Ceainaria Tabiet

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
adixor

Ceainaria Tabiet

07 Jan 2011, 10:49

De curand am fost intrebat de Ceainaria Tabiet si ce e cu asta ca tot auzim pe forum si cum multi utilizatori sunt noi m-am gandit sa ii introduc in subiect.

Nu o sa ma bag mult in istoria ceainariei pentru ca http://forumboardgames.ro/memberlist.php?mode=viewprofile&u=196Mihnea[/link] (proprietarul sau unul din proprietari) ar putea sa ne zica mai multe despre asta dar pe scurt undeva prin vara/toamna anului trecut a cumparat aceasta ceainarie din Bucuresti si ca un mare pasionat de boardgames ce este a transformat-o intr-o ceainarie pentru boardgameri. A cumparat jocuri (sunt o gramada acolo), organizeaza intalniri, etc. Nu exista taxa de intrare, platiti doar consumatia si sunt convins ca au ramas aceleasi f. bune ceaiuri si sandvis-uri de acum cateva luni cand ajungeam si eu pe acolo. Puteti participa la una din intalnirile organizate (anuntate pe forum si pe facebook) sau puteti "organiza" propria intalnire dupa ce discutati cu ei si vedeti cand e disponibila ceainaria, sau puteti pur si simplu merge cu 1, 2, 3, 5.. prieteni sa va jucati la un ceai/suc/bere.

Site-ul lor + date contact: http://www.ceainariatabiet.ro/

jocuri disponibile (de pe site) dar puteti veni oricand cu orice joc vreti:

A Game of Thrones Boardgame (+ Clash of Kings, + Storm of Swords)
Agricola (+ Farmers of the Moor)
Bang! The Bullet! *** New Entry ***
Blanko
Bohnanza
Bunul Gospodar
Carcassonne (+extensiile 1-7)
Colonistii din Catan (+Navigatorii, +Negustori si barbari, +Orase si cavaleri)
Catan - Struggle for Rome
Carti de joc
Chicago Express ***New Entry***
Cleopatra and the Society of Architects
Dixit
Dominion
Dos Rios
Enigma
Factory Manager
Financial City
Flex
Fluxx
GO
Hopla
Identik ***New entry***
Jenga (si cu varianta “Drinking Jenga” :D )
Memoir '44
Mr. Jack (+extensia)
Niagara *** New entry ***
Pandemic (+On the Brink)
Pentamino
Piticot
Pylos
Quoridor
Raliul Oltcit
Reteaua Energetica
Ricochet Robots
Samurai
Scotland Yard
Starcraft
Sa ne orientam pe harta
Sah
Table
Ticket to Ride Europe
Turism
Twilight Imperium
Werewolves (+extensia New Moon)

iulianv

Re: Ceainaria Tabiet

07 Jan 2011, 11:00

colectie impresionanta de jocuri. vad si dixit pe care tocmai l-am descoperit si vreau sa-l incerc.
un pic mai devreme am vazut si cat de aproape de mine sunt, in special de locul in care lucrez (3 strazi distanta). din pacate nu suntem prea multi in firma sa putem da fuga dupa program sa initiem vreun joc, mi-ar placea.

acolo oare se gasesc oameni dispusi sa joace impreuna cu clientii? intrebare pentru cei ce frecventeaza ceainaria si in special pentru Mihnea. asa am nimerit odata in Brasov, la ceainaria Etcetera (au si ei multe jocuri), cand eram 2 persoane si fata care era de la local s-a alaturat si am putut juca un Ticket to Ride.

oricum pe la ceainarie o sa incep sa o frecventez si pentru ceai si relaxare fiind asa aproape. vreau sa vad daca au si internet disponibil.

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

07 Jan 2011, 11:03

In principiu, daca nu e prea multa lume sau sunt destule gazde la fata locului, cu siguranta ca va fi placerea lor sa te asiste la jucat jocuri. In plus, au si internet oaiereles (wireless) pentru doritori...
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

iulianv

07 Jan 2011, 11:40

multam pentru inforamtie Vick

Dang

07 Jan 2011, 16:49

iulianv wrote:acolo oare se gasesc oameni dispusi sa joace impreuna cu clientii?
Da, ceilalti clienti :)
Poti oricand sa ai surpriza asta :D

iulianv

07 Jan 2011, 23:29

Dang wrote:
iulianv wrote:acolo oare se gasesc oameni dispusi sa joace impreuna cu clientii?
Da, ceilalti clienti :)
Poti oricand sa ai surpriza asta :D
m-ar bucura foarte tare. nimic nu este mai placut decat o astfel de atmosfera destinsa, vesela si de prietenie.

