Aștept cu speranța și recunoștință
6 tiny epic kingdom sleeves
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
6 tiny epic kingdom sleeves
Dacă are cineva ramase 6 Tiny Epic Kingdom sleeves, adică 88x126mm, aș avea nevoie pentru cărțile de copac de la Kodama
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Re: 6 tiny epic kingdom sleeves
Tie ti-a ajuns Kodama? Cand? Mie primul colet nu mi-a ajuns, cica mi-au retrimis de la 1 iulie....tot n-am primit nimic inca.26octombrie wrote:Dacă are cineva ramase 6 Tiny Epic Kingdom sleeves, adică 88x126mm, aș avea nevoie pentru cărțile de copac de la Kodama![]()
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Re: 6 tiny epic kingdom sleeves
pai l-am cumparat azi din magazin. tie de unde trebuia sa iti ajunga? kickstarter?
anyway, mai stiu pe cineva care-l vrea, daca nu gasesc vreun rest de sleevuri pe la cineva ne combinam si cautam un Mayday Tiny Epic sleeves?
anyway, mai stiu pe cineva care-l vrea, daca nu gasesc vreun rest de sleevuri pe la cineva ne combinam si cautam un Mayday Tiny Epic sleeves?