Intalnire nationala la munte - 28-30 Mai 2010

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
Chuckila
King Meeple
King Meeple

Re: Intalnire nationala la munte

24 Mar 2010, 23:14

haretel wrote:hai, zi ca sunt sanse de 85,71 % sa vii (6/7) :P
Super, suna bine. Trebe sa recunosc, sansele sa venim au urcat simtitor, sunt la 73, 68%. :)

@ Adixor. Chiar daca mai sunt 2 luni, daca vreau sa vin, de acum trebuie sa imi programez pasii. Poate reusesc sa o conving pe Lavinia sa ne luam si vinerea liber, sa facem un weekend prelungit; daca nu reuseste sa vina cineva la fel de repede, ne mai relaxam si noi, respiram un aer de munte.

BTW, ce jocuri sa pun la naftalina? :D (Sau sa intreb altfel, ce jocuri sa mai iau pana la intalnire) :twisted:

haretel

24 Mar 2010, 23:20

hahaha
anything goes
ai si tu o Lavinie vad; pe fetita cum o cheama ?

Puf

25 Mar 2010, 11:26

Lamuriri:
oki dok: la Perla Carpatilor - e foarte misto, au bucatarie pentru oaspeti din cate am inteles - asta mie imi comvine de minune cu biberoanele si supele si sucurile de fructe, au doua cabane locuri disponibile in camere 40 deci putem sa venim cat de multi putem eventual sa luam toata locatia si in felul asta avem parte de o negociere - ma ofer sa duc la bun sfarsit problema cu acomodarea - daca venim mai multi ni se rezolva micul dejun la locatie precum si celelalte mese in functie de doleantele voastre...daca nu, mesele de pranz si seara le putem lua la Craiasa muntilor...sau printesa dealurilor :D - nu mai stiu exact - e drum de 10 minute maxim de mers pe jos pana acolo - mancare excelenta - preturi bune - servire foarte faina si atenta.
La cativa kilometri departare drumul se transforma in forestier si acolo putem face plimbari de aerisit creierii...sau dat o bicicleta.
La Perla Carpatilor in ambele cladiri exista saloane care pot fi folosite de oaspeti...saloanele sunt separate de camere si deci nu deranjam. In cabana mai mica in care am stat noi salonul era mai mic dar avea doua mese mari.
Pentru supravegheat piticii propun sa rugam o bunica, un bunic...o matusa mai mamoasa sau chiar mai multi de-ai familiei sa ne insoteasca...ganditi-va daca merge...ca sa vada si piticii muntele sa dea de aer curat...sa mai stea la o iarba verde - sa nu ne bucuram numai noi ;)
p.s.: Perla Carpatilor are o curte imeeensa...foisor supraetajat si evident gratar pe care le putem folosi, plus ca e pusa la baza unui deal...asa ca piticii care merg deja se pot aventura mai sus :)
Daca aveti si alte doleante spuneti-mi ca le rezolvam.

later edit: un link cu poze
http://www.turistinfo.ro/moeciu/cazare- ... 39127.html

Puf

25 Mar 2010, 11:33

p.s.: trebuie sa ne hotaram repede...pentru ca e foarte cautata - noi week-endul trecut n-am gasit camere libere la ei.

haretel

25 Mar 2010, 11:40

putem, cred eu, si cu 2-3 sapt inainte; nu putem grabi lumea asa

Puf

25 Mar 2010, 11:44

i will not dignify that with an answer :))))
glumesc...ma gandeam sa ne hotaram repede la modul sa nu stam prea mult pe ganduri ;) si sa incepem planificarea ca-s multe detalii de pus la punct.
astept pareri

Chuckila
King Meeple
King Meeple

25 Mar 2010, 12:16

Chiar ieri dupa ce am iesit de la lucru, pe la 2 dimineata (sa vedeti la ce imi sta mie capul la ore matinale), ma gandeam ca ar fi bine sa negociem pretul la cazare. Mai ales daca o sa ne strangem vreo 8-10+ cupluri.

O mica plata in avans si nu dam un numar fix de camere sa nu fie surprize daca cineva nu poate veni.

Puf

25 Mar 2010, 12:52

pai ideea ar fi sa stim cam cati o sa fim...ca la modul asta se poate negocia pe grup mai usor ;)...plus ca se pune problema de masa...macar micul dejun sa il avem acolo si sa nu ne deplasam sau sa ne apucam cu totii sa gatim prin bucatarie ;) si pentru asta trebuie sa se stie cati oameni sunt...oricum o sa se contureze mai bine prezenta mai incolo cand intra lumea.
iti sta bine capul unde iti sta la 2 dimineata :))

Ioana

25 Mar 2010, 14:20

Acum mi-am amintit ca noi pe data de 16 Mai ne rockarim... :( asa ca ori schimbam de pe-acum datele ori... suntem nevoiti sa spunem pas.

@Puf - m-am uitat pe poze si arata foarte bine vila! Cat de venit cu pitica.. ma mai gandesc, pentru ca ea nu sta decat cu mami cand e mami prin preajma, iar mami e destul de impatimita cu jocurile. Micuta are unde sa mearga in weekend-uri la aer curat, departe de Buc, asa ca nu va fi privata de aceasta bucurie ;).

Chuckila
King Meeple
King Meeple

25 Mar 2010, 14:25

haretel wrote:ai si tu o Lavinie vad; pe fetita cum o cheama ?
Evelin Carla

Ioana: Mergeti la AC/DC? :) Nice

Ioana

25 Mar 2010, 14:49

Da :) Thunderstruck, yeah, yeah, yeah,
Thunderstruck, thunderstruck, thunderstruck
Whoa baby, baby, thunderstruck

PS: ce nume frumos are fetita ta! Cat are?

Puf

25 Mar 2010, 14:53

hahaha...asta ascult cand ies cu Ioana la plimbare...ca sa nu ma plictisesc =))

Ioana

25 Mar 2010, 15:00

Pai si nu veniti si voi la concert?

Puf

25 Mar 2010, 15:29

ahem....in momentul in care m-a intrebat Hari daca nu vreau sa mergem la ACDC eram cu Ioana si nopti nedormite si plina de draci asa ca am spus pas...acum as spune DA daca m-ar auzi cineva acolo :D...dar mai sunt bilete?

Ioana

25 Mar 2010, 18:32

Nici nu stiu daca mai sunt bilete.. noi le-am primit cadou de Craciun.

haretel

25 Mar 2010, 20:10

tare cadou'

adixor

25 Mar 2010, 21:18

updatam situatia:

Moeciu - 22-23 Mai 2010.
Pana acum:

Fixpix + pereche
adixor + chrislove
haretel + puf
ioana + dan
chuckila + lavinia
2 prieteni Chuckila

Ioana

25 Mar 2010, 21:23

Incet incet ne strangem de-o vila :D.

Puf

25 Mar 2010, 21:46

s-ar putea sa mai strangem si noi cativa prieteni...o sa intreb
pana acum ne-am strans cat sa luam vila mica...acolo din cate am inteles sunt 5 camere a 110roni/noapte

adixor

25 Mar 2010, 22:03

sunt sanse sa mai aducem si noi 2 candidati.

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”