Intalnire nationala 18 februarie 2016

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
AngelEye
King Meeple
King Meeple

Re: Intalnire nationala 18 februarie 2016

21 Dec 2015, 19:53

Pretul pentru cum arata locatia este ok insa mie mi se par putine mese chiar daca locul este mai mare. Mai exista vreun loc in care se poate juca adica sa mai punem macar vreo 2 mese ?

Miţã
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Zombie Killer

21 Dec 2015, 20:12

Ma gandesc ca se poate suplimenta cu mese dar v-a fi aglomerat. Fiind frig afara nu putem folosi curtea inferioara acolo se puteau instala mai multe mese.
La receptie este destul de de mic spatiul poate ca am putea pune o masa maxim. Camerele sunt spatioase unele dar nu cred ca vrea nimeni sa joace in camera.

suf
King Meeple
King Meeple

22 Dec 2015, 00:44

Maica-mea, olteanca de langa Tg-Jiu, a confirmat ca locatiile Anna sunt de calitate, cu mese bogate si angajati respectuosi. We're in :D

Miţã
King Meeple
King Meeple

22 Dec 2015, 10:51

Nu prea văd multă lume sa dea feedback, dacă considerați ca spațiul de joaca este mic atunci trebuie sa renunțăm la Tg Jiu nu este nici o locație care la capacitatea cerută de noi 30-34 de persoane sa aibă o zona de joaca mai mare ca cea de la Anna.
Ei dispun de gradina interioara dar repet dacă nu sunt minim 20 de grade afară nu o sa putem folosi acel spațiu pentru joaca.

Va rog sa îmi răspundeți cât mai mulți cu privire la aceasta locație, rămâne sau mergem la Sibiu din nou?

Chuckila
King Meeple
King Meeple

22 Dec 2015, 11:01

Intrebarea este: locul de joaca poate sustine 30-34 oameni care sa joace concomitent la numarul de mese maxim care pot fi puse in sala?
1. Daca raspunsul e "Da", e perfect.
2. Daca e "Nu", atunci sigur nu e bine ca nu putem cere lumii sa joace in schimburi.
3. Daca e "Da, insa trebuie sa ne strangem putin lucrurile sa incapem!" atunci putem discuta daca lumea vrea sa mearga - eu nu am nici o problema sa joc putin mai restrans, dar am vazut altii care trag din nas chiar si cand e zgomot mai mare in sala de joc. Ei trebuie sa decida pana la urma daca sunt multumiti si mergem acolo, sau cautam o alta locatie unde fie am fost si stim ca este destul loc, fie ni se spune ca sunt destule locuri. Eu joc si in poala, cu zgomot de fanfara in ureche. Nu ma simt neaparat bine, insa nici nu o sa fac prea mult scandal.

Miţã
King Meeple
King Meeple

22 Dec 2015, 11:22

Răspunsul este varianta nr 3 se poate face în așa fel încât sa intre 8 mese dreptunghiulare în restaurant și una sau doua la recepție, asta după ce am discutat cu ei.
Acum cum spunea Mihai or sa fie mese unde joaca 2 persoane, aici nu mai depinde de mine dacă o masa de 4-6 oameni este ocupata de 2 persoane.
Exista și un bar destul de lat care ar permite jocuri de cărți gen: flux, cards against humanity, si alte jocuri micuțe.
Repet nimeni nu v-a pune la dispoziție restaurant de 50 -60 de locuri dacă noi suntem 30.
Rămân la varianta de răspuns 3 și o susțin, v-a fi mai înghesuit, v-a fi zgomot dar sunt convins ca distracția o sa fie peste aceste impedimente.

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

22 Dec 2015, 11:28

Mie nu-mi place sa fie zgomot mare in sala de joc.
Pe de o parte, pentru ca explicam jocuri sau incercam sa intelegem reguli si e greu sa te concentrezi.
Pe de alta parte, pentru ca in majoritatea timpului am in fata jocuri grele si creierul meu nu stie sa filtreze zgomotul ambiental.

Daca trebuie sa stam 30 oameni in 30 metri patrati, n-o sa vin.

