Argint. La Andreea are 6 mese mari 2 metri pe 1 metru si mai putem pune inca una de 4 persoane si una mare sus.
Camere la andreea sunt in felul urmator:
2 jos - unde este si locul de joaca - 1 de 3 pers pat marimonial+1pat de o persoana si 1 dubla cu pat matrimonial
4 la etaj - 3 duble cu pat matrimonial si 1 de 3 paturi individuale
Dezavantaj: vor merge cei multi la cei putini
Avantaj: suntem toti foarte aproape nu mai trebuie masini la plecare
- stim cum este mancarea cu diferenta ca am vorbit sa faca meniuri mai diferite pe care le voi afisa cum le primesc
Preturi: 160 ron/ camera cu demipensiune si 30 ron persoana pranzul in cazul in care se doreste cu vin pe masa si rachiu
Camere la andreea sunt in felul urmator:
2 jos - unde este si locul de joaca - 1 de 3 pers pat marimonial+1pat de o persoana si 1 dubla cu pat matrimonial
4 la etaj - 3 duble cu pat matrimonial si 1 de 3 paturi individuale
Dezavantaj: vor merge cei multi la cei putini
Avantaj: suntem toti foarte aproape nu mai trebuie masini la plecare
- stim cum este mancarea cu diferenta ca am vorbit sa faca meniuri mai diferite pe care le voi afisa cum le primesc
Preturi: 160 ron/ camera cu demipensiune si 30 ron persoana pranzul in cazul in care se doreste cu vin pe masa si rachiu
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Mihai, noi eram intr-o camera de 3, daca lumea inca vrea, merge tot asa. As prefera la cea cu 3 paturi separate totusi
.
Dar sunt destule 6 mese la cati suntem? La lacul de argint erau aproape constat 5-6 mese ocupate + inca 1/2 de afara daca tin bine minte
Dar sunt destule 6 mese la cati suntem? La lacul de argint erau aproape constat 5-6 mese ocupate + inca 1/2 de afara daca tin bine minte
- AngelEye
- King Meeple

Sunt 6 mese mari de 6 persoane + 1 de 4 persoane asta jos si i-am zis sa mai puna 1 de 6 sus. Livingul este mai mare decat la Koeber si mesele sunt mai mari. Daca stam 2-3 la o masa nu avem loc caci ar trebui minim 12-14 mese insa cred si sper sa ne descurcam. Livingul imi pare ceva mai mare decat la Lacul de Argint insa putem sta si acolo daca chiar nu ne descurcam, distanta fiind de 2 minute de mers pe jos.
As zice ca acum problema paturilor matrimoniale s-a rezolvat. Legat de cele 2 camere de jos de la Andreea as zice ca ar fi bine sa stea baieti sau cei fara copii.
Cel mai important eea sa fim toti la un loc sau foarte foarte aproape, nu mi se parea ok pentru nimeni sa plece la 2-3-4 dimineata pe jos 20 min sau cu masina ca sa ajunga la culcare. Spatiul de joaca fiind cam acelasi ca suprafata si cealalta pensiune era cunoscuta de data trecuta si din ce am inteles de la voi a fost ok cu mici exceptii cartofoase
alegerea a fost destul de simpla.
As zice ca acum problema paturilor matrimoniale s-a rezolvat. Legat de cele 2 camere de jos de la Andreea as zice ca ar fi bine sa stea baieti sau cei fara copii.
Cel mai important eea sa fim toti la un loc sau foarte foarte aproape, nu mi se parea ok pentru nimeni sa plece la 2-3-4 dimineata pe jos 20 min sau cu masina ca sa ajunga la culcare. Spatiul de joaca fiind cam acelasi ca suprafata si cealalta pensiune era cunoscuta de data trecuta si din ce am inteles de la voi a fost ok cu mici exceptii cartofoase
- AngelEye
- King Meeple

