BGG 2010 Secret Santa

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Ioana

Re: BGG 2010 Secret Santa

15 Nov 2010, 10:12

fixpix wrote:are 1200 de jocuri in momentul de fata
Wow, exista si astfel de oameni?! Oare unde si le tine pe toate?!

fixpix

15 Nov 2010, 10:49

[quote="sebik80"]Daca ai un magazin canadian online pe care ai putea sa mi-l recomanzi...quote]

Cele mai mici preturi pe care le-am gasit eu sint aici:
http://www.germangames.com

Din cite tin minte preturile sint exprimate in dolari canadieni, dar atentie, ei nu afiseaza pretul cu taxa, o adauga ulterior, pentru ca difera de la provincie la provincie. Mie imi place de ei ca au flat rate shipping daca depasesti o anumita suma. In cazul tau este de asemenea avantajos pentru ca sint din Ontario, deci nu te indoaie transportul.

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

15 Nov 2010, 14:26

Ioana wrote:
fixpix wrote:are 1200 de jocuri in momentul de fata
Wow, exista si astfel de oameni?! Oare unde si le tine pe toate?!
Haha, e mic copil pe langa altii. Stiu ca dadusem la un momendat peste cetateni cu 4000+ in colectie :D

In alta ordine de idei, eu am un tip din Nebraska care are ca joc preferat Mr. Jack, 96 de jocuri in colectie si 78 in wishlist. Se pare ca ii plac jocurile de deductie si am ochit deja cateva titluri interesante, mai ramane doar sa ma hotarasc ce si cum.
Happy gifting to everybody! :)

ciocanul

15 Nov 2010, 14:40

4000 de jocuri ?
Ala o fi chiar Mos Craciun. :)

Cand o sa fim mai multi am putea si noi sa facem ceva similar pe plan national.

sebik80
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Just Muerte

15 Nov 2010, 15:55

Suna foarte bine ideea cu ceva similar in Romania :D Sa vedem cum o sa evoluam pana la anul.

Canadianul meu nu e deloc pe gustul meu :) E fan CCG si Ameritrash - D&D, Magic the Gathering etc. Din cele 22 de titluri de pe wishlist , 8 sunt titluri foarte noi care nu au aparut inca sau care sunt OOP, 5-6 big box-uri, iar restul mai "normale" gen Space Alert, Thunderstone Wrath, Infinite City...

Asta este, ne adaptam din mers :D Aveam nevoie de un umar unde sa ma lamentez si eu un pic...

Pana acum am ales si eu vro 3-4 jocuri pe short list: Dungeons & Dragons: Castle Ravenloft Board Game, Battle of Westeros, Claustrophobia, All Things Zombie: The Boardgame. Dupa gustu' omulu' :))

Voi la ce va ganditi pentru victimele voastre? :D

Chuckila
King Meeple
King Meeple

15 Nov 2010, 16:20

Castle Ravenloft nu ti-as recomanda sa i-l comanzi ca si pre-order, fiindca data anuntata a celui de-al doilea print este Ianuarie. Si nu e prea fun sa primeasca in 2011 Secret Santa-ul din 2010 :D

In rest, Claustrophobia si All Things Zombies suna bine, stiu ca si eu le ochisem la vremea lor.

Cat despre Romanian Secret Santa, eu m-as fi bagat inca de anul asta :D As fi iesit de maine sa vand seminte, ca altfel falimentam.

sebik80
King Meeple
King Meeple

15 Nov 2010, 16:34

Buna faza cu semintele - eu ma gandeam la varianta cu mers printre blocuri strigand "fieeer veeeeechi" :lol:

Ravenloft l-am vazut disponibil la mai multe magazine din Canada - am fost atent pentru ca sigur nu vreau sa dau pre-order sa ajunga la destinatar in ian sau febr . Oricum, pana ma hotarasc o sa-l stresez un pic de pe userul Secret Santa :twisted:

Chuckila
King Meeple
King Meeple

15 Nov 2010, 16:55

Pai de mai exista pe stock, e perfect. Sincer as sari pe el, pare un joc superb, mai ales daca al tau Santa target si-l doreste. Al meu are in "Must Have" doar Civilization, Grand Cru si Vinhos, niciunul lansat inca. Oh well, facem pre-order in speranta ca o sa ii ajunga omului inainte de Craciun.

Si ma gandeam ca un mic bonus sa ii pun si ceva de genul Innovation sau 7 Wonders. Vedem ce mai are omul in wishlist. II mai dau cateva zile sa isi updateze lista (si sa il mai tachinez putintel, ca altfel nu e fun).

sebik80
King Meeple
King Meeple

15 Nov 2010, 17:17

Bine mai suna targetul tau :D Mie imi vine foarte greu sa ma mulez pe dorintele omului daca nu coincid cu ale mele :D Insa trebuie sa me delimitez de gusturile mele...

