In opinia mea, prezentarea lui Bogdan este una reusita. Bine, este foarte, foarte succinta pentru un review, dar mie mi se pare draguta. E drept, trebuie indreptate cateva lucruri, iar fixpix le-a enumerat pe toate cele pe care le vad si yo!, dar parerea mea este ca putem vorbi de un material util. Pe mine asa ceva m-ar face curios sa ma interesez mai mult despre jocul in cauza, iar asta mi se pare un lucru bun...
@Bogdan: Daca vrei un sfat de la mine, ai putea sa imbunatatesti prezentarea in felul urmator: Prezinti o poza din joc si o pui in tot ecranul, dupa care o miscorezi intr-o parte si incepi sa adaugi text, linie cu linie (cam ca la o prezentarea ppt pentru la scoala

), lasand indeajuns de mult timp celui care urmareste sa poata sa citeasca ceea ce vrei sa prezinti. Altfel, prezentarea este foarte... colorata si sclipitoare (bling-bling cum ar spune unii).
Cat despre discutia engleza/romana: avand in vedere ca principala sursa de informatii este BGG, unde gasim Area Control si nu Control Zonal (care suna putin aiurea si nici nu este traducerea corecta), cred ca cel mai bine ar fi sa se puna intai varianta in romana, iar in paranteaza sa fie trecuta varianta "oficiala" in engleza. Asta mai ales pentru ca discutam despre o prezentare facuta prin text. In materialele vorbite ramane la, latitudinea prezentatorului sa aleaga care varianta o indrageste mai mult...
P.S. In plus, avand in vedere ca engleza este (sau ar trebui sa fie) o a doua limba pentru noi in ziua de azi, nu prea vad care sunt problemele...