Starcraft - missing components (NO MORE!)

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
Daemian1981
Wizard Meeple
Wizard Meeple

Starcraft - missing components (NO MORE!)

01 Apr 2015, 22:52

Multumita lui Mihnea si Ceainariei Tabiet, sunt fericitul detinator al unui Starcraft the Board Game :D

Insa, se pare ca imi lipsesc cateva componente. Poate fi jucat, dar as prefera sa-l intregesc pe cat posibil. Stiu ca n-am nici o sansa sa gasesc componentele lipsa pe undeva (FFG-ul cica nu mai are spare parts de mult timp) asa ca as vrea sa-mi spuneti daca s-ar putea (re)face. Cu atatia artisti si oameni priceputi pe forum, sigur se gaseste o solutie. :D

In primul rand, i-as ruga pe cei care mai detin o copie a jocului daca ar putea sa faca niste poze / scan-uri de rezolutie mare (sau alta modalitate daca stiti mai bine) cu componentele care lipsesc pentru ca n-am gasit nicaieri astfel de poze.
Banuiesc ca daca le am, as putea gasi undeva sa le printez sau ceva similar.

In al doilea rand, spuneti-mi si mie cum as putea sa refac / inlocuiesc componentele lipsa astfel incat sa nu se deosebeasca (prea mult) de cele originale. Mi-ar prinde bine si locuri (chiar si preturi) unde as putea face tot ce am nevoie sa fac pt a completa jocul.

Va veti da seama mai exact ce-mi trebuie pt inlocuire din lista de componente lipsa (le-am pus in ordinea importantei, zic eu):

- 1 resource card (VYCTOR V planet)
- 1 starting planet token (ANTIGA PRIME)
- 1 standard order token for green zerg (din moment se observa uzura pe token-uri, ar trebui inlocuite toate 9 :( )
- 1 green zerg hydra miniature
- 1 red terran marine miniature
- 1 red terran firebat miniature
- 2 depletion tokens
- 1 orange protoss conquest point marker

Pentru miniaturi, sunt curios daca se pot printa 3D luandu-se ca model o alta miniatura identica existenta :?:

Orice sugestie e binevenita! :D
Multumesc anticipat. ;)
Last edited by Daemian1981 on 26 May 2015, 10:12, edited 1 time in total.

Daemian1981
Wizard Meeple
Wizard Meeple

Re: Starcraft - missing components

03 Apr 2015, 13:31

Chiar nu poate / nu stie / nu vrea nimeni sa ma ajute? Stiu sigur ca sunt cativa detinatori de Starcraft care ar putea sa-mi dea macar scan-urile / pozele pt carti, token-uri.
Nu mai zic de sugestii pt inlocuire.

Come on people! Help a guy in need! :mrgreen:

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

03 Apr 2015, 13:44

Ai putea sa incerci sa-i contactezi pe oamenii care au de dat diverse componente din joc:

https://www.boardgamegeek.com/collectio ... hasparts=1

Daemian1981
Wizard Meeple
Wizard Meeple

03 Apr 2015, 13:48

Mersi, dar eu as prefera sa le refac: adica sa reprintez cartile si token-urile si, eventual, sa printez 3D si miniaturile. Desi as vrea ca in final sa am tot jocul complet, miniaturile sunt cam la coada de prioritati.
Daca ma apuc sa cumpar fiecare componenta separat o sa ma ajunga mai mult decat am dat pe tot jocul. Sunt convins ca daca am poze cu cartile / token-urile se pot printa destul de usor si relativ ieftin.
Sau ma insel?

Miţã
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Zombie Killer

03 Apr 2015, 14:23

Ce ti-a recomandat Indru am folosit eu sa completez un World of Warcraft si tipu de avea spare parts le-a trimis fara sa ceara bani nici macar pe transport.
Asa ca foloseste cu incredere!

Daemian1981
Wizard Meeple
Wizard Meeple

03 Apr 2015, 14:26

Hmm, ok, o sa incerc. Mersi de sfaturi.

BluWord
Baby Meeple
Baby Meeple

12 Apr 2015, 20:35

Salut,
Eu am jocul si as putea sa iti scanez cartile de care ai avea nevoie.
Cat despre figurine, eu am incercat de ceva vreme sa le copiez, insa nu print 3D, ci sa le fac o matrita si apoi sa le torn din diferite materiale.
Am reusit destul de bine cu unele. Cu altele, mai ales cele care au parti foarte subtiri, am cam esuat.
Figurinele turnate sunt dintr-un material plastic bicomponent. Nu au calitatea celor originale, dar se pot folosi ca inlocuitor destul de bine. Cu toate ca daca te chinui putin, se pot rupe.
Daca te intereseaza pot reveni cu poze.

26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

13 Apr 2015, 00:03

BluWord, ai de la mine un VP, pentru ca ai contrazis un comentariu... rautz, cum ca toti userii noi merg direct la sectiunea bursa, sa vanda/cumpere jocuri. Ete ca se poate sa vina si cu dorinta de a-si ajuta aproapele gamer :lol:

:tu:

Daemian1981
Wizard Meeple
Wizard Meeple

Re: Starcraft - missing components (NO MORE!)

26 May 2015, 11:08

Dupa cum bine a spus Luana, uite ca mai sunt si useri "cu dorinta de a-si ajuta aproapele gamer". Si unde mai pui ca a fost primul post al lui pe forum. Sincer, chiar nu ma asteptam sa ma ajute un user nou, mai ales cand cei vechi (care aveau jocul) n-au avut cum s-o faca. :) Si totusi Andrei (BluWord) nu doar ca m-a ajutat cu ce vroiam eu initial (scan-uri, tutoriale etc.) ci efectiv mi le-a facut el.

Ca sa nu mai lungesc vorba, iata poze cu ce a iesit:

Image
Miniaturile

Image
Marines

Image
Firebats

Image
Hidras

Image
Original(left) vs Copy(right)

Image

Image

Image

Image
Order tokens

Image
Planet card, planet tokens, depletion tokens, conquest point marker

Image
Typhon PNP expansion

Image
Solo variant AI cards (asta ca sa pot totusi sa joc si eu ca nu stiu cand o sa gasesc alti oameni dispusi sa joace :D )

In primul post e lista cu ce aveam eu lipsa; ca sa puteti vedea cat de multe mi-a facut Andrei in plus. :D
Evident ca sunt niste diferente, dar sunt atat de putin notabile si doar de foarte aproape, incat eu ma declar PERFECT multumit de munca omului!
Multumesc Andrei pentru tot efortul depus si pentru comunicarea excelenta pe care am avut-o! :tu:

P.S. : Daca aveti componente lipsa sau doriti vreun PNP de la el, apelati-l cu incredere!!!
P.P.S. : Pentru detalii despre cum a facut tot ce vedeti mai sus, contactati-l pe el direct ;)

Chuckila
King Meeple
King Meeple

Re: Starcraft - missing components (NO MORE!)

26 May 2015, 11:17

Nice, BluWorld! Felicitari Daemian, arata excelent!

Rautz

26 May 2015, 12:01

26octombrie wrote:ai contrazis un comentariu... rautz, cum ca toti userii noi merg direct la sectiunea bursa, sa vanda/cumpere jocuri.
In mod sigur nu suna a ceva ce as zice. Ai 5 VP-uri de la mine daca gasesti respectivul comentariu.

Felicitari, arata foarte bine!

Post Reply

Return to “Discutii generale”