Plu - 9/12
BogdanM - 14/23
vthor - 5/9
Teddy - 7/17

Teoretic este, pentru ca rezolvarea normala e ca daca ai listat gresit, ii cumperi jocul nou. In cazul acesta, nu se poate.Chuckila wrote: Teoretic user mistakes la listarea jocurilor nu e baza de re-run

Din punctul meu de vedere, daca suf ii ofera lui vthor o alternativa pe care vthor o accepta, totul se rezolva. In acest caz, nu este nevoie de rerun.Rautz wrote:Teoretic este, pentru ca rezolvarea normala e ca daca ai listat gresit, ii cumperi jocul nou. In cazul acesta, nu se poate.
Si nu e nici un caz care afecteaza doar o singura persoana, lipsa jocului afecteaza si pe altii care poate si-au dorit atat de mult un joc OOP incat au preferat sa nu bifeze altele, doar ca sa maximizeze sansele sa-l ia.
Prezenta unui joc care nu exista, in lista, efectiv a alterat rezultatele.
- arbitrajul de bani/geekgold (trecut explicit in regulile math trade-ului)Rautz wrote:Daca acesta nu e motiv de rerulare, ce altceva ar fi? (chiar sunt curios).

Aceasta situatie este considerata tot arbitraj si este interzisa in cadrul Math Trade-urilor. Aveam impresia ca am listat acest caz in cadrul Geeklistului, recitind se pare ca nu am facut-o. De la urmatoarea editie va fi trecuta negru pe alb, sa nu lasam loc de discutii. Daca nu ma insel, in Math Trade-urile europene aceasta situatie este explicata in clar.iadrianik wrote:- situatii in care (doar ca exemplu) se schimba The Lord of the Rings: The Card Game (Tretiak) contra The Lord of the Rings: The Card Game + sweeter The Lord of the Rings: The Card Game – The Hunt for Gollum (almi) (situatie care, dupa parerea mea, trebuie interzisa)

suf wrote:Hai ca am rezolvat: vthor primeste Kings of Air and Steam plus Le Havre: The Inland Port in loc de Stronghold.

... si toata lumea rasufla usuratasuf wrote:Hai ca am rezolvat: vthor primeste Kings of Air and Steam plus Le Havre: The Inland Port in loc de Stronghold.

BogdanM din Tg-Mures. Cu el esti OK, are des vizite in Bucuresti si probabil puteti face schimburile in persoana.MandrulDuce wrote:ce nume pe forum are SETHP de pe bgg ?

Amandoi avem dreptate, chiar daca pare ciudatRautz wrote:Teoretic esteChuckila wrote: Teoretic user mistakes la listarea jocurilor nu e baza de re-run

Poate intr-o lume in care toate obiectele au o valoare bine definita si e posibil sa obtii acea valoare.unii zic ca la fiecare math trade se "tzapeste" cineva

Din pacate pleaca din colectia ta ceea ce vroiam de la tine26octombrie wrote:O, ce ma bucur ca s-a rezolvat, n-aveam absolut niciun chef s-o luam de la capat. Vthor, multumim pentru intelegere, Suf, multumim pentru ca ai fost descurcaret![]()
Acum, mai pragmatic: daca mai voia cineva ceva de la mine din lista, let me know, poate facem vreun ... trade, ceva
Imi amintesc cum dupa tradeul trecut, unde n-a iesit nimic, am schimbat cu veselie vreo trei jocuri, so...why not?

Vall, Daniel Stefanescu, bvicthorbogdanm wrote:ce UID au pe forum : ALMI, DANIEL113 si VTHOR?

Multumesc!VickdaReaper wrote:Vall, Daniel Stefanescu, bvicthorbogdanm wrote:ce UID au pe forum : ALMI, DANIEL113 si VTHOR?