Intalnire TARABA DE JOCURI 4 - 22 august - Cafe Lente
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Intalnire TARABA DE JOCURI 4 - 22 august - Cafe Lente
Salut.
S-au stabilit detaliile cu urmatoarea intalnire TARABA DE JOCURI.
Intalnirea va avea loc pe data de 22 august, incepand cu ora 12.00, in acelasi loc , in Cafe Lente. Detalii asupra locatie le gasiti pe http://www.lente.ro.
Cei care doresc sa vina sunt rugati sa confirme aici pe forum sau pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro.
De asemnea,aceeasi rugaminte ca datile trecute: cei care vin pot spune si jocuri doresc sa aduca sau sa joace, spre a fi aduse de altii.
Va asteptam.
Mihai
S-au stabilit detaliile cu urmatoarea intalnire TARABA DE JOCURI.
Intalnirea va avea loc pe data de 22 august, incepand cu ora 12.00, in acelasi loc , in Cafe Lente. Detalii asupra locatie le gasiti pe http://www.lente.ro.
Cei care doresc sa vina sunt rugati sa confirme aici pe forum sau pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro.
De asemnea,aceeasi rugaminte ca datile trecute: cei care vin pot spune si jocuri doresc sa aduca sau sa joace, spre a fi aduse de altii.
Va asteptam.
Mihai
- VickdaReaper
- Super Moderator

Re: Intalnire TARABA DE JOCURI 4 - 22 august - Cafe Lente
Daca nu sunt la mare week-end-ul acela sau nu am o alta indeletnicire care se prefigureaza, o sa vin cu siguranta... 
-
nuk3r
Salutare,
Vreau sa vin si eu la intalnire, sunt un incepator in ale board games am memoir 44 si mr. jack.
O zi buna
Simion
simiondolha@yahoo.com
Vreau sa vin si eu la intalnire, sunt un incepator in ale board games am memoir 44 si mr. jack.
O zi buna
Simion
simiondolha@yahoo.com
- mihai
- Special Meeple

te asteptam sa vii, detalii asupra locului si orei de intalnire gasesti mai sus.
- cristianf
- King Meeple

Salut,
as dori sa vin si eu impreuna cu Alexandra, prietena mea. E prima oara cand venim. Am putea sa aducem Mystery Express si Saboteur.
as dori sa vin si eu impreuna cu Alexandra, prietena mea. E prima oara cand venim. Am putea sa aducem Mystery Express si Saboteur.
- mihai
- Special Meeple

salut crisianf,
va asteptam...saboteur il aduc si eu(e nelipsit de la intalniri), daca e poti veni cu mystery express.
va asteptam...saboteur il aduc si eu(e nelipsit de la intalniri), daca e poti veni cu mystery express.
-
Dang
Inca nu suntem 100% sigur ca putem ajunge, dar ne dorim si noi sa venim.
E cineva interesat de vreun joc de-al nostru? In special noi am avea chef de (in ordinea preferintelor): Through the Ages, Agricola, Tikal, Twilight Struggle.
E cineva interesat de vreun joc de-al nostru? In special noi am avea chef de (in ordinea preferintelor): Through the Ages, Agricola, Tikal, Twilight Struggle.
- mihai
- Special Meeple

@dang: va asteptam.
eu unul as incerca Through the Ages si Tikal, din cele enumerate de tine...
eu unul as incerca Through the Ages si Tikal, din cele enumerate de tine...
- VickdaReaper
- Super Moderator

Dupa cum mentionasem anterior, s-a indeplinit una din cele doua conditii care faceau imposibila participarea mea, asa ca va anunt cu regret (chiar aveam pofta de niste jocuri) ca nu voi putea participa... 
- mihai
- Special Meeple

Have mucho fun, Vick. Ne vedem la urmatoarea!:)
- VickdaReaper
- Super Moderator

Multumesc de urari! Promit sa beau o bere gandindu-ma la voi...
-
sora
Dang, te rog confirma daca vii - as veni si eu la un Through the Ages
.
-
Dang
Da, soro, venim.
Daca vrei sa jucam TtA in 3, sa stii ca va dura vreo 3-4 ore, be prepared
In alte ordine de idei, eu si Diana am mai juca si un Puerto Rico, daca-l are cineva sa-l aduca.
Mihai, cat de mult vrei sa joci Tikal (si cu cine) ? Noi daca bagam un TtA si un Puerto Rico va fi mai mult decat suficient ca jocuri serioase, nu cred ca mai intra si un Tikal. Si are si cutia mare, nu-mi incape in rucsac.
Daca vrei sa jucam TtA in 3, sa stii ca va dura vreo 3-4 ore, be prepared
In alte ordine de idei, eu si Diana am mai juca si un Puerto Rico, daca-l are cineva sa-l aduca.
Mihai, cat de mult vrei sa joci Tikal (si cu cine) ? Noi daca bagam un TtA si un Puerto Rico va fi mai mult decat suficient ca jocuri serioase, nu cred ca mai intra si un Tikal. Si are si cutia mare, nu-mi incape in rucsac.
- mihai
- Special Meeple

@Dang:stai linistit, nu e nevoie sa aduci Tikal. ramane sa il incerc alta data, nu e graba.
cred ca o sa fie destule jocuri de incercat in ziua respectiva.
cred ca o sa fie destule jocuri de incercat in ziua respectiva.
-
nuk3r
Daca mai este loc o sa vina si prietena mea Elena, este incepatoare si ea. Nu stie inca daca o sa joace dar sunt convins ca o sa fie o atmosfera care o va indemna sa se implice si ea in jocuri.
-
sora
Dang, sounds perfect
.
Mihai, confirm participarea a 2 persoane. Noi am putea aduce Stone Age.
Mihai, confirm participarea a 2 persoane. Noi am putea aduce Stone Age.
- mihai
- Special Meeple

@nuk3r:Poate sa vina si prietena ta, mai este loc. Jocuri o sa fie pentru toate nivelele, deci nu o sa fie probleme.
@sora: ok, s-a notat.
Ne vedem duminica.
@sora: ok, s-a notat.
Ne vedem duminica.
- mihai
- Special Meeple

Ma gandeam sa facem totusi o lista si cu ce aduce lumea si ce cerinte ar fi...
O sa incep eu:
Aduc urmatoarele:
1. Ticket to Ride - Europe
2. Carcassonne
3. Cash n guns
4. CItadels
5. Jungle SPeed
6. Werewolves of Millers's Hollow
7. Munchkin
8. Alhambra
Momentan cam astea imi vin in minte, daca e o sa mai completez lista...
Ar fi fost o cerere pana acum pentru un Starcraft, daca il are cineva si poate veni cu el...(stiu ca are o dimensiune "micuta")
O sa incep eu:
Aduc urmatoarele:
1. Ticket to Ride - Europe
2. Carcassonne
3. Cash n guns
4. CItadels
5. Jungle SPeed
6. Werewolves of Millers's Hollow
7. Munchkin
8. Alhambra
Momentan cam astea imi vin in minte, daca e o sa mai completez lista...
Ar fi fost o cerere pana acum pentru un Starcraft, daca il are cineva si poate veni cu el...(stiu ca are o dimensiune "micuta")
-
nuk3r