cine aduce twilight struggle trebuie sa-l si stie altfel e greu de invatat .. eu m-am chinuit ceva cu manualul dar nu am apucat sa joc un joc intreg deci nu m-as putea baga la explicat. plus ca asta era acum vreun an.
Mystery Express nu va avea cine sa-l aduca. Agricola aduc eu. Avem cam asa:
6 iunie ora 13:
verde = confirmat
adixor +1 - Civitas, Agricola, Battlestar Galactica
dan + 1 - Tigris & Euphrates, 1960: The Making of the President, Endeavor
vickdareaper
bibicu + 1
mezak + 1 (posibil +2)
MandrulDuce + 1
Indy + 1
mihai167
flash + 8 - Dominion + Intrigue, Dos Rios, Game of Thrones BG
dang + 1 (approx 14:00) - Through the Ages
taticu + 1
cereri active:
Antike, Dixit, Mystery Express, Tikal, si de la mine Cash and Guns (bun de brainless party game
)
@flash: am trecut la tine doar jocurile noi care nu sunt de 2 + Dominion care e filler si mereu valabil. In general nu jucam nici Catan nici Ticket to Ride nici Carcassonne (s-a jucat un singur joc odata) dar bineinteles daca grupul vostru vrea sa le joace, trece-le aici si poate ne bagam si noi! De asemenea daca vreti ceva din ce avem noi (ne gasiti link-urile la colectie prin semnaturi) doar spuneti si aducem orice!
@new guys: tin mereu sa amintesc tuturor ca Mandala desi e un loc foarte bun de joaca in care ne-am simtit foarte bine mereu, este un restaurant vegetarian, deci e bine sa veniti mancati mai ales ca e vorba de vreo 8-10 ore de joaca (sau cat rezistati

) si de asemenea e bine sa stiti ca plata se face pe loc in momentul comenzii ca sa nu ne incurcam la sfarsit (iei o bere platesti o bere, iei o clatita platesti o clatita).