Roma cum nu s-a mai vazut de la Cezar :D

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip jurnale de sesiune (session reports) ale jocurilor jucate de voi, ce bineinteles pot fi comentate in cadrul topic-urilor respective de toti utilizatorii forumului.

Pentru discutiile generale necentrate pe session reports va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
Puf

Roma cum nu s-a mai vazut de la Cezar :D

24 Jan 2010, 12:30

Am dat cu Haretel o Roma, imediat dupa ce Adixor ne-a dat jocul :D...multumim - e TARE!

Long story short.
L-am batut la 2 din 3 jocuri...m-am folosit mult de Scaenicus atunci cand atacam cartile lui.
M-a batut la jocul in care avea un forum intre doua basilici si imi lua puncte de victorie cu doi tribunus plebis.
Inca nu pot sa dezvolt subiectul foarte bine dar promit sa mai exersez ;) Pozele sunt graitoare

chrislove

Re: Roma cum nu s-a mai vazut de la Cezar :D

24 Jan 2010, 15:07

Ma bucur ca va place. Eu am descoperit adevarata frumusete a jocului dupa multe jocuri. Sunt multe strategii de aplicat, in functie de carti :).
La cat multe jocuri!!!
Cele mai misto partide le-am avut in concediu, la aer curat, in munti ;)

Ioana

24 Jan 2010, 18:44

E un joc tocmai bun de luat in concediu - ocupa foarte putin spatiu! Noi l-am jucat mai mult cand am fost plecati decat acasa :).

adixor

26 Jan 2010, 18:07

o mica corectie: roma pe care vi l-am dat era al unui coleg. EU nu as da NICIODATA Roma :) Si ma bucur ca va place :)

Post Reply

Return to “Sesiuni de joc”