Vazui ca Last Night on Earth are cat de cat priza la public, asa ca m-am apucat sa-mi "invii" vopselele, uscate cam de 2 ani

. Am comandat 15 figurine noi de la Hasslefree Miniatures, ca sa iasa eroi noi pt. Last Night on Earth, custom, bineinteles, dar echilibrati si mai ales fun

. Am mai luat si Hero Pack One Expansion de la Flying Frog + 2 seturi de zombies, mov si negru, asa ca o sa fie 5 seturi de zombies a cate 7 piese. Si dupa ce o sa-i colorez si pe cei noi, o sa fie in total 32 de eroi: 8 LNOE, 4 Growing Hunger Expansion, 4 Hero Pack One Expansion, plus 16 custom ca unul am facut deja

).
Tocmai bine ca pana vin, mai testez putin modul PvP pe echipe, care vreau sa va spun ca e super distractiv. Mai tare ca originalul, l-am jucat la servici cu colegii si s-a dus draq munca pe ziua aia

.
Variante, curand cu reguli printate

:
1. Heroes vs Heroes
Adica se joaca cu cate 1-4 eroi, folosind numai carti de eroi, de preferat 2v2 sau 3v3, cu scopul de a-i asasina pe eroii echipei adverse.
2. Heroes + Zombies vs Heroes + Zombies
Fiecare jucator primeste 1-2 eroi si un set de 7 zombies, si se joaca 2v2, atat cu carti de eroi cat si cu carti de zombie.
Regulile luptelor HvZ raman neschimbate. In luptele ZvZ, la egalitate nu moare niciunul. La HvH, cand pierd lupta, eroii isi iau un wound, iar la egalitate, se mai ruleaza cate un zar, de cate ori e nevoie, pana castiga cineva. Desi se intampla rar, oricum

.
Pentru modurile astea PvP, se pot folosi harti mai mari, sau fara town center, alcatuite doar din "coltarele" alea, rezultand mai multe cladiri, pe placul oricarui camper cu pretentii

.
Turele foarte rapide si urmaririle cu zombies din modul 2, incercuiri, incoltiri etc, aproape ca te fac sa uiti ca nu e un turn-based strategy PC game

.