Miţã
King Meeple
King Meeple

22 Dec 2015, 11:39

Ti-am zis se pot pune la recepție 2 mese pentru cei ce prefera mai puțin zgomot sau chiar deloc.
Nici eu nu am o problema cu zgomotul, și sala are circa 50-60 de mp :)

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

22 Dec 2015, 11:42

Miţã wrote: La receptie este destul de de mic spatiul poate ca am putea pune o masa maxim.
Miţã wrote:Ti-am zis se pot pune la recepție 2 mese pentru cei ce prefera mai puțin zgomot sau chiar deloc.
Eu zic sa te hotarasti mai intai. :)

Miţã
King Meeple
King Meeple

22 Dec 2015, 11:46

După discuția cu ei la recepție se pot elimina 2 fotolii și se pot pune 2 mese asta am discutat de dimineață cu ei.
Oricum hotelul este închis în perioada aceea pentru noi și nu o sa fie trafic extern la recepție.

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

22 Dec 2015, 12:31

Hai sa zic si eu una, alta, ca sa avem mai multe pareri exprimate. :D

Eu nu am probleme cu aglomeratia si zgomotul atunci cand ma joc. Poate ca aceasta rezistenta s-ar diminua dupa trei zile de jucat intens, dar din experientele anterioare (Sibiu-Viorel, Sighisoara) nu cred ca voi avea probleme. De asemenea, nu consider o piedica nici dimensiunea redusa a meselor, desi acest lucru ar fi incomod daca avem in vedere jocurile mai spatioase. Totusi, trebuie sa mentionez ca daca mesele sunt cele din poza de pe Booking.com si au cei 120 de centimetri anuntati, atunci discutam despre mese spre limita inferioara a comfortului in timpul jocului. Din nou, pentru mine nu constituie o problema majora, dar alte persoane poate vor privi diferit acest detaliu.

Singura problema, in ceea ce ma priveste, ar fi daca spatiul de joaca va deveni si spatiu de luat masa. Motivele sunt mai multe, n-am sa le insir, insa ideea este ca eu gasesc aceasta situatie ca fiind putin neplacuta. Oarecum inestetica, daca vreti. Daca se va lua decizia de a merge la Targu Jiu, la hotelul Anna Junior, in conditiile in care spatiul de joaca este acelasi cu spatiul de luat masa, iar eu voi putea sa vin la joaca, atunci nu o sa ma impiedic de acest amanunt si am sa vin negresit. Dar am zis ca este just sa mentionez acest aspect ca un punct negativ.

Dixit.
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

22 Dec 2015, 13:39

Mie mi se pare ca arata si suna foarte bine. Cu mesele o sa ne descurcam, n-am dubii. Daca o schimbam pe asta mai dureaza ceva pana gasim alta, poate n-au liber atunci, poate e prea scump, poate n-au mancare pe caprarii, poate nu e buna... Intotdeauna va fi un impediment. Din punctul meu de vedere asta e cel mai mic. Daca vreau musai sa joc un joc prea brainy pentru aglomeratie, n-am nimic impotriva sa ma-ntind pe masa din camera, de exemplu. Nu cred c-ar fi cazul, dar daca.

Miţã
King Meeple
King Meeple

22 Dec 2015, 13:56

Am spus ca hotelul este la 5 minute de mers pe jos pana la masa tăcerii?
Acolo jucam Cards Against Humanity :)

iuli212
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dr. Meeple

22 Dec 2015, 15:29

VickdaReaper wrote: Singura problema, in ceea ce ma priveste, ar fi daca spatiul de joaca va deveni si spatiu de luat masa.
La fel a fost si la Sibiu - Lacul de Argint in septembrie.

Pentru noi este ok locatia si conditiile oferite.

cristianf
King Meeple
King Meeple

22 Dec 2015, 15:48

Zgomotul nu e o problema pentru mine, daca vreau sa joc in liniste, joc acasa, si asta fac destul in restul anului.

