Mai multe
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
- imba
- King Meeple

Mai multe
Adica:
Kingsburg: To Forge a Realm
Ghost Stories + extensia White Moon
51st State
Mr Jack Pocket
Space Hulk: Death Angel; The Card Game
Colossal Arena
Zombie in my Pocket
Luand in considerare exclusiv starea componentelor si calitatea acestora am ramas foaaaarte placut impresionat de Ghost Stories si de Space Hulk, iar nu atat de placut de 51st State.
Daca vrea cineva poze de la vreunu in mod special, o sa pun pana la sfarsitul saptamanii.
Kingsburg: To Forge a Realm
Ghost Stories + extensia White Moon
51st State
Mr Jack Pocket
Space Hulk: Death Angel; The Card Game
Colossal Arena
Zombie in my Pocket
Luand in considerare exclusiv starea componentelor si calitatea acestora am ramas foaaaarte placut impresionat de Ghost Stories si de Space Hulk, iar nu atat de placut de 51st State.
Daca vrea cineva poze de la vreunu in mod special, o sa pun pana la sfarsitul saptamanii.
- tasurinchi
- King Meeple

Re: Mai multe
Sa le stapanesti sanatos si sa le aduci si pe la intalniri (in special Colossal Arena
)
-
fixpix
De ce nu ti-a placut componentele din 51st State? Am inteles ca au probleme de aliniere si sint prea mici. Asta este?
Astept cu nerabdare impresii despre el si SH:DA.
- imba
- King Meeple

@fixpix Cam da, astea sunt problemele. Si, bineinteles, tokenurile lipsa si cutia exagerat de mare (Carcassonne-size) pentru niste carti (mai putine ca la RftG) si cateva zeci de tokenuri. Si regulamentul + cartile complet in germana desi am rugat la magazin sa verifice daca sunt toate in engleza...noroc cu BGG pt regulament cel putin si doamne ajuta cu iconografia. Daca il vrea cineva in germana, nou-nout sa dea un PM. O sa primesc si fix-packul cu tokenurile lipsa mai tarziu si il voi forwarda dupa caz.
Ma pun sa testez un SH:DA ca arata prea bine.
Sper ca pana diseara sa am deja poze la unele dintre ele.
Ma pun sa testez un SH:DA ca arata prea bine.
Sper ca pana diseara sa am deja poze la unele dintre ele.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Distractie maxima si timp din plin pentru toate!! Si te asteptam sa le impartasesti pe la intalniri...

- imba
- King Meeple

Poze pentru SH:DA si pentru Mr. Jack Pocket. Poate cu aceasta ocazie imi iau si eu avatar pe BGG. 
-
fixpix
Sint foarte curios cum e SH:DA. Vreau si eu sa-l iau dar pentru mine tematica WH40K si Space Hulk sint la nivel negativ de interes. Cu alte cuvinte, daca jocul in sine nu e bun, n-o sa-l iau doar pentru poze cu Imperiali si Genestealers. Pe BGG cam toti care l-au descris pozitiv sint si fani WH40K/SH, asa ca nu prea vreau sa iau parerea lor de buna.
- imba
- King Meeple

@fixpix Daca vrei parerea mea, e un joc bun. Eu unul nu l-am luat pentru poze, ci pentru partea de joc cooperativ. Desi, acum ca il am in fata, nici pozele nu-s tocmai rele.
Poti sa vezi in colectie ce mai am si in functie de asta si de note poti sa iti dai seama daca parerea mea e relevanta. Oricum, toate vor primi (anul asta sper) cate un review.
Edit: dupa 3 jocuri concluzia este: ameritrash-card cu tactica. Quick painless fun. Avand in vedere ca daca imi amintesc bine, nu prea ti-a placut LNoE...as zice sa take my words with a bit of salt. Mai multe poze la restul colectiei maine pe lumina.
Poti sa vezi in colectie ce mai am si in functie de asta si de note poti sa iti dai seama daca parerea mea e relevanta. Oricum, toate vor primi (anul asta sper) cate un review.
Edit: dupa 3 jocuri concluzia este: ameritrash-card cu tactica. Quick painless fun. Avand in vedere ca daca imi amintesc bine, nu prea ti-a placut LNoE...as zice sa take my words with a bit of salt. Mai multe poze la restul colectiei maine pe lumina.
- cristianf
- King Meeple

Sunt tare curios cum e Ghost stories si daca e chiar asa de greu precum zice Tom Vasel.
- imba
- King Meeple

O sa incerc sa le fac un review, dar in decembrie ca momentan alerg intre joburi. Pot sa iti zic ca e destul de greut. Am jucat vreo 3 jocuri impreuna cu extensia (care cica l-ar face mai usor) si de-abia am castigat unul dintre ele "indoind" nitel zarurile date. 3.5 (unul a fost jucat pana la jumate pentru a intelege regulile/fantome/etc) jocuri au durat vreo 4 ore jumate. Deci e bine.
- cristianf
- King Meeple

- VickdaReaper
- Super Moderator

Ghost Stories este foarte greu. Eu abia, abia l-am dovedit pe Easy in 2 din 5 ocazii. Cu expansiunea n-am jucat, dar din cate am citit e genul de aditie care, fie te ajuta (daca salvezi sateni si poarta nu e pe vre-un colt), fie te ingroapa (daca satenii mor si te mai alearga si vre-o incarnare a lui Wu Feng, cu alte 2 asteptand).
Recunosc, poate e vina mea pentru rezultatele negative, dar si jocul este destul de dur la orice dificultate. Te ia tare de la bun inceput si te cam tine in priza daca nu ai sansa de fantome...
Recunosc, poate e vina mea pentru rezultatele negative, dar si jocul este destul de dur la orice dificultate. Te ia tare de la bun inceput si te cam tine in priza daca nu ai sansa de fantome...