Am jucat inainte sa plece Haretel din tara un SOC in 4. Da! Da! Stiu! Ati mai auzit de noi jucand SOC!
Dar de data asta am facut ceva ce apare in manual...am urmat instructiunile privind o alta posibilitate de joc - si a schimbat complet fata (sau spatele) serii.
Am plecat drept niste tarani amarati pusi pe fapte mari (ceva gen Frodo Baggins of the Shire

), iar pentru a ne putea lua puterile speciale si a ne alege cavalerii a fost nevoie sa castigam o batalie.
Let me be more specific

: De exemplu eu am primit un zar (ales aleator) cu 4 la viata, Am strans niste carti (zeii mesei rotunde mi-au zambit) si m-am bagat la Black Night's Quest (acela unde pui doua perechi de carti) si l-am castigat mi-am ales prima eroul. Apoi m-am bagat si la alt quest iar pe final am lasat pe altcineva sa il castige ca sa isi aleaga erou (team work). Tradatorul?...Oh! Tradatorul! Bineinteles ca in primul joc nu a fost tradator...dar in al doilea! La sfarsit ne-am dat seama ca daca exista un tradator ar putea la fel de bine sa se arate pentru ca nu mai avea ce pierde, dar tradatorul a fost masochist...a invartit cutitul in rana, ne-a incurajat sa castigam si ultimul quest ne-a ajutat sa il castigam si cand eram mai bucurosi si-a dezvalui identitatea - Haretelul The Beast! - si nu si-a dat nimeni seamaca el a fost all along

)
La jocul asta nu ai cum sa te superi..nu ai cum sa suferi pentru ca numai unul se bucura (tradatorul) sau se intristeaza (tot el)...toti cavalerii loiali nu au cum sa fie suparati in acelasi timp

...e mult prea tare!