Cu mesele de joc / mancat sper sa ne descurcam. Vin cu masa pliabila de camping si rezolv eu cu mancarea cumva. :lol:

Singurul lucru care m-ar deranja cu adevarat ar fi sa apara foarte putina lume din alte zone decat Bucuresti. In fond pentru asta vin, sa iau o bataie la Five Tribes de la Chuckila, sa ii explic un joc aiurea lui Daniel, sa-l enervez pe AngelEye, sa joc cu omucu un Cards Against Humanity, sa mai aud aventurile lui BogdanM din aeroporturi, etc. Si bineinteles sa incerc jocuri noi. :mrgreen:

jakkal

22 Dec 2015, 16:03

Desi e un mare "DACA", m-am trecut si eu pe lista ;)
Shaikan wrote: 1. Miță + 1 100%
2. Chuckila + Lavinia + Evelin - 90% (trebuie doar sa stim data si locatia si atunci pot confirma sau ma pot retrage)
3. omucu + Alexandra + Stefan - 90%
4. AngelEye - 90 % in principiu singur insa daca se schimba ceva anunt din timp
5. Vick - 80%
6. Indru - 50%
7. Hora+Luana 90% + Mihai 60%
8. Suf + Cristina
9. Iuli + Mada 80% (avem examen in vinerea aceea, nu stim inca ora si alte detalii)
10. CostyBGB + Oitza Neagra 80%
11. danielM +- 1 90%
12. Teddy + Ale 50% (indiferent de perioada si loc aflu cu 1-2 saptamani inainte daca sunt in tara sau nu)
13. Imba + 1 + 0.25? Se poate cu 0.25? :)
14. BogdanM + 1
15. dtivadar+kati+babyDorian
16. tretiak 67.2%
17. M4r1us + Cristina ... 50% sau ceva mai mult dacă se hotărăste ceva repede.
18. cristianf + Alexandra
19.Shaikan 60%
20. jakkal (50%) + Mihaela (50%) + Bibi (25%)

Chuckila
King Meeple
King Meeple

22 Dec 2015, 17:14

cristianf wrote:sa iau o bataie la Five Tribes de la Chuckila
Asa, tati! De ziceai "Sa il bat pe Chuckila la Nauticus" habar nu aveam despre ce vorbesti. 8-)

Revenind on-topic, eu zic sa ii dam bice (i.e. un avans). Mita, sa ne zici daca trebuie sa iti trimitem ceva inainte sau te descurci cu proprietarul si platim fiecare camera cand ajungem in Tg. Jiu.

Si sa nu uit, multumesc inca odata pentru implicarea in organizare - palaria mea "se apleaca" in semn de respect pentru oricine ne aduce pe toti laolata sub acelasi acoperis. Sa ne revedem si sa mai punem o fila in clasorul amintirilor cu board games si board gameri.

Miţã
King Meeple
King Meeple

22 Dec 2015, 18:14

Chuckila wrote:
cristianf wrote:sa iau o bataie la Five Tribes de la Chuckila
Asa, tati! De ziceai "Sa il bat pe Chuckila la Nauticus" habar nu aveam despre ce vorbesti. 8-)

Revenind on-topic, eu zic sa ii dam bice (i.e. un avans). Mita, sa ne zici daca trebuie sa iti trimitem ceva inainte sau te descurci cu proprietarul si platim fiecare camera cand ajungem in Tg. Jiu.

Si sa nu uit, multumesc inca odata pentru implicarea in organizare - palaria mea "se apleaca" in semn de respect pentru oricine ne aduce pe toti laolata sub acelasi acoperis. Sa ne revedem si sa mai punem o fila in clasorul amintirilor cu board games si board gameri.
Astept pana joi sa vad daca mai am ceva obiectii de demontat, joi ma aud cu respectivul care mi-a cerut sub factura 20% avans, asta inseamna cam 2000 de lei, daca ma inteleg cu el sa ii platesc eu avansul dupa anul nou atunci o fac dupa anul nou si ne descurcam dupa, daca vrea acum ne auzim aici si vedem cum strangem.

AngelEye
King Meeple
King Meeple

22 Dec 2015, 19:09

cristianf wrote: sa-l enervez pe AngelEye
Existi deci ma enervezi asa ca nu trebuie neeaparat sa ne vedem pentru asta :lol:

Dupa cum am zis eu daca sunt pe aici ma bag 100% nu conteaza daca sunt 10 sau 2 mese doar vin sa ma enervez sau sa enervez pe altii cu prezenta la masa sau sub ea dupa o anumita ora :twisted:

Miţã
King Meeple
King Meeple

22 Dec 2015, 20:54

Am numarat in lista suntem exact 34, la mine este posibil sa vin singur, asa ca as vrea sa imi spuneti cum vreti sa ne asezam in camere.
9 camere cu pat matrimonial
4 camere Twin
4 camere cu pat matrimonial + al 3 lea pat

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”