[Closed] Vand Dixit
-
mogobel
- Chief Meeple

- Chuckila
- King Meeple

- tasurinchi
- King Meeple

Re: Vand Dixit
Eu tare as fi curios de ce se vinde, daca nu sunt prea indiscret. Eu unul, daca nu l-as juca, cred ca l-as inrama si l-as agata pe un perete, in niciun caz nu m-as gandi sa-l vand 
-
mogobel
- Chief Meeple

-
tocumarian
- Chief Meeple

-
mogobel
- Chief Meeple

- tasurinchi
- King Meeple

Nu-i rau. Pe asta de la mogobel il agat pe peretemogobel wrote:A fost livrat lui Tasurinchi.
Cred ca ai vrut sa zici Tocumarian
-
tocumarian
- Chief Meeple

oooo, dar ce vad pe pat.... da... chiar e el... e un dixit....83 de carti 36 de cartoane 6 iepurasi din lemn... clima bizonica 8+ ani 3-6 jucatori 30 de minute.... dar cum... ce minunat... dar oare a cui o fi...? o fi al meu... doar e pe patul meu.... mama ce minune... e chiar al meu.... cumparat de la mogobelll
Pentru toti cocalarii cu a seis din spania... a stiti ca cine are dixit si traieste in romania nu o duce asa rau
)
Da da la mine a juns.... scuzati-mi logorea
Multumesc mult mogobel... Jocul e ins tare f buna... nou nout adica...
Pentru toti cocalarii cu a seis din spania... a stiti ca cine are dixit si traieste in romania nu o duce asa rau
Da da la mine a juns.... scuzati-mi logorea
Multumesc mult mogobel... Jocul e ins tare f buna... nou nout adica...
-
tocumarian
- Chief Meeple

-
haretel
hehe
ne-am distrat teribil la faza cu a seisu' de mai sus
ma uitam la colectia ta si am vazut ca ai munti de expansiuni; dc o sa prinda Dixit in grupul tau, Dixit2 e un must have
ne-am distrat teribil la faza cu a seisu' de mai sus
ma uitam la colectia ta si am vazut ca ai munti de expansiuni; dc o sa prinda Dixit in grupul tau, Dixit2 e un must have
-
tocumarian
- Chief Meeple

pai la asta ma gandeam si eu... ca fac colectie... ca unele din jocuri nu am apucat sa le joc... din cauza ca le-am cumparat intr-un timp f scurt... si am zis ca nu mai cumpar nimic... si ce s-a intampla... la cat ati laudat dixitul am zis ca neaparat trebuie... ca de craciun merge....si ma gandeam ca am luat dixitul... voi scrieti ca fara extensie nu prea se poate... deci o sa-mi cumpar si extensie si imi mai trebuiesc si sleeves si am vazut ca numai de pe ebay se pot cumpara... f complicat.... 
-
mogobel
- Chief Meeple