Va multumim pentru ca ati ales Pensiunea Lacul de Argint 3* si va asiguram de atentia pe care am acordat-o detaliilor oferite, care ne-au ajutat sa va facem urmatoarea oferta pentru perioada 24 – 27.09.2015:
Cazare in Pensiunea Lacul de Argint 3 ***
Camera dubla 160 RON/noapte cu demipensiune
Camera dubla 220 RON/noapte cu pensiune completa
Camera tripla 210 RON/noapte cu demipensiune
Camera tripla 240 RON/noapte cu pensiune completa
Aceste tarife sunt valabile numai pentru aceasta oferta.
Tarifele includ, parcarea gratuita si acces gratuit la internet.
Dat fiind faptul ca nu detinem un restaurant a-la-carte, meniurile sunt prestabilie si va rugam sa anuntati inainte de sosire daca doriti sa serviti mesele la noi; in caz contrar nu va putem garanta ca va putem oferi alte mese fata de cele comandate in rezervare (micul dejun).
Pensiunea Lacul de Argint 3* dispune de:
4 camere duble matrimoniale cu baie proprie si balcon (exista posibilitatea de a adauga un pat suplimentar)
6 camere duble twin cu baie proprie si balcon (exista posibilitatea de a aduga pat suplimentar)
2 camere duble twin la mansarda cu baie proprie fara balcon
NOTA:
Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-8 ani vor beneficia de gratuitate la cazare, acestia dormind in pat cu cei 2 adulti.
Copiii peste 8 ani care nu beneficiaza de pat suplimentar vor achita 15 RON/zi Micul dejun.
Copiii cu varsta peste 8 ani si al 3 lea adult in camera dubla vor plati 50 RON/zi pentru un pat suplimentar cu Mic dejun inclus.
Bucataria pensiunii nu este disponibila pentru uzul oaspetilor.
Cu deosebita consideratie,
Andreea Bugner
Administrator
- AngelEye
- King Meeple

Cam asta ar fi meniul
PRANZ – 35 RON / persoana
Pranzul include: ciorba/supa, fel principal, garnitura, salata, paine, apa de izvor
CINA – 30 RON / persoana
Cina include: fel principal, garnitura, salata, desert, paine, apa de izvor
Ciorbe/Supe
Supa de rosii cu orez
Supa de pui cu taitei de casa
Supa de pui cu galuste
Supa de vacuta cu galuste
Ciorba de peste
Ciorba de legume
Ciorba de vacuta
Ciorba alba de pui cu smantana si usturoi
Ciorba alba de cartofi cu tarhon
Ciorba de perisoare
Ciorba ardeleneasca de porc
Ciorba de fasole boabe cu afumatura
Ciorba de varza cu afumatura
Ciorba de salata verde
Fel principal
Friptura de porc la tava
Pulpe de pui la tava
Pastrav/file de salau/macrou la cuptor
Ceafa de porc/pulpa de pui, carnaciori la gratar
Tocanita de vitel cu galuste
Ficatei de pui in ceapa
Papricas de pui cu galuste
Ciulama de pui
Sarmale cu smantana si mamaliguta
Sarmalute in foi de vita cu smantana si mamaliguta
Tochitura cu mamaliguta
Platou rece taranesc (slanina afumata, carnaciori, muschi de
porc afumat, branza, rosii, castraveti, ceapa, oua)
Chiftelute in sos rosu
Snitel de pui/porc
Ciulama de ciuperci
Snitele de porc in ceapa
Spanac cu ochiuri
Macaroane cu branza de burduf
Garnituri
Cartofi natur
Cartofi taranesti
Cartofi la cuptor
Cartofi copti
Cartofi gratinati
Piure de cartofi
Legume sote sau la cuptor
Legume mexicane
Fasole verde sote
Pilaf de orez
Mamaliguta
Varza calita
Iahnie de fasole
Fasole batuta
Se va alege 1, maxim 2 variante de meniu/grup
- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
Practic, costa 80lei/persoana/noapte cu demipensiune inclusă? In cazul unei camere de 2 pers; intreb ca sa le transmit celor din Arad exact ce s-a modificat. Mersi
- AngelEye
- King Meeple