Un alt minus e ca toate jocurile din wishlist-ul lui sunt pe "like to have". De asemenea nu-si inregistreaza jocurile. Gata - m-am plans destul. Diseara ii trimit primul taunt. Muhahahaha :D

Ioana

16 Nov 2010, 09:51

Americanul meu e chiar rezonabil, am de unde sa aleg. La must have are asa: Belfort, Alien Frontiers, Rise of Empires, Dominion: Prosperity, The Manhattan Project, Defenders of the Realm: The Dragon Expansion, Mr. Jack Pocket, Dakota si Macao. Eu ma gandeam sa-i faca Santa cadou Rise of Empires si Mr. Jack Pocket :) Ce ziceti, e o idee buna?

Chuckila
King Meeple
King Meeple

16 Nov 2010, 10:19

Ioana, suna excelent. Chiar acum cateva zile tin minte ca m-am uitat la un review al lui Tom Vasel despre Rise of Empires si mi-a placut mult mecanica.

sebik80
King Meeple
King Meeple

16 Nov 2010, 12:51

Da, suna foarte bine :D Rise of Empires este un joc excelent iar cu Mr. Jack you can never go wrong :)

Ceilalti? Ce jocuri cumparati? :D

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

16 Nov 2010, 14:56

Eu inca sunt in stadiul de studiere a tintei :) Acum un an zicea se joaca mai mult cu partenera si uneori si cu fiul de 5 ani. Problema e ca din cate vad pe la comentariile jocurilor din colectie partenerea era cam mofturoasa acum un an doi si nu agrea orice. Nu-mi dau seama daca s-a schimbat ceva intre timp fiindca tipul nu a mai fost prea activ pe BGG in ultimul timp. Cred ca o sa-i trimit un geekmail de pe contul lui Santa sa incerc sa aflu mai multe informatii. :twisted:

Chuckila
King Meeple
King Meeple

16 Nov 2010, 15:14

Nici eu nu am dat comanda inca. Pe la inceputul sapt viitoare cel mai probabil o voi da. Bine, la mine e si problema ca omul are in Must Have list numai jocuri in pre-order.

Daca as fi avut un target ca si Ioana, era deja data comanda cu ceva similar la ce are Ioana in minte. Daca nu se schimba nimic radical, va primi Civilization si Innovation. Singurele jocuri notate cu 9.5+ sunt Puerto Rico, World in Flames, A Brief History of the World si Through the Ages - asadar doua jocuri de civilizatie; e cam no-brainer sa ii iau Civ-ul.

Ioana

16 Nov 2010, 15:37

Pfu.. e putin mai greu la tine Chuckila. Totusi, inclin sa cred ca cele 3 (Civilization, Grand Cru si Vinhos) vor iesi din productie any moment now, pentru ca producatorii vor sa le distribuie inainte de Craciun :) De unde i le pre-comanzi/cumperi?

Chuckila
King Meeple
King Meeple

16 Nov 2010, 17:59

Ioana wrote:De unde i le pre-comanzi/cumperi?
Inca nu am idee, nu m-am documentat prea tare, dar stiu ca exista pe BGG un link cu online retailerii de prin lume (i-am dat un mail lui Dan, poate vrea si el sa isi treaca magazinul acolo, mai ales ca suntem 6 din Romania :D) - http://www.boardgamegeek.com/thread/584 ... store-list.

Probabil va fi unul din magazinele ce ofera Anonymous shipping si gift wrapping. Daca tot facem un cadou de la Moshu', sa il facem asa frumos, cum se cuvine :)

Ioana

18 Nov 2010, 10:21

Am primit mail de la Santa! Mi-a scris ca daca m-am purtat bine anul acesta Rudolf se va intoarce la el cu niste recomandari. Hmmm... tough choice! Arghhh

Chuckila
King Meeple
King Meeple

18 Nov 2010, 10:25

Eu nu am primit nici un semn de la Santa :( Am fost "bad squishy" anul asta :cry: :cry:

Ioana

18 Nov 2010, 10:50

Poate ca nu stie ce sa-ti scrie... Iti trimit eu mail daca vrei :) :) :)

Chuckila
King Meeple
King Meeple

18 Nov 2010, 11:00

Numai daca esti tu Mrs. Claus :D ce mi-a fost asignata.

De cand am dat register mi-am zis ca nu va fi absolut nici o problema daca nu voi primi nici un semn de viata de la Santa. Chiar si daca nu va ajunge nici un cadou. Realizez ca sunt multi cei care nu sunt atat de comunicativi cat suntem noi; mai mult, sunt convins ca sunt altii de 10 ori mai ocupati decat oricare dintre noi.

Insa sunt necajit ca targetul meu nu reactioneaza la taunturile mele de nici o culoare. Si vad ca s-a logat :(. Ofofofof, trebe sa schimbam abordarea :)

Later edit: Ha, cred ca m-a auzit! Am primit raspuns pe email (elf<myelf#here>@gmail.com) :D Am uitat sa il verific! Mi-a zis ca a fost baiat cuminte si nu a facut nici una din "pacatele" ce l-ar fi adus pe lista de "Naughty Boys/2010". Bun, deci primeste cadou :D

Post Reply

Return to “Discutii generale”