[Closed] Schimb Small World si altele
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- suf
- King Meeple

[Closed] Schimb Small World si altele
Schimb Small World (stare foarte buna). Mai am Europolis si Reteaua Energetica.
Last edited by suf on 20 Jan 2011, 10:40, edited 1 time in total.
-
haretel
Re: Schimb Small World si altele
te intereseaza un schimb SmallWorld cu 'Princes of Machu Picchu' ?
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... chu-picchu
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... chu-picchu
-
Ioana
Deja vad ca incerci al doilea schimb, Hari. Devine din ce in ce mai natural

-
bogdanpocol
- suf
- King Meeple

- suf
- King Meeple

Update: Schimb Small World, Colonistii din Catan, Reteaua Energetica si Europolis.
Prefer jocuri cu complexitate ridicata.
Prefer jocuri cu complexitate ridicata.
-
haretel
The Princes of Machu Picchu are o complexitate mai mare decat SW, iar treaba asta se vede si pe BGG: Weight 3.1 fata de 2.3 a lui SW 
- suf
- King Meeple

Multumesc de observatie haretel, din pacate nu prea gasesc review-uri la princess asta. Caut jocuri ceva mai grele (weight 3.5+ pe BGG), dar ar putea merge si un pic mai usoare.
Am achizitionat de curand Imperial 2030 (creat tot de Mac Gerdts). Daca Imperial 2030 va prinde in grupul meu si gasesc si un review pt princess, atunci putem face tranzactia.
Cum ti s-a parut jocul (ce te determina sa il schimbi)?
Am achizitionat de curand Imperial 2030 (creat tot de Mac Gerdts). Daca Imperial 2030 va prinde in grupul meu si gasesc si un review pt princess, atunci putem face tranzactia.
Cum ti s-a parut jocul (ce te determina sa il schimbi)?
-
haretel
jocul e un euro pur: area movement cu worker placement
e dragut ca finalu' poate decide invingatoru' in 2 moduri: fie cel cu cele mai multe VP, fie o formula mai complicata in care conteaza mult aurul luat de fiecare spieler (in caz ca MC e cucerit de spanioli)
Nu l-am jucat decat in 2- dureaza 60-75 min (joc de 2-5); s-a pus praful pe el si nu vad cand il mai scot pe masa ...
e dragut ca finalu' poate decide invingatoru' in 2 moduri: fie cel cu cele mai multe VP, fie o formula mai complicata in care conteaza mult aurul luat de fiecare spieler (in caz ca MC e cucerit de spanioli)
Nu l-am jucat decat in 2- dureaza 60-75 min (joc de 2-5); s-a pus praful pe el si nu vad cand il mai scot pe masa ...