criss a deschis o discutie interesanta pe care am mutat-o pentru a pastra acest thread pt review-ul Roma aici :
[forum]viewtopic.php?f=61&t=473[/forum]
Video-review Roma
Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
-
coco
Re: Video-review Roma
Senzational video tutorialul. Felicitari!!!! Dar stiti care e impactul acestui video tutorial? La toate magazinele online de specialitate stocurile cu jocul ROMA (I) au fost lichidate. Am vrut sa il comand insa doar prin octombrie ar fi ceva sperante. Incredibil. Oricum merita continuata ideea. Felicitari inca odata. Dupa o prezentare asa de buna, esti tentat sa cumperi automat jocul, insa ghinion, toate stocurile sunt goale. Poate urmeaza o prezentare la Arena> Roma 2. Ca a gluma, ar fi bine sa ne spui dinainte la ce joc anume o sa urmeze tutotrialul video, ptr ca sa comandam din timp jocul. Lasand gluma la o parte continua, ca ceea ce faci e laudabil.
-
adixor
Re: Video-review Roma
multumesc pentru aprecieri! ma indoiesc ca stocul de Roma are probleme din cauza mea
dar e nice to think about it. Oricum, Arena e pretty much the same thing, imi place la fel de mult si arena (aceeasi mecanica, poate fi jucat si singur si combinat cu Roma 1) doar ca e putin diferit daca joci roma 1 (nu mai insista pe forumuri si facut puncte din ele de exemplu, are o interactiune mai interesanta).