Ne jucam Werewolves 15.10.2010

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
Mihnea

Ne jucam Werewolves 15.10.2010

13 Oct 2010, 09:34

Vineri, cand se lasa seara, varcolacii vor incerca sa-si potoleasca foamea. Daca vrei sa te alaturi echipei de tarani care vaneaza varcolacii te asteptam in str. Ionescu Gion nr 9.
Sau daca vrei sa te alaturi echipei de vircolaci care vineaza tarani...te asteptam tot in str. Ionescu Gion nr.9

Werewolves of Miller's Hollow este un joc care are loc intr-un mic sat bantuit de varcolaci.
Fiecarui jucator ii este atribuit un rol important (in secret) -Varcolac, satean, sau personaj special, cum ar fi Capitan, Vanator, Vrajitoare, fetita, profet si asa mai departe ...
Exista, de asemenea, un moderator care controleaza fluxul jocului. Jocul alterneaza intre zi si noapte. Noaptea, Varcolacii aleg in secret un satean pentru a-l ucide.
In timpul zilei, sateanul care a fost ucis este evidentiat si este dat afara din joc. Restul de sateni dezbat, discuta, se cearta si il voteaza pe un jucator ce il suspecteaza de a fi Varcolac. Alesul iese din joc.
Jocul continua pana o parte a castigat. "Werewolves" poate gazdui un grup mare de jucatori si va antreneaza abilitatile sociale intr-un vartej al increderii si al minciunii.

Intilnirea va avea loc intre 18.00 - 23.00+

ciocanul

Re: Ne jucam Werewolves 15.10.2010

13 Oct 2010, 11:44

Cred ca jucam acest joc acum ceva ani.
Noapte/zi inseamna ca lumea "inchide" ochii ? :)
Daca e ce cred eu se poate juca cu orice fel de carti clasice.

Mihnea

13 Oct 2010, 11:50

corect. si se stie de acest joc mai mult sub numele de mafia. dar e mai cool sa se cheme vircolaci si sa dam bani pe niste carti tiparite special pentru joc :D

ah, bine ca mi-am adus aminte: va rog, cine mai are werewolves sa vina cu el, pentru ca noi nu avem decit unul. daca aveti si extensia new moon e binevenita

Ioana

13 Oct 2010, 15:10

O sa avem noi extensia New Moon, dar abia saptamana viitoare... Abia astept s-o incerc!

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”