Avind in vedere ideile vehiculate in diverse discutii m-am gindit sa lansez un sondaj cu privire la ce concursuri ati dori sa fie organizate. Nu ne impiedica nimeni sa le organizam pe toate dar trebuie sa incepem cu ceva
Ca data de organizare a primului concurs propun duminica, 12.09.2010, ora 14.30. Daca preferati in timpul saptaminii (probabil seara) exprimati-va dolenatele.
Lista contine jocuri relativ rapide, atit ca aranjare cit si ca mecanica de joc. De asemena cred ca ar fi mai potrivite, cel putin la inceput, jocuri de 1-1, astfel incit sa nu fie probleme daca nu sint multi participanti. Daca aveti alta optiune de joc scrieti in raspuns.
Vor fi concursuri pentru diverse jocuri dar primul organizat va fi cel care va avea cele mai multe voturi in acest sondaj. o sa avem si premii
Am lasat posibilitatea de a vota toate optiunile, deci nu va jenati sa votati toate jocurile
Daca are cineva cunostinta de jucatori de Game of thrones Card game si alte jocuri similare (Magic the gathering, World of warcraft TCG etc) va rog mult mult de tot sa ii rugati sa ma contacteze sau sa imi lase datele lor de contact.
Ca sa nu mai existe confuzii am schimbat titlul topicului. Vor fi doua intilniri organizate, pe 11 si 12 septembrie. fiecare cu topicul ei. Propunerea este ca intilnirea de pe 12 sa fie axata pe concursuri. Probabil ca dupa 2-3 concursuri se va transforma in intilnire normala, cu diverse jocuri
Rugamintea este totusi sa votati cu incredere jocurile preferate pentru concurs ca sa putem sa ne dotam cu citeva pina duminica. De asemenea, daca se poate, va rog muuuuult de tot sa veniti si voi cu jocuri, propuse sau nu la comcursuri.
In legatura cu jocurile propuse la concurs momentan avem 1 Mr. jack, 2 carcassonne de baza, 1 ricochet