- controlul nefast al jocurilor (frecventa, intensitate, durata)
- prioritate crescuta acodata jocurilor,
- continuarea practicarii in ciuda consecintelor negative.
Watch out....

Hmmm..... facem un maraton de jocuri de 24h ? Eu ma ocup de cafea.Imago wrote: 24 de ore la rand... Catan.

Nu cred ca neaga nimeni ca e vorba si de placerea de a colectiona fara a apuca neaparat sa joci.Imago wrote:80 de titluri noi in 8 luni, pentru ca mie mi se pare ca nu e vorba de pasiune aici, ci de compulsie

Been there, done that. Si asta a fost pe la inceputuri - de atunci s-au mai agravat lucrurile.Imago wrote:sa joace compulsiv 24 de ore la rand... Catan.

Si moderatia asta ...... trebuie luata cu moderatie.... ca altfel te duce spre moderatie compulsiva si poate nici asta nu e buna.Imago wrote:Ah, ce mai, sa predic moderatia in cumpararea boardgame-urilor pe forum de boardgameri e ca si cand as predica albinelor sa sa nu stranga compulsiv miere. "Albinele impotriva mierii", cat de natural va pare ca suna?:)

^Blackbane wrote:Numai mie mi se pare funny faptul ca subiectul asta e la doua randuri mai jos de "2018 Challenge: Play 10 Games 10 Times Each"?

Dupa cinci minute mi s-a luat. Mi se pare jalnic sa vad atatea jocuri in tipla, arata urat, parca-s moarte, nu stiu cum sa explic. Depozitul de la Regat (si toate depozitele magazinelor, dar eu numai la regat am fost) arata de o mie de ori mai misto, simti ca sunt in trecere jocurile alea, se duc sa fie jucate (cele mai multe...). Aici parca sunt intr-un insectar, moarte. Ugh. Prefer colectia mea, de 50 de ori mai mica, dar iubita si mangaiata zilnicadelindumitru wrote:Acum înțeleg mai bine articolul respectiv:
https://www.youtube.com/watch?v=xwsWqvOrwYM

Eu m-am uitat la mai mult, dar m-am simtit...murdar, uitandu-ma la clip. Mi se par indecent de multe jocuri, si scuza ca "vreau sa am un joc pentru oricine ar veni" e penibila. Si asa imi era mie antipatic Jason, dar dupa filmul asta voi evita orice clip Dice Tower in care e prezent.26octombrie wrote:Dupa cinci minute mi s-a luat. Mi se pare jalnic sa vad atatea jocuri in tipla, arata urat, parca-s moarte, nu stiu cum sa explic. Depozitul de la Regat (si toate depozitele magazinelor, dar eu numai la regat am fost) arata de o mie de ori mai misto, simti ca sunt in trecere jocurile alea, se duc sa fie jucate (cele mai multe...). Aici parca sunt intr-un insectar, moarte. Ugh. Prefer colectia mea, de 50 de ori mai mica, dar iubita si mangaiata zilnicadelindumitru wrote:Acum înțeleg mai bine articolul respectiv:
https://www.youtube.com/watch?v=xwsWqvOrwYM