Facebook event
Ce aduceti si ce doriti sa jucati?
----
As juca Scythe si/sau Marco Polo. Alte optiuni: Agricola, Steam, TMars, etc.

N-are cum, la Electric Castle nu ploua niciodata...vladV wrote:Cred ca vin si eu, planuiam sa merg la EC, dar pare a fi ploaie miercuri.

... cu masura.omucu wrote:la Electric Castle nu ploua niciodata...

Eu, în locul tău, m-aş fi dus la intrare cu un portbagaj plin cu cizme. Am auzit că a prins manevra acum vreo doi ani.vladV wrote:Cred ca vin si eu, planuiam sa merg la EC, dar pare a fi ploaie miercuri.

Nu va mai fi, in nici un caz, potop. Eu, unul, am sa risc si voi merge in fiecare zi doar cu tenisi de panza. Revin luni cu impresiiVickdaReaper wrote:Eu, în locul tău, m-aş fi dus la intrare cu un portbagaj plin cu cizme. Am auzit că a prins manevra acum vreo doi ani.vladV wrote:Cred ca vin si eu, planuiam sa merg la EC, dar pare a fi ploaie miercuri.

Bine, tu erai in tenisi si anul trecut in apa pana la genunchi, asa ca nu ne putem lua dupa tine.vladV wrote:Nu va mai fi, in nici un caz, potop. Eu, unul, am sa risc si voi merge in fiecare zi doar cu tenisi de panza. Revin luni cu impresiiVickdaReaper wrote:Eu, în locul tău, m-aş fi dus la intrare cu un portbagaj plin cu cizme. Am auzit că a prins manevra acum vreo doi ani.vladV wrote:Cred ca vin si eu, planuiam sa merg la EC, dar pare a fi ploaie miercuri.

Am adus ambele pana la urma.Corwin wrote:Ok. I'll bring Concordia, or Scythe if we get one or two more players.