Da este 80lei/persoana/noapte cu demipensiune inclusă si daca vor si pranz mai adaugi 30 lei/persoana.
Am rugamintea sa va treceti in fisierul de cazare cu mentiunea ca cei care stau singuri in camera platesc acelasi pret adica 80lei/persoana/noapte cu demipensiune inclusă.
Retineti ideea ca cele 2 camere de jos de la pensiunea Andreea nu cred ca ar fi bine sa fie ocupate de persoane cu copii deoarece sunt fix langa locul de joaca doar daca aveti copii fara probleme cu sunetul
Exista camere cu 3 paturi pentru cei care doresc inca un pat pentru copil si se mai pot adauga paturi.
Am platit eu avansul 500 lei ca sa fim siguri
Din ce am vazut eu ar mai fi o camera libera si un loc in alta asa ca daca mai sunt doritori va asteptam.
Am rugamintea sa va treceti in fisierul de cazare cu mentiunea ca cei care stau singuri in camera platesc acelasi pret adica 80lei/persoana/noapte cu demipensiune inclusă.
Retineti ideea ca cele 2 camere de jos de la pensiunea Andreea nu cred ca ar fi bine sa fie ocupate de persoane cu copii deoarece sunt fix langa locul de joaca doar daca aveti copii fara probleme cu sunetul
Exista camere cu 3 paturi pentru cei care doresc inca un pat pentru copil si se mai pot adauga paturi.
Am platit eu avansul 500 lei ca sa fim siguri
Din ce am vazut eu ar mai fi o camera libera si un loc in alta asa ca daca mai sunt doritori va asteptam.
- imba
- King Meeple

- AngelEye
- King Meeple

0.25 este bine primitimba wrote:Si cu 0.25 cum e?
- AngelEye
- King Meeple

Am refacut tabelul si am rugamintea sa va mai treceti odata in care din cele 2 vreti sa stati si de cand veniti ca sa ne organizam din timp sa nu existe discutii acolo.
Repet sugestia de ai lasa pe cei cu copii la Pensiunea Andreea unde vom si juca de altfel fiind mesele mai incapatoare.
Pe imba l-am trecut eu caci doar acolo e binevenit 0.25
Repet sugestia de ai lasa pe cei cu copii la Pensiunea Andreea unde vom si juca de altfel fiind mesele mai incapatoare.
Pe imba l-am trecut eu caci doar acolo e binevenit 0.25
- paka
- King Meeple

Am lipsit cateva zile si s-a schimbat totul, nu mai inteleg nimic
. Chuckila, noi stam cu copii la LdA sau la Andreea?
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Dar putem sa ne jucam si la Lacul de Argint, daca vrem, da?AngelEye wrote: Repet sugestia de ai lasa pe cei cu copii la Pensiunea Andreea unde vom si juca de altfel fiind mesele mai incapatoare.
- Chuckila
- King Meeple

Nu mai stiu. Treceti-ma si pe mine unde se sta cu copii si e mai usor pentru Lavinia + Evelin. Atat timp cat stau in pat matriomonial si BogdanM nu, e perfectpaka wrote:Chuckila, noi stam cu copii la LdA sau la Andreea?
- AngelEye
- King Meeple

Putem juca fara probleme si la LdA. Pensiunile sunt una langa alta, am zis de cei cu copii mici ca sa fie langa ei daca dorm, plang etc. Cei care au copii mai mari ex. Lucian pot sta linistiti la LdA deoarece este langa si putin mers pe jos dupa masa nu strica
La Andreea as vedea alunii (care deja sau inscris) omucu si Lore care au copii mici, mici de tot 
- 26octombrie
- King Meeple

Va rog sa ma lamuriti si pe mine, am lipsit cateva zile, s-au scris multe, sunt blonda: unde se aduna lumea? vreau sa ma trec si eu pe tabel si nu stiu unde. ma intereseaza sa avem camera in aceeasi cladire in care se va si juca, din motive de Hora. multumesc frumos.
- AngelEye
- King Meeple

Teoretic vom juca la Andreea daca nu te deranjeaza poti sta jos in camera dubla, camerele de sus as zice sa ramana pentru cei cu copii mici, dar poti sta li la LdA deoarece cred ca se va juca si acolo 
- 26octombrie
- King Meeple

Multumesc mult. Pai, daca nu e chiar ca o foaie de hartie peretele dintre sala de joaca si camera dubla de la parter, as sta acolo.