Mi-am luat si eu Android: Netrunner.
Nu m-a atras de nici un fel, dar toata lumea era cu Netrunner in sus, Netrunner in jos. Incepeam sa ma simt exclus din haita.
M-am uitat peste reguli, peste filmulete, dar tot nu facea click. Iar Netrunner in sus, iar Netrunner in jos. Ce naiba are mai, ca nu vine cu un cupon de 80% reduce la orice alt joc?
M-am mai uitat putin, am realizat ca terminologia o s-o distruga pe Oana, o sa-mi dea cu el in cap si nu o sa mai am voie sa-mi cumpar nimic pana la nunta de Niobiu. Am testat terenul aseara cu "Vrei sa te duc in heap-ul meu papusa, te fac un run de o sa-ti dau rez la toate hainele?". M-a privit lung, a deschis gura sa zica ceva, nu avea ce (stun +5), i s-a zbatut o pleoapa, iar a vrut sa zica ceva, a dat din cap si s-a mutat in capatul celalalt al canapelei (charm -200).
Iar Netrunner in sus, Netrunner in jos. Deja devenea grav. Ce ma faceam? Daca ma intalneam cu cineva de pe forum si doream sa port o discutie minuscula?
- Am incercat Tzolk'in.(Eu)
-
- Ce?
- Tzolk'in is so last intalnirea nationala Sibiu. Acum se poarta Android: Netrunner.
- Se poarta?
- Da baiatu'. Daca ai o parere despre Datasucker bine, daca nu adio!
Ce sa fac? Mi-am luat Dungeon Command: Tyranny of Goblins de la gura, mi-am sters o lacrima, doua si am plecat in cautarea Runnerului risipitor. Nici nu se mai gasea prin Bucuresti, cel putin nu la magazinele astea de jos. Mi-am amintit ca mai este unul mic ascuns pe undeva, care arata ca mai are in stoc. Am dat o plimbare de seara pana acolo. Apoi am dat o fuga pana la bancomat, pentru ca nu acceptau card. Am pus mana pe el. Daca intereseaza, mai este unul singur disponibil.
Diseara ma sacrific la un Anna Karenina, pentru ca maine Oana sa se sacrifice la un Netrunner. Lose-Lose situation.
P.S. Pupici tuturor doamnelor exterioare si interioare. Sunteti niste dulci!