[Inchis] Vand Conan (Kickstarter edition, by Monolith)

Post Reply
eFTy

[Inchis] Vand Conan (Kickstarter edition, by Monolith)

29 Jul 2017, 17:53

Salutare! Am de dat o copie practic noua de Conan.

Lista:
- Conan basic game box - tipla scoasa, continutul in cutiile originale, cartile in tipla detalii
- King Pledge stretch goals & exclusives - la fel ca mai sus; preview
- 3 expansions - in tipla
Stygia: preview
Nordheim: preview
Khitai: preview
- Demon of the Earth - ambalaj original, fara tipla
- Xavier Collete box (King Conan si Belit) - fara tipla (plecat in State)
- Art/campaign book - fara tipla, cartile extra sunt inca in coala de print - youtube review
Link la campanie pentru detalii asupra continutului.

L-am jucat o data, e misto si foarte rapid o data ce intelege toata lumea sistemul, dar nu e deloc mobil. Cele 5 cutii mari cantaresc 14 kilograme (cam 4kg basic box & king pledge si ~2kg fiecare expansion). Am jucat o data jocul (cu copia unui prieten) si a trebuit sa car cele 2 cutii mari 100m - se simte greutatea. Deci, practic, merge jucat des doar acasa sau la un club unde este tinut, nu te poti fatai cu el in fiecare weekend (bine, poti daca ai masina si poti parca aproape, sau vrei sa faci muschi).

Dau totul la 1500 de lei (pretul de pe KS a fost $315, transportul cam $70). Sunt dispus sa dau si pe bucati numai daca am cumparatori pentru toate cutiile.

P.S. Pentru ca transportul ar costa ceva, mentionez ca sunt din Bucuresti si pot preda personal in zona Victoriei/1Mai/Arc. Altfel livrarea va fi la costul cumparatorului, cu Posta Romana sau curierat (DPD, etc.)
Last edited by eFTy on 12 Aug 2017, 22:41, edited 5 times in total.

Miţã
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Zombie Killer

Re: Vand Conan (Kickstarter edition, by Monolith)

29 Jul 2017, 22:46

Ți-am lăsat pm

eFTy

08 Aug 2017, 22:20

Cutia de Xavier Colette a plecat. Mai am restul. Am scazut si schimbat pretul din dolari in lei.

eFTy

24 Aug 2017, 02:08

Conan a plecat azi la Timisoara sa zdrobeasca dusmani si sa auda bocetele femeilor.

Threadul poate fi inchis.

Post Reply

Return to “Vanzari”