Lamuriri:
oki dok: la Perla Carpatilor - e foarte misto, au bucatarie pentru oaspeti din cate am inteles - asta mie imi comvine de minune cu biberoanele si supele si sucurile de fructe, au doua cabane locuri disponibile in camere 40 deci putem sa venim cat de multi putem eventual sa luam toata locatia si in felul asta avem parte de o negociere - ma ofer sa duc la bun sfarsit problema cu acomodarea - daca venim mai multi ni se rezolva micul dejun la locatie precum si celelalte mese in functie de doleantele voastre...daca nu, mesele de pranz si seara le putem lua la Craiasa muntilor...sau printesa dealurilor

- nu mai stiu exact - e drum de 10 minute maxim de mers pe jos pana acolo - mancare excelenta - preturi bune - servire foarte faina si atenta.
La cativa kilometri departare drumul se transforma in forestier si acolo putem face plimbari de aerisit creierii...sau dat o bicicleta.
La Perla Carpatilor in ambele cladiri exista saloane care pot fi folosite de oaspeti...saloanele sunt separate de camere si deci nu deranjam. In cabana mai mica in care am stat noi salonul era mai mic dar avea doua mese mari.
Pentru supravegheat piticii propun sa rugam o bunica, un bunic...o matusa mai mamoasa sau chiar mai multi de-ai familiei sa ne insoteasca...ganditi-va daca merge...ca sa vada si piticii muntele sa dea de aer curat...sa mai stea la o iarba verde - sa nu ne bucuram numai noi

p.s.: Perla Carpatilor are o curte imeeensa...foisor supraetajat si evident gratar pe care le putem folosi, plus ca e pusa la baza unui deal...asa ca piticii care merg deja se pot aventura mai sus

Daca aveti si alte doleante spuneti-mi ca le rezolvam.
later edit: un link cu poze
http://www.turistinfo.ro/moeciu/cazare- ... 39127.html