RPG fans with a taste for Dead of Winter wanted
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
WalkerBait
RPG fans with a taste for Dead of Winter wanted
Salut,
Sunt un mare fan al jocurilor de tip RPG gen Dungeons and Dragons, Arkham Horror, etc. (Stories and ambience get me off). Recent am descoperit Dead of Winter, care cred ca are mult potential in aceasta directie (am Dead of Winter, the Long Night).
On that note, caut jucatori cu aceleasi inclinatii ca mine (immersive players), sa ne strangem la un survival session somewhere around town (Bucuresti). I can provide the game, so any place will do.
Sunt un mare fan al jocurilor de tip RPG gen Dungeons and Dragons, Arkham Horror, etc. (Stories and ambience get me off). Recent am descoperit Dead of Winter, care cred ca are mult potential in aceasta directie (am Dead of Winter, the Long Night).
On that note, caut jucatori cu aceleasi inclinatii ca mine (immersive players), sa ne strangem la un survival session somewhere around town (Bucuresti). I can provide the game, so any place will do.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Re: RPG fans with a taste for Dead of Winter wanted
In functie de cand pui sesiunea, m-as baga eu la un joc. Sunt de acord ca daca la Dead of Winter nu joci cu flavour text si nu intri in atmosfera devine un joc foarte sec. Am varianta standard, sunt curios cum e the Long Night.
-
Imago
- Administrator

Vreau si eu. Precizez ca nu am jucat Dead of Winter niciodata.
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
S-ar putea sa ma intereseze si pe mine. Am jucat de cateva ori primul Dead of Winter si-mi plac tematicele 
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
-
WalkerBait
Awesome, looks like we got a full crew. Eu in general sunt liber de la 19 in sus. Day-wise, I think I'd be ok with any for this week. Dati-mi un mail la oddl3if@gmail.com cu timespan-urile libere ale fiecaruia si setam un date.
- CristiQ
- Wizard Meeple

- Custom Rank: The Big Kahuna
Sper ca in viitorul apropiat sa ajung si eu iar prin Buc. si poate se mai organizeaza o intalnire atunci 
My Board Games collection
My RPGs collection
“That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.”
My RPGs collection
“That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.”
-
WalkerBait
I'll certainly be up for it. Daca sunteti cam sceptici la varianta cu mailul, puteti sa-mi dati PM. That works just as well.
-
WalkerBait
Hello again forum,
Ce ziceti de Miercuri, 15 februarie, pe la un 18-19? Putem merge in Lente, dar daca are cineva o sugestie mai buna, e binevenita.
Ce ziceti de Miercuri, 15 februarie, pe la un 18-19? Putem merge in Lente, dar daca are cineva o sugestie mai buna, e binevenita.
- Keyser
- King Meeple

Daca ne strangem destui m-as baga si eu. Nu sunt in 100% dar macar sa vedem daca se infiripa ceva:
1. WalkerBait
2. Keyser
1. WalkerBait
2. Keyser
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- ProfessorChaos
- King Meeple

3. ProfessorChaosKeyser wrote:Daca ne strangem destui m-as baga si eu. Nu sunt in 100% dar macar sa vedem daca se infiripa ceva:
1. WalkerBait
2. Keyser
Eu sunt destul de sigur că pot miercuri. Deci măcar o persoană dacă găsim reușim ceva.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
4. ShaikanProfessorChaos wrote:Keyser wrote:Daca ne strangem destui m-as baga si eu. Nu sunt in 100% dar macar sa vedem daca se infiripa ceva:
1. WalkerBait
2. Keyser
3. ProfessorChaos
-
Imago
- Administrator

1. WalkerBait
2. Keyser
3. ProfessorChaos
4. Shaikan
5. Imago
2. Keyser
3. ProfessorChaos
4. Shaikan
5. Imago
- 26octombrie
- King Meeple

1. WalkerBait
2. Keyser
3. ProfessorChaos
4. Shaikan
5. Imago
6. Luana
2. Keyser
3. ProfessorChaos
4. Shaikan
5. Imago
6. Luana
- ProfessorChaos
- King Meeple

Vedeti ca Dead of Winter accepta maxim 5 jucatori.
-
Imago
- Administrator

Bine, daca esti asa pesimist, nu joci, ca na... vezi si singur, se accepta doar 5 jucatori!:)
-
WalkerBait
Haha, that escalated quickly.. dar ma bucur sa vad ca exista atat interes.
Hey guys!
So a couple of things I wanted to confirm before Wednesday:
1. Jocul este intr-adevar conceput pentru maxim 5 jucatori, deoarece se presupune ca downtime-ul (timpul in care astepti ca ceilalti sa-si faca mutarile) poate ajunge destul de mare la un grup de 6. Acum, bineinteles depinde de grup. Sunt situatii in care daca toata lumea stie ce are de facut, iar dialogul merge, poate fi seamless. For a better idea: https://www.reddit.com/r/boardgames/com ... 6_players/
If we decide to play as 6 though, va fi nevoie ca unul dintre voi, care are DOW acasa, sa aduca un player sheet, pentru ca am doar 5.
2. Avand in vedere ca suntem un grup mare. Pentru cei care nu au jucat inca jocul, if possible, please consult a tutorial video such as: https://www.youtube.com/watch?v=dtZal5G7dtI for a basic understanding of the mechanics.
3. Ora si locatia: 18:30 in Lente de pe Praporgescu e ok pentru toata lumea? N-am mai fost in Lente pana acum, dar cel de pe Praporgescu pare mai comfortabil din poze, asa ca urmeaza sa fac o rezervare acolo mai pe seara. Let me know if I'm a noob si unul din celelalte e mai ok si schimbam.
4. Finally, eu am DOW - The Long Night complet, plus ceva personaje pe care le-am mai adunat din jocul original (vreo 20 din cele 30, dar cartile si standee-urile nu sunt originale). Daca are cineva primul DOW si vreti un more complete playthrough, ar putea aduce cartonasele si standee's de la primul joc.
So.. what do you think?
Hey guys!
So a couple of things I wanted to confirm before Wednesday:
1. Jocul este intr-adevar conceput pentru maxim 5 jucatori, deoarece se presupune ca downtime-ul (timpul in care astepti ca ceilalti sa-si faca mutarile) poate ajunge destul de mare la un grup de 6. Acum, bineinteles depinde de grup. Sunt situatii in care daca toata lumea stie ce are de facut, iar dialogul merge, poate fi seamless. For a better idea: https://www.reddit.com/r/boardgames/com ... 6_players/
If we decide to play as 6 though, va fi nevoie ca unul dintre voi, care are DOW acasa, sa aduca un player sheet, pentru ca am doar 5.
2. Avand in vedere ca suntem un grup mare. Pentru cei care nu au jucat inca jocul, if possible, please consult a tutorial video such as: https://www.youtube.com/watch?v=dtZal5G7dtI for a basic understanding of the mechanics.
3. Ora si locatia: 18:30 in Lente de pe Praporgescu e ok pentru toata lumea? N-am mai fost in Lente pana acum, dar cel de pe Praporgescu pare mai comfortabil din poze, asa ca urmeaza sa fac o rezervare acolo mai pe seara. Let me know if I'm a noob si unul din celelalte e mai ok si schimbam.
4. Finally, eu am DOW - The Long Night complet, plus ceva personaje pe care le-am mai adunat din jocul original (vreo 20 din cele 30, dar cartile si standee-urile nu sunt originale). Daca are cineva primul DOW si vreti un more complete playthrough, ar putea aduce cartonasele si standee's de la primul joc.
So.. what do you think?
- ProfessorChaos
- King Meeple

Nu sunt sigur daca ne primesc cu boardgames la Praporgescu. Stie cineva sigur sau sunt eu paranoic? Dar pe Dionisie Lupu e ok, noi am mai fost. Cum ziceti si voi.
Eu pot ajunge la 18:30. Nu am DOW. Eu sunt flexibil cu numărul de jucători. Dacă ramane ca e mai bine in 5 si vine toata lumea ma pot retrage. There's always next week. Dar stiu si ca se mai razgandeste lumea pe parcurs, deci e bine sa fie un surplus de oameni doritori.
Eu pot ajunge la 18:30. Nu am DOW. Eu sunt flexibil cu numărul de jucători. Dacă ramane ca e mai bine in 5 si vine toata lumea ma pot retrage. There's always next week. Dar stiu si ca se mai razgandeste lumea pe parcurs, deci e bine sa fie un surplus de oameni doritori.
-
Imago
- Administrator

[quote="ProfessorChaos" Dacă ramane ca e mai bine in 5 si vine toata lumea ma pot retrage. There's always next week. Dar stiu si ca se mai razgandeste lumea pe parcurs, deci e bine sa fie un surplus de oameni doritori.[/quote]
Cred ca e bine sa respectam regula "primul venit, primul servit" in caz ca suntem mai multi. In acest caz te incadrezi la numarul de jucatori.
Cred ca e bine sa respectam regula "primul venit, primul servit" in caz ca suntem mai multi. In acest caz te incadrezi la numarul de jucatori.
- 26octombrie
- King Meeple

nu-i problem, stau la coada, daca ramane toata lumea, than next week