Aceasta este mica mea colectie.

Jocurile sunt destul de variate, in functie de grupul de persoane cu care joc.
Am cateva gateway games (TtR:E, Carcassonne, Catan), cateva party games (Nume de Cod, The Resistance), cateva jocuri doar pentru 2 jucatori (Jaipur, Patchwork), cateva jocuri cooperative (Pandemic, Forbidden Desert), cateva jocuri economice (Grand Austria Hotel, Reteaua Energetica).
Cel mai jucat dealungul timpului este clar Ticket to Ride: Europe (40+), iar cel mai putin jucat este A Game of Thrones (0).
Jocul favorit din colectie este de departe Grand Austria Hotel, iar cel mai putin placut este Catan, in mod special cu extensia de 5-6 jucatori.
Cele mai recente achizitii au fost Artifacts Inc (mare fan al artwork-ului lui Ryan Laukat), Jaipur ( deja 20+ de jocuri) si Forbidden Desert (am fost foarte tentat de pret).
Jocurile pentru care as vrea sa le gasesc un alt game master ar fi Puerto Rico, Istanbul si poate Formula D pentru simplul fapt ca nu prea le-am jucat.
Pe viitor mi-ar placea sa ma indrept spre jocuri cu nivel de dificultate usor pic mai ridicat, avand pe wishlist jocuri precum Agricola, Caverna, Mombasa, CoB, Terra Mystica, etc.