Insa, se pare ca imi lipsesc cateva componente. Poate fi jucat, dar as prefera sa-l intregesc pe cat posibil. Stiu ca n-am nici o sansa sa gasesc componentele lipsa pe undeva (FFG-ul cica nu mai are spare parts de mult timp) asa ca as vrea sa-mi spuneti daca s-ar putea (re)face. Cu atatia artisti si oameni priceputi pe forum, sigur se gaseste o solutie.
In primul rand, i-as ruga pe cei care mai detin o copie a jocului daca ar putea sa faca niste poze / scan-uri de rezolutie mare (sau alta modalitate daca stiti mai bine) cu componentele care lipsesc pentru ca n-am gasit nicaieri astfel de poze.
Banuiesc ca daca le am, as putea gasi undeva sa le printez sau ceva similar.
In al doilea rand, spuneti-mi si mie cum as putea sa refac / inlocuiesc componentele lipsa astfel incat sa nu se deosebeasca (prea mult) de cele originale. Mi-ar prinde bine si locuri (chiar si preturi) unde as putea face tot ce am nevoie sa fac pt a completa jocul.
Va veti da seama mai exact ce-mi trebuie pt inlocuire din lista de componente lipsa (le-am pus in ordinea importantei, zic eu):
- 1 resource card (VYCTOR V planet)
- 1 starting planet token (ANTIGA PRIME)
- 1 standard order token for green zerg (din moment se observa uzura pe token-uri, ar trebui inlocuite toate 9
- 1 green zerg hydra miniature
- 1 red terran marine miniature
- 1 red terran firebat miniature
- 2 depletion tokens
- 1 orange protoss conquest point marker
Pentru miniaturi, sunt curios daca se pot printa 3D luandu-se ca model o alta miniatura identica existenta
Orice sugestie e binevenita!
Multumesc anticipat.