Ioana

08 Jan 2011, 01:10

E o atmosfera excelenta in ceainarie, de fiecare data m-am simtit bine acolo. Din pacate n-am mai reusit sa ajungem pe la intalniri in ultimul timp :(

pfinix

08 Jan 2011, 10:55

abia astept sa ma duc sa vad cum e si sa joc tot ce au acolo :) nici nu stiu cu ce sa incep, vreau sa incerc cel putin jumatate din jocuri.

intrebare: Scotland Yard e varianta veche sau cea noua? intreb pt k am auzit ca e o mare diferenta intre ele si ca cea noua seamana mult cu Cluedo.

adixor

08 Jan 2011, 11:14

nu cred ca e asa diferenta intre variante. este varianta mai noua, dar aceeasi idee cu cea veche din ce stiu (doar componente updatate) si desi e cumva de deductie e departe de ideea din Cluedo. sau o fi alta varianta de care nu stiu, dar cel de la ceainarie nu are nici o legatura cu cluedo in afara de tematica "deductie".

Mihnea

24 Jan 2011, 12:15

citeva precizari asa, in fuga:

1. am cumparat firma (acte, mobila, ceaiuri si citeva alte chestii), acolo sintem cu chirie :cry:
2. oaiarelesu nu prea mai merge pentru ca printr-o magie neagra m-am trezit cu rutaru aiurit saptamina trecuta. se rezolva zilele astea...sper
3. pe post de Clue avem old school "Enigma", RECOOP, 2 bucati :D
4. am pierdut regulamentul la Scotland Yard. Ori e prin ceainarie ori e la Maria (stie ea care Maria). se rezolva.

Warheart

02 Mar 2011, 13:48

Eu am fost acolo pentru prima data pe 23 februarie, si sincer, nu ma asteptam la asa ceva. Ma sunase un prieten pe la ora 15, si am inteles de la el ca e un fel de intalnire a celor de pe Boardgames.ro. Ma asteptam sa fie ceva gen intalnirile celor de pe Concept Art, adica un fel de dineu la vreun restaurant fancy ( a se citi "de fitze"), insa spre surprinderea mea, n-a fost deloc asa. Mai ales ca m-am impiedcat si de un vechi camarad de arme din universul Warcards ( adica Vick Cosasul), pe care nu-l mai vazusem de o caruta de... luni. Imi place locul, imi place ideea, si singurul meu regret e ca la noi in tara nu se poate face ceva de genul asta decat la o scara foarte redusa. Oricum, o treaba frumoasa, felicitari celor ce se ocupa de ea. Si sper sa dureze.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

02 Mar 2011, 14:15

Warheart wrote:...si singurul meu regret e ca la noi in tara nu se poate face ceva de genul asta decat la o scara foarte redusa. Oricum, o treaba frumoasa, felicitari celor ce se ocupa de ea. Si sper sa dureze.
Sa fi vazut cum (nu) era acum un an. Noroc cu Adixor si ale lui visuri de marire, ca altfel aveam mari sanse sa nu ne gasim unii pe altii si sa ramanem sa jucam doar in grupurile proprii.

Si bine ai venit pe la noi pe forum.

Mihnea

13 Jul 2011, 13:08

Un update la lista de jocuri disponibile in Ceainaria Tabiet. In total sint cam 60 de jocuri + diverse extensii.

7 Wonders
A Game of Thrones Boardgame (+ Clash of Kings, + Storm of Swords)
Activity
Agricola (+ Farmers of the Moor)
Bang! The Bullet!
Blanko
Blokus
Bohnanza
Bunul Gospodar
Carcassonne (+extensiile 1-7)
Colonistii din Catan (+Navigatorii, +Negustori si barbari, +Orase si cavaleri)
Catan - Struggle for Rome
Carti de joc
Chicago Express
Chrononauts
Citadels (+ Dark City)
Cleopatra and theSociety of Architects
Dixit, Dixit 2, Dixit Odyssey
Dobble
Dominion Intrigue
Dos Rios
Enigma
Factory Manager
Financial City
Flex
Fluxx
GO
Hopla
Identik
Jenga (si cu varianta "Drinking Jenga" :D )
Jungle Speed
Memoir '44
Monopoly
Mr. Jack (+extensia)
Niagara
Nu te supara frate!
Pandemic (+On the Brink)
Pentamino
Pinball
Piticot
Pylos
Quoridor
Raliul Oltcit
Remi
Reteaua Energetica (+ toate hartile noi + noul set de centrale)
Ricochet Robots
Saboteur, Saboteur 2
Samurai
Scotland Yard
Starcraft
Sa ne orientam pe harta
Sah
Table
Ticket to Ride, Ticket to Ride Europe, Ticket to Ride 1912
Turism
Twilight Imperium
Ultimate Werewolf!