Ce se mai intampla in Regatul Jocurilor
-
DeeDee
- King Meeple

Re: Ce se mai intampla in Regatul Jocurilor
o, nu, o noua cearta! de o vreme incoace numai certuri parca citesc pe forum....
vizavi de discount: si eu am uitat sau nu am stiut vreodata de acel 12%. daca nu stii exista, nu cred ca e usor sa gasesti informatia asta. De aceea ma bucur daca Regatul o sa afiseze undeva public politica de reduceri. Indiferent care o sa fie ea, dar macar sa fie publica.
O intrebare am: daca exista pragul acesta de loialitate (de ex: 5.000 lei cheltuiti) - se refera "pe viata" sau "pe an" sau "pe 5 ani"? Pot sa fac un cont comun cu cineva, sau sa-i las mostenire cuiva punctele mele de loialitate cand voi renunta la acest hobby din cauza atmosferei din ce in ce mai toxice din comunitate?
vizavi de discount: si eu am uitat sau nu am stiut vreodata de acel 12%. daca nu stii exista, nu cred ca e usor sa gasesti informatia asta. De aceea ma bucur daca Regatul o sa afiseze undeva public politica de reduceri. Indiferent care o sa fie ea, dar macar sa fie publica.
O intrebare am: daca exista pragul acesta de loialitate (de ex: 5.000 lei cheltuiti) - se refera "pe viata" sau "pe an" sau "pe 5 ani"? Pot sa fac un cont comun cu cineva, sau sa-i las mostenire cuiva punctele mele de loialitate cand voi renunta la acest hobby din cauza atmosferei din ce in ce mai toxice din comunitate?
- danyelb
- King Meeple

De ce sa renunt eu din cauza altora, mai ales cand sunt atatea jocuri pe care le poti juca solo :dDeeDee wrote: ↑27 Mar 2019, 08:56O intrebare am: daca exista pragul acesta de loialitate (de ex: 5.000 lei cheltuiti) - se refera "pe viata" sau "pe an" sau "pe 5 ani"? Pot sa fac un cont comun cu cineva, sau sa-i las mostenire cuiva punctele mele de loialitate cand voi renunta la acest hobby din cauza atmosferei din ce in ce mai toxice din comunitate?
Teamwork is essential; it gives the enemy other people to shoot at.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Pragul il atingi o data si apoi se aplica discount.DeeDee wrote: ↑27 Mar 2019, 08:56
Pentru RJ nu conteaza cine se logheaza pe acel cont, poate fi unul sau mai multi oameni, e la latitudinea celui care gestioneaza contul.
- DanielIndru
- King Meeple

Alex iti transmite sa il contactezi cand ai timp.
( si sa spui ca esti VZQ de pe forum, ca eu nu-ti stiu numele si el nu stie cine e VZQ
- adelindumitru
- Super Moderator

-
andreipaul82
- Teen Meeple

Ha, nici eu nu stiam de acest "silent discount" de 12%. Well... cred ca am depasit pragul de 5000lei, sa vedem transparentizat sistemul nou de discount-uri.
- DanielIndru
- King Meeple

thenede wrote: ↑26 Mar 2019, 20:05In legatura cu cei 20%... cateva intrebari :
- pre-comenzile intra in valoarea pragului, dar nu in discount? In momentul trimiterii mailului sau a sosirii jocului?
-daca se aduna cei 1200 lei prin rezervari succesive, exista o limita de timp in care trebuie facute?
- ridicarea din depozit devine imposibila in timpul sapt, la volumele astea; livrarea la birou iar problematica. Va exista cineva permanent macar jumatate de zi sambata?
1. Precomenzile nu beneficiaza de discount suplimentar in afara pretului de precomanda.
Precomenzile asigura intaietate in livrarea comenzilor, de aici si situatia lor "speciala".
In multe situatii s-a intamplat ca stocul primit nu a acoperit toata cererea si nu a mai ramas nimic care sa poata fi cumparat la pret intreg (caruia sa i se aplice discount conform sistemului vechi sau a celui nou) de cei care nu au facut precomanda.
Atata timp cat jocul este precomandat, dar inca nu a sosit, valoarea precomenzii nu se ia in calcul pentru nimic.
La ridicarea jocurilor din precomanda, daca se doreste combinarea cu alte jocuri din stoc si atingerea unui prag de discount mai mare, se poate lua in considerare pretul intreg al jocului precomandat si acordarea discountului pentru intreaga suma.
Exemplu: pret intreg = 400, pret precomanda = 300. Se mai cumpara jocuri de 800 lei.
A. Se doreste atingerea pragului de 1200 pentru 20 % discount => (400 + 800) * 0.8 = 960 lei total
B. Se aplica discount de 15% doar la cei 800 lei => 300 + 800 * 0.85 = 980 lei total
2. Rezervarile din stoc pot fi pastrate:
- doua saptamani pentru cei "noi";
- oricat pentru "cei vechi".
3. Livrarea din depozit se face inclusiv sambata din prima saptamana in care s-a deschis depozitul.
- Daemian1981
- Wizard Meeple

Depozitul este la Piata Sudului? Daca da, imi poti spune adresa exacta?DanielIndru wrote: ↑27 Mar 2019, 13:593. Livrarea din depozit se face inclusiv sambata din prima saptamana in care s-a deschis depozitul.
- danyelb
- King Meeple

http://www.regatuljocurilor.ro/contact_ ... kp5tb9dhm2Daemian1981 wrote: ↑27 Mar 2019, 14:30Depozitul este la Piata Sudului? Daca da, imi poti spune adresa exacta?
-
angeli
- Baby Meeple

Mi-am refacut si eu contul dupa prea mult timp. Oare poate Alex sa aduca urmatoarele?
1. Sentinels Of The Multiverse: Benchmark Mini Expansion https://boardgamegeek.com/boardgame/257 ... -character
2. Sentinels Of The Multiverse: Void Guard Mini Expansion https://boardgamegeek.com/boardgameexpa ... void-guard
3. Direwild https://boardgamegeek.com/boardgame/218376/direwild
4. Restock la expansiunile city of kings?
1. Sentinels Of The Multiverse: Benchmark Mini Expansion https://boardgamegeek.com/boardgame/257 ... -character
2. Sentinels Of The Multiverse: Void Guard Mini Expansion https://boardgamegeek.com/boardgameexpa ... void-guard
- adelindumitru
- Super Moderator

Intri pe la barieră, mergi în față vreo 50-60 de metri și pe stânga vei vedea un banner de la Regat. Intri pe ușa de lângă banner și o să fie pe dreapta.danyelb wrote: ↑27 Mar 2019, 14:38http://www.regatuljocurilor.ro/contact_ ... kp5tb9dhm2Daemian1981 wrote: ↑27 Mar 2019, 14:30Depozitul este la Piata Sudului? Daca da, imi poti spune adresa exacta?
- DanielIndru
- King Meeple

Am notat, incepe cautarea.angeli wrote: ↑27 Mar 2019, 22:42Mi-am refacut si eu contul dupa prea mult timp. Oare poate Alex sa aduca urmatoarele?
- Daemian1981
- Wizard Meeple

Multam danyelb si adelindumitru!adelindumitru wrote: ↑27 Mar 2019, 23:13Intri pe la barieră, mergi în față vreo 50-60 de metri și pe stânga vei vedea un banner de la Regat. Intri pe ușa de lângă banner și o să fie pe dreapta.danyelb wrote: ↑27 Mar 2019, 14:38http://www.regatuljocurilor.ro/contact_ ... kp5tb9dhm2Daemian1981 wrote: ↑27 Mar 2019, 14:30Depozitul este la Piata Sudului? Daca da, imi poti spune adresa exacta?
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
also, pentru cei cu masina, vedeti ca daca intrati in curte, fie si doua minute, e 5 lei intrarea
Mai bine o lasati afara
- danyelb
- King Meeple

Scumpa tare viata la Bucale. La noi la tara, la "Iesi" nici in buricu targului nu e atat :d26octombrie wrote: ↑28 Mar 2019, 11:29also, pentru cei cu masina, vedeti ca daca intrati in curte, fie si doua minute, e 5 lei intrareaMai bine o lasati afara
- Keyser
- King Meeple

Eu o las la mall gratis, mai merg 5 minute pe jos. E adevărat nu prea iau mai mult de 1 joc deodată sa fie grea sacosadanyelb wrote: ↑28 Mar 2019, 11:39Scumpa tare viata la Bucale. La noi la tara, la "Iesi" nici in buricu targului nu e atat :d26octombrie wrote: ↑28 Mar 2019, 11:29also, pentru cei cu masina, vedeti ca daca intrati in curte, fie si doua minute, e 5 lei intrareaMai bine o lasati afara
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- adelindumitru
- Super Moderator

- DanielIndru
- King Meeple

Alex e plecat din tara pana duminica, vesti doar saptamana viitoare.
- DanielIndru
- King Meeple

Am reformulat mai succint noul sistem de discount si comenzi, am inclus si referintele la comenzi din depozit si precomenzi.
Probabil textul va fi afisat si undeva pe site de saptamana viitoare.
Sa-mi spuneti, va rog, daca e suficient de clar sau daca exista nemultumiri, comentarii, sugestii, etc.
================================================================================
Incepand cu 01.04.2019 vechiul sistem de discount pe baza prezentei pe forum nu se mai aplica.
Pentru clientii fideli, adica cei care au cumparat de minim 5.000 lei pana in prezent, oferim urmatoarele facilitati:
Pentru comenzile livrate prin curier:
- Intre 300-599 lei: 10% discount.
- Intre 600-1199 lei: 15% discount.
- Peste 1200 lei: 20% discount.
Pentru comenzile care se ridica din depozit sau se predau personal:
- Sub 1200 lei: 15% discount.
Pentru jocurile la promotie se foloseste pretul deja redus sau se poate aplica discountul (aferent comenzii) la pretul intreg, cumparatorul decide.
Precomenzile nu beneficiaza de discount suplimentar atunci se trimit impreuna cu jocuri din stoc, dar se poate aplica discountul (aferent comenzii) la pretul intreg in momentul ridicarii sau trimiterii, cumparatorul decide.
Valoarea precomenzii pentru jocurile care inca nu au sosit nu se ia in calcul pentru niciun fel de facilitate sau discount.
Pentru atingerea unui cuantum de comanda, jocurile din stoc pot fi rezervate in depozit (telefonic la Mihaela):
- timp de maxim 2 saptamani pentru clientii noi;
- timp nelimitat pentru clientii mai vechi.
================================================================================
Probabil textul va fi afisat si undeva pe site de saptamana viitoare.
Sa-mi spuneti, va rog, daca e suficient de clar sau daca exista nemultumiri, comentarii, sugestii, etc.
Incepand cu 01.04.2019 vechiul sistem de discount pe baza prezentei pe forum nu se mai aplica.
Pentru clientii fideli, adica cei care au cumparat de minim 5.000 lei pana in prezent, oferim urmatoarele facilitati:
Pentru comenzile livrate prin curier:
- Intre 300-599 lei: 10% discount.
- Intre 600-1199 lei: 15% discount.
Pentru comenzile care se ridica din depozit sau se predau personal:
- Sub 1200 lei: 15% discount.
Pentru jocurile la promotie se foloseste pretul deja redus sau se poate aplica discountul (aferent comenzii) la pretul intreg, cumparatorul decide.
Precomenzile nu beneficiaza de discount suplimentar atunci se trimit impreuna cu jocuri din stoc, dar se poate aplica discountul (aferent comenzii) la pretul intreg in momentul ridicarii sau trimiterii, cumparatorul decide.
Valoarea precomenzii pentru jocurile care inca nu au sosit nu se ia in calcul pentru niciun fel de facilitate sau discount.
Pentru atingerea unui cuantum de comanda, jocurile din stoc pot fi rezervate in depozit (telefonic la Mihaela):
- timp de maxim 2 saptamani pentru clientii noi;
- timp nelimitat pentru clientii mai vechi.
- adelindumitru
- Super Moderator

Mulțumim! Sună foarte bine pentru mine. Mi se pare importantă și precizarea cu rezervarea, mereu m-am întrebat cât timp pot să îmi păstreze un joc.