LCG-uri in Romania
-
Andras
Re: LCG-uri in Romania
Mie imi place sa joc cu "urati", si sunt fan al mithosului lovecraftian.
Probabil o sa incerc si eu setat pe normal, iar daca e usor cum zici, crestem putin nivelul de dificultate. Chiar am sperante mari pentru jocul acesta, si sper sa nu fiu dezamagit.
- suf
- King Meeple

L-am incercat cu un singur investigator pe hard cu deckul din regulament si e foarte greu. Poate pentru ca fiecare investigator exceleaza la ceva dar are slabiciuni si singur se descurca mai greu. Sau poate trebuie deck mai bun.Andras wrote:Mie imi place sa joc cu "urati", si sunt fan al mithosului lovecraftian.Probabil o sa incerc si eu setat pe normal, iar daca e usor cum zici, crestem putin nivelul de dificultate. Chiar am sperante mari pentru jocul acesta, si sper sa nu fiu dezamagit.
-
Andras
Am apucat sa joc AH ieri, si e foarte tare jocul. E Mansions of Madness transpus in sistemul de joc LoTR LCG. Cu siguranta o sa cumpar extensiile.
-
andrei_kai
- Chief Meeple

Sper sa nu ma bag aiurea in seama, dar noi suntem un mic grup de jucatori (doar 3 deocamdata) de 'A Game of Thrones The Card Game - Second Edition' din Bucuresti. Daca exista amatori va asteptam cu drag. In principiu ne vedem in fiecare miercuri seara in Epic.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
v-ati baga si la o initiere? n-am jucat niciodata, dar eram de mult curioasa sa-l incerc.andrei_kai wrote:Sper sa nu ma bag aiurea in seama, dar noi suntem un mic grup de jucatori (doar 3 deocamdata) de 'A Game of Thrones The Card Game - Second Edition' din Bucuresti. Daca exista amatori va asteptam cu drag. In principiu ne vedem in fiecare miercuri seara in Epic.
-
andrei_kai
- Chief Meeple

Bineinteles... Te asteptam chiar si miercurea asta.v-ati baga si la o initiere? n-am jucat niciodata, dar eram de mult curioasa sa-l incerc.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
miercurea asta mi-e aproape imposibil, dar o sa tin cont, cat de curand
thanks!
- iuli212
- King Meeple

- Custom Rank: Dr. Meeple
Exista oameni pe aici care joaca LCG-urile desenelor din 90: Yu-Gi-Oh si Pokemon?
Nu am vazut sa se discute ceva legat de ele, desi pe la Red Goblin au pe stoc.
Am avut de la ambele multe carti, dar la vremea aceea le colectionam ca imi placeau serialele, nu stiam ce sa fac cu ele si au fost date de oameni 'si mai necunoscatori'
Am jucat doar ce au scos pe consolele Nintendo si Xbox si mi-am readus aminte de carti o data cu aplicatiile recente de pe telefoane PoGo si Duel Links.
Nu am vazut sa se discute ceva legat de ele, desi pe la Red Goblin au pe stoc.
Am avut de la ambele multe carti, dar la vremea aceea le colectionam ca imi placeau serialele, nu stiam ce sa fac cu ele si au fost date de oameni 'si mai necunoscatori'
Am jucat doar ce au scos pe consolele Nintendo si Xbox si mi-am readus aminte de carti o data cu aplicatiile recente de pe telefoane PoGo si Duel Links.
- CristiQ
- Wizard Meeple

- Custom Rank: The Big Kahuna
acelea sunt CCG-uri, nu LCG-uri!
there's a beautiful difference between the two.
My Board Games collection
My RPGs collection
“That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.”
My RPGs collection
“That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.”
- iuli212
- King Meeple

Nu se folosesc la fel când joci?CristiQ wrote:acelea sunt CCG-uri, nu LCG-uri!
Habar nu am care e diferența, sa nu mai zic prostii pe viitor.
MTG e tot CCG?
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
MTG e TCG = Trading Card Gameiuli212 wrote:Nu se folosesc la fel când joci?CristiQ wrote:acelea sunt CCG-uri, nu LCG-uri!
Habar nu am care e diferența, sa nu mai zic prostii pe viitor.![]()
MTG e tot CCG?
- iuli212
- King Meeple

Am înțeles, o alta lumeShaikan wrote:MTG e TCG = Trading Card Gameiuli212 wrote:Nu se folosesc la fel când joci?CristiQ wrote:acelea sunt CCG-uri, nu LCG-uri!
Habar nu am care e diferența, sa nu mai zic prostii pe viitor.![]()
MTG e tot CCG?. Diferenta dintre LCG si MTG e ca la LCG toti primesc aceleasi carti/copii din set-uri, pe cand la Magic(TCG-uri) ai boostere si nu vei stii ce iti va pica, iar in cazul in care nu esti bogat si nu ai $$$$ de investit in joc, e o idee bune sa faci si trade-uri pentru cartile pe care le vrei pt a-ti construi deck-ul. Sau sa cumperi unele carti la bucata
Mulțumesc pentru explicații!