Intalnire @ Ceainaria Tabiet, 22.12.2010

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

Intalnire @ Ceainaria Tabiet, 22.12.2010

22 Dec 2010, 10:17

Hai sa facem un topic separat, deoarece prea l-am acaparat pe cel vechi...

Precum spune si titlul, astazi, 22.12, o sa fie cativa nebu... erm! gameri :D care vor merge in Tabiet pentru a se juca jocuri de societate. In principiu, o sa fie un joc full house de Sid Meier's Civilization, dar daca veniti, cu siguranta o sa aveti posibilitatea de a va juca si altceva si, foarte probabil, veti gasi si parteneri de joaca.

Asa ca, daca aveti seara libera, daca sarmalele sunt deja gata, vinul in butoi/sticle, iar piftia e la locul ei in frigider, precum si daca aveti chef de un joc, doua, poate chiar trei, va asteptam cu drag la locatia cunoscuta (Ceainaria Tabiet) pentru cateva ore de joaca!!

P.S. A verificat cineva daca o sa fim bine primiti in ceainarie?? :mrgreen:

L.E. Yo! o sa ajung cel mai probabil la 18 trecute fix, dar din ce tin minte, ar trebui sa fie deja cineva de pe la ora 17. Dar nu promit nimic...
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

Re: Intalnire @ Ceainaria Tabiet, 22.12.2010

22 Dec 2010, 10:51

VickdaReaper wrote:P.S. A verificat cineva daca o sa fim bine primiti in ceainarie?? :mrgreen:
Avand in vedere ca pe Facebook e anuntata seara de boardgames inca de acu' cateva zile banuiesc ca nu o sa fie probleme ;)

occhilupo

22 Dec 2010, 11:07

Posibil sa apar si eu,dupa 7-8,va fac galerie la civ :)

Dang

23 Dec 2010, 09:10

Fuse si se duse.

Mi-a placut mult Civ in 4 si am avut multe de invatat de la Vick in acest joc. Cel mai important: Cand 2 se cearta..... Sau in 4 nu e ca in 2. Sau iarna nu-i ca vara.
Obisnuit sa ma concentrez numai pe adversarul direct (deh, obisnuinta jocurilor in 2), nu l-am bagat deloc in seama pe Vick, care tiptil tiptil, cu pasi mici, s-a indreptat spre victoria finala (militara). O lovitura fulgeratoare, cand nu se astepta nimeni, dupa aprox 4 ore de joc, a pus capat acestei sesiuni. S-ar fi terminat oricum in tura respectiva, science victory pt Sebik. As fi avut o sansa sa cuceresc Moscova, dar din pacate am facut doar egal (la batalia simulata dupa ce a castigat Vick). In tura imediat urmatoare cred ca ar fi castigat Diana cultural.
Felicitari Vick!

Concluzie: Cand mai jucam? :D

L.E. Am schimbat prefixul. 300 posturi. N-am fost atat de activ pe nici un forum pana acum :D

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

23 Dec 2010, 14:29

As putea spune ca a fost o intalnire reusita cea de a seara. Mai ales prin prisma succesului pe care l-am inregistrat la Civilization. Totusi, aglomeratia din ceainarie m-a facut sa ma simt cam ingesuit si sa nu pot sa-mi sarbatoresc cum se cuvine succesul. :lol:

In afara de Civilization, s-au mai jucat si Gosu (condus de catre imba), Mr. Jack (in familie, intre Bogdan "mezak" si Mihaela), precum si un Isla Dorada (explicat de Cristi si Alexadra). L-a sfarsit s-a facut si o prezentare de 7 Wonders pentru Dan si Diana, dar nu s-a trecut si la un joc efectiv, fiind o ora inaintata.

Pentru ultima intalnire pe 2010, yo! ma declar multumit si abia astept sa vina 2011 ca sa o luam de la capat cu jocurile. :D :D